Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To już ci mówiłam, że z moim m podać sobie rękę możecie....aż się boję o mojego, coby nie zaczął tam strzelać, muszę dobrze go przeszukać zanim pójdziemy w miasto:D:D:D

Zaklej mu usta bo w najgorszym wypadku...pluć będzie i gryźć !

Jak słyszę ten język to mam normalnie ciary a jak ktoś krzyczy, to ręce mi się do góry podnoszą.

No żeś teraz poleciała.....no to i ja mam teraz stresa............... paznokcie naklejać? schudnąć....fryzjer....toż ja do fryzjera nigdy nie chodzę....ni i już zaczynam sikać!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

No żeś teraz poleciała.....no to i ja mam teraz stresa............... paznokcie naklejać? schudnąć....fryzjer....toż ja do fryzjera nigdy nie chodzę....ni i już zaczynam sikać!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Beatka, daj spokój przecież Cię widziałam wyglądasz super. A przecież najważniejsze co w środku nie na zewnątrz,:wiggle:

Beatka, daj spokój przecież Cię widziałam wyglądasz super. A przecież najważniejsze co w środku nie na zewnątrz,:wiggle:

Podobno, ale zobaczymy jak się odpieprzycie na to pole.

Sukienki wieczorowo - sylwestrowe, kolczyki z brylantamy, zajedziecie limuzynami z obstawą, catering z Bristolu....taaaaaaaaaaaa

Autokarem z super ekipą...tą co zwykle:D:D:D

Haniu...taaaa...figura...ale masz rację, ważne wnętrze:D też tak mówię. Anka przesadza, my nie laski z innych wątków...więc niech nie świruje, nie???:p

Oglądam sobie rozpoznawczo domki na Mazurach...

Aa powiedzcie czy ten zlot to z dzieciami i facetami czy to ma być taki babski wypad, hę :D

Bo nie wiem, jak dużej hacjendy szukać...

Jak z przeległościami do pozostaje nam Pałać kultury tudzież Stadion Narodowy :)

Oglądam sobie rozpoznawczo domki na Mazurach...

Aa powiedzcie czy ten zlot to z dzieciami i facetami czy to ma być taki babski wypad, hę :D

Bo nie wiem, jak dużej hacjendy szukać...

m&m myślę, że bez przyległości, przecież mamy ich na codzień, człowiek czasem musi się oderwać od tych swoich małpiszonów. Przynajmniej ja tak mam , kocham ich bardzo ale czasem muszę od nich odpocząć:rolleyes: