Hanka126 17.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam się z rana w ten paskudny mokry dzień Pytam się gdzie jest słońce, przecież to jeszcze lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To już ci mówiłam, że z moim m podać sobie rękę możecie....aż się boję o mojego, coby nie zaczął tam strzelać, muszę dobrze go przeszukać zanim pójdziemy w miasto:D:D:D Zaklej mu usta bo w najgorszym wypadku...pluć będzie i gryźć ! Jak słyszę ten język to mam normalnie ciary a jak ktoś krzyczy, to ręce mi się do góry podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Haniu, dzis ostatni dzień lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No żeś teraz poleciała.....no to i ja mam teraz stresa............... paznokcie naklejać? schudnąć....fryzjer....toż ja do fryzjera nigdy nie chodzę....ni i już zaczynam sikać!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To tym bardziej powinno się pożegnać z fasonem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nie zwalaja na mnie ! Sikasz bo się pewnie nażłopałaś kawy przed podróżą Czym jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 I żegna.Płacze przecież..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No żeś teraz poleciała.....no to i ja mam teraz stresa............... paznokcie naklejać? schudnąć....fryzjer....toż ja do fryzjera nigdy nie chodzę....ni i już zaczynam sikać!!!!!!!!!!!!!!! Beatka, daj spokój przecież Cię widziałam wyglądasz super. A przecież najważniejsze co w środku nie na zewnątrz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dobra babeczki...Wy tu sobie gadajcie a Ja idę do wanny.W dzień są największe szanse na NIE zasnięcie. Niedługo wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oglądam sobie rozpoznawczo domki na Mazurach... Aa powiedzcie czy ten zlot to z dzieciami i facetami czy to ma być taki babski wypad, hę Bo nie wiem, jak dużej hacjendy szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Beatka, daj spokój przecież Cię widziałam wyglądasz super. A przecież najważniejsze co w środku nie na zewnątrz, Podobno, ale zobaczymy jak się odpieprzycie na to pole. Sukienki wieczorowo - sylwestrowe, kolczyki z brylantamy, zajedziecie limuzynami z obstawą, catering z Bristolu....taaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Autokarem z super ekipą...tą co zwykle:D:D:D Haniu...taaaa...figura...ale masz rację, ważne wnętrze:D też tak mówię. Anka przesadza, my nie laski z innych wątków...więc niech nie świruje, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oglądam sobie rozpoznawczo domki na Mazurach... Aa powiedzcie czy ten zlot to z dzieciami i facetami czy to ma być taki babski wypad, hę Bo nie wiem, jak dużej hacjendy szukać... Jak z przeległościami do pozostaje nam Pałać kultury tudzież Stadion Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ta, ja z pociągu, z worami pod oczami z końca świata nadciągnę, to ty już zobaczysz brylanty i sukienki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Autokarem ???? Ja myslałam, że Wy jedziecie do znajomych, tak prywatnie a tu widzę wycieczka do Lichenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oglądam sobie rozpoznawczo domki na Mazurach... Aa powiedzcie czy ten zlot to z dzieciami i facetami czy to ma być taki babski wypad, hę Bo nie wiem, jak dużej hacjendy szukać... m&m myślę, że bez przyległości, przecież mamy ich na codzień, człowiek czasem musi się oderwać od tych swoich małpiszonów. Przynajmniej ja tak mam , kocham ich bardzo ale czasem muszę od nich odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hania jak zwykle dobrze prawi...polać???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Aniu....sama frajda to jazda z tymi co jeździmy....uciechy po pachy, postoje .....już tego nie mogę się doczekać. Fajną mamy ekipę znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziewczyny, jakie kiecki na sportowo jak na łonie natury. Ania nie szalej kobieto przecież my są normalne kobitki, a nie puste lale i silikonem wszędzie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Znajomych mam też tam , oni byli właśnie ostatnio u mnie....ale tym razem nie do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts