alicja5 17.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To u mnie trochę lepiej 15 stopni,tylko leje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej! U mnie też zimno i deszczowo, ale na razie powstrzymam się z piciem %, bo dzieci trzeba odebrać ze szkoły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A u mnie 8 stopni i leje, ale w kominku się pali i jest cieplutko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja też upaprałam całego laptopa,bo co chwila zaglądam,odświeżam .Jak go całkiem zakleję pierogami to będzie na was:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 idę lepić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja też upaprałam całego laptopa,bo co chwila zaglądam,odświeżam .Jak go całkiem zakleję pierogami to będzie na was:rolleyes: Właśnie, a nie można czegoś zrobić żeby się sam odświeżał, pytam jako forumowa i komputerowa świeżynka:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Właśnie, a nie można czegoś zrobić żeby się sam odświeżał, pytam jako forumowa i komputerowa świeżynka:confused: Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziewczynki a ja tak z innej beczki... Jako ze wycena kuchni ze studia jest dość wysoka (22 koła za w sumie niewielką kuchenkę), wraca do łask IKEA. Tylko że ni w ząb nie mogę ogarnąć ich programu do projektowania - brak czasu, zdolności i cierpliwości a do nich trzeba przyjść już z gotowym projektem. Czy któraś z Was ogarnia ustawianie szafek? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Czy któraś z Was ogarnia ustawianie szafek? : ) Ja ogarniam . Jak coś służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Mamuniu,ulepiłam,teraz będę gotować Jak jeszcze raz wpadnę na tak genialny pomysł,proszę mnie walnąć w łeb!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A ja właśnie zrobiłam bitki w sosie z warzywkami.....dzieciaki będą miały na dzisiaj i jutro...resztę sami:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A ja właśnie wróciłam z baaaardzo deszczowej przejażdżki rowerowej cala mokra i piję herbatę i miałam gofry ale już zeżarłam niedługo bedę jak Helena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 17.09.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) witam dziewczynki wczoraj w końcu odwiedził mnie stolarz iiiiiiiiiiiii zamówiłam fronty (tylko mnie tu nie bijcie) białe przymierzałam różne fronty - do kafelek tej mojej "konsoli" i przy sztucznym świetle najlepiej wyglądał biały. Czarny mój faworyt, tworzył ciężki wizualnie efekt, szary zlał się za bardzo i było mdło. Przymierzałam tez w fornirze bardzo zbliżonym do moich okien ale bałam się zaryzykować (nie wiem czemu) mój m powiedział że najlepiej mu pasi biały i tak zostało w końcu to TYLKO szafka łazienkowa nie będę się podniecać i kombinować jak "koń pod górę". Łazienka jest duża ale ciemna jest od wschodu i ma małe okno, wiec w sumie ten biały jest jak najbardziej ok. Teraz szukam gałek lub uchwytów - macie jakieś namiary na nie? zauważyłam że stylistyczna ze mnie noga , ale zawsze z polskiego byłam - wiec proszę nie zwracać uwagi za bardzo na to jak piszę Edytowane 17 Września 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 17.09.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 zastanawiam się czy mój wybór białych frontów nie był spowodowany widokami za oknem - zimno,deszczowo, szaro i ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.09.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam, ale tu ruch dzisiaj Mamuniu,ulepiłam,teraz będę gotować Jak jeszcze raz wpadnę na tak genialny pomysł,proszę mnie walnąć w łeb!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie też po pracy czeka lepienie pierogów, bo obiecałam mężowi i już mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 zastanawiam się czy mój wybór białych frontów nie był spowodowany widokami za oknem - zimno,deszczowo, szaro i ponuro. A mi się wydaje, że będzie fajnie. Nieśmiało chciałam zaproponować białe, ale na wnętrzach to się za bardzo nie znam, więc wolę się nie wypowiadać, ale białe na wizualizacjach najbardziej mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 17.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Romana odzywaj się przecież, każdy ma inny punkt widzenia a nóż coś fajnego podpowiesz po to jest forum, ja mniej więcej wiem co chcę ale mogę się mylić i wtedy np ty otworzysz mi szerzej oczy. Wizualizacje za bardzo mi nie pomogły w tym przypadku, ale jeszcze raz za nie bardzo dziękuję dziewczynki :yes:Mari i Rere, że powklejała i pokolorowała co nieco. bUZIAk ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam, ale tu ruch dzisiaj Mnie też po pracy czeka lepienie pierogów, bo obiecałam mężowi i już mi się nie chce. To ja już łączę się w bólu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Bastki,białe fronty będą super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.09.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ja już jestem Mi też przybyło parę kilogramów, dlatego od wczoraj na diecie i wróciłam do ćwiczeń - mam nadzieję, że wytrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts