Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki a ja tak z innej beczki... Jako ze wycena kuchni ze studia jest dość wysoka (22 koła za w sumie niewielką kuchenkę), wraca do łask IKEA. Tylko że ni w ząb nie mogę ogarnąć ich programu do projektowania - brak czasu, zdolności i cierpliwości a do nich trzeba przyjść już z gotowym projektem. Czy któraś z Was ogarnia ustawianie szafek? : )

witam

dziewczynki wczoraj w końcu :rolleyes: odwiedził mnie stolarz

iiiiiiiiiiiii zamówiłam fronty (tylko mnie tu nie bijcie) białe

przymierzałam różne fronty - do kafelek tej mojej "konsoli" i przy sztucznym świetle najlepiej wyglądał biały. Czarny mój faworyt, tworzył ciężki wizualnie efekt, szary zlał się za bardzo i było mdło. Przymierzałam tez w fornirze bardzo zbliżonym do moich okien ale bałam się zaryzykować (nie wiem czemu) mój m powiedział że najlepiej mu pasi biały i tak zostało w końcu to TYLKO szafka łazienkowa nie będę się podniecać i kombinować jak "koń pod górę". Łazienka jest duża ale ciemna jest od wschodu i ma małe okno, wiec w sumie ten biały jest jak najbardziej ok.

Teraz szukam gałek lub uchwytów - macie jakieś namiary na nie?

zauważyłam że stylistyczna ze mnie noga :cool:, ale zawsze z polskiego byłam :sick: - wiec proszę nie zwracać uwagi za bardzo na to jak piszę ;)

Edytowane przez Bastki

zastanawiam się czy mój wybór białych frontów nie był spowodowany widokami za oknem :lol2:- zimno,deszczowo, szaro i ponuro.

A mi się wydaje, że będzie fajnie. Nieśmiało chciałam zaproponować białe, ale na wnętrzach to się za bardzo nie znam, więc wolę się nie wypowiadać, ale białe na wizualizacjach najbardziej mi się podobały.

Romana odzywaj :hug: się przecież, każdy ma inny punkt widzenia a nóż coś fajnego podpowiesz :) po to jest forum, ja mniej więcej wiem co chcę ale mogę się mylić :) i wtedy np ty otworzysz mi szerzej oczy.

Wizualizacje za bardzo mi nie pomogły w tym przypadku, ale jeszcze raz za nie bardzo dziękuję dziewczynki :yes:Mari i Rere, że powklejała i pokolorowała co nieco. bUZIAk ogromny