marimag 17.09.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A mi zimno jest i nie ma dziś obiadu i chyba się rozlożyłam totalnie bo łącznie w wymiotami czyli jakaś jelitówka Oj ! Nie byłabym tego taka pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziewczynki nie chorujcie!!! Alu, u mnie podobnie z tymi skarpetkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Żegnam się......buziaki przesyłam każdej i trzymajcie się...nie chorujcie...ciepłe gacie....i będzie dobrze:D :hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dzięki atenko I wy się tu bawcie świetnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Beatko, udanego wyjazdu, odpoczywaj, zwiedzaj i bezpiecznie wracaj do nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziękuję Haniu....a ja trzymam kciuki za sobotę......oby wszystko gładko poszło. Wypijcie z Ulą kawkę "za mnie":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Myślę, że będzie dobrze chociaż odczuwamy lekki niepokój, a jak nas nie polubi:bash: Wypijemy, wypijemy i na pewno będziesz mieć czerwone uszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Lexie kocha wszystkich:D Tylko boję się o podróż z nią, bo to jednak trochę km jest....no i o Zuzię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ale będę was wspierać myślami!!! Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Lexi zabezpieczymy, Marek był dziś u weterynarza, dostanie w razie potrzeby taki psi aviomarin, mamy duże auto, będzie jej wygodnie. A myślę, że może Zuzia jak pozna naszą Olę to będzie spokojniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oooooo ...chciałam właśnie mówić o tych tabletkach, .....super:DPogadają dziewczyny trochę i będzie dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dobra....bo się nigdy z wami nie rozstanę........ Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Tak myślę, ale trzymaj kciuki przydadzą się. Przecież to nowy członek rodziny, więc się mocno szykujemy żeby było jej dobrze, żeby nie tęskniła, no lekki niepokój jest. Ale Marek to stary wyjadacz psi i wie co robić i będzie miał kolejną "babę" w domu. Taki damski król, ale on to uwielbia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.09.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 witajcie:)Haniu-masz privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.09.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 witajcie:) Haniu-masz privka Już odpisałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja ogarniam . Jak coś służę pomocą. Dzięki, dzięki, dzięki:D ... Zwymiaruję, narysuję rzuta w paincie, powiem. co mniej więcej ma być - to kres mych możliwości... Zazdroszczę zdolności : ))) Ja chyba tylko gwizdać potrafię : )) A ja właśnie wróciłam z baaaardzo deszczowej przejażdżki rowerowej cala mokra i piję herbatę i miałam gofry ale już zeżarłam niedługo bedę jak Helena Dobrze, że mnie słodycze nie kręcą... przejażdżki rowerowe też nie ale może dlatego, ze nie ma chętnych a samej mi się nie chce... Helenę sobie druknę wielkoformatowo i gdzieś na widoku powieszę... Dlatego jak ściągam z wieszaka to od razu paruję Jak to robisz? U mnie magicznym sposobem już w trakcie wrzucania do pralki są samotne... No Ania podziw z tą organizacją Podziw? To mało. Ja sobie z dwójką nie radzę (czasami z trójką) Żegnam się......buziaki przesyłam każdej i trzymajcie się...nie chorujcie...ciepłe gacie....i będzie dobrze:D Beti baw się dobrze i nie przesadzaj z denaturatem Gacie na rockwoolu obowiązkowe : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Moje Chmielniki oj... teraz sobie przypomniałam - Wysokie obcasy Pedro Almodóvara... Wybacz, ale mój osobisty chłopulek, który zna wszystkie wypozyczalnie internetowe świata zarobiony mocno jest... jak wróci ponowię zapytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Halo, halo! Witam się! Jakby co to ja ogarniam planer Ikei. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 May... cholerka skąd Wy takie rzeczy umiecie? Wdzięczna jestem do grobowej deski, bo dziś pół dnia z planerem spędziłam i wiem, ze go nienawidzę... Ale sama świadomość, że w razie czego można tu zapytać jest na wagę złota... Jeszcze się nie poddaję, próbuję...Dzięki wielkie : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Gośka !!!Ocipiałaś kobieto...szczupła 18- 40 !!! Cos Ty mi przysłała ?Siedzę jak porazona....drga mi powieka...cisnienie mi spadło...szczęka smętnie szura pod biurkiem !JA PIER....Ę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts