marimag 17.09.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Monia, widzę, że masz dała. Pocieszę cię. Ja też tego szita nie ogarniam. Szafki może jeszcze jakos powstawiam ale reszta :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Moje Chmielniki oj... teraz sobie przypomniałam - Wysokie obcasy Pedro Almodóvara... Wybacz, ale mój osobisty chłopulek, który zna wszystkie wypozyczalnie internetowe świata zarobiony mocno jest... jak wróci ponowię zapytanie... cieszę się,że sobie przypomniałaś nie chciałam być nachalna:rolleyes: uczę sie być cierpliwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oj tam, nie mam doła... doła ma chłopulek Do końca tygodnia mamy zwolnienie z Weroniką więc dam radę. Przestałam się pierdułami przejmować... ważne, że Tacie humor się po wizycie u specjalisty poprawił... reszta to pikuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 cieszę się,że sobie przypomniałaś nie chciałam być nachalna:rolleyes: uczę sie być cierpliwa;) Przepraszam jeszcze raz... pamięć mam baardzo dobrą, ale krótką a i sporo na makówie... cieszy mnie to, że w końcu zajarzyłam, że coś komuś obiecałam więc nie jest żle : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Gośka !!! JA PIER....Ę !!!! :lol2:Też chcę oblookać Gośkę... Cofam to co, napisałam... mam doła... Nie żebym tak od razu z tym na P... bo ja już tylko Palę i Przechodzę po Pasach, ale komentarz Anki zabrzmiał intrygująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Aaa Mari, obejrzałaś ofertę. Pana z Warszawy mnie zabił na koniec jego uśmiech m&m spoko, ja ogarniam, bo musiałam się naumieć. Jak mogę coś poradzić to projektuj max 2 ściany narożne, bo nic potem nie widać, w aksjonometrii meble się zasłaniają. I projektuj ściany naa płasko,czyli widok z góry, wtedy łatwiej coś przesunąć i ogarnąć szafki stojące i wiszące. Inaczej ustawiają się na najbliższej wolnej.. Np na oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A co tu tak cicho się zrobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A jak się szafeczkę dłużej przytrzyma to się już na ścianę pchać nie będzie m&m, bardzo się cieszę, że humor Tacie się poprawił. Moja mama też już inna, na lepsze. We czwartek usuwają jej dziada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 link do smieci http://www.funkyjunkinteriors.net/project-galleries Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ja się nie odzywam, bo nawet nie wiedziałam, co to ten "planer" jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ari pięknościowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 thx ale śmieci? nie moje, niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja mam jakąś chorobliwą słabość do cyferek i literek, starych i podrapanych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zerkam tu ale robie kuźwa !!! drzewo rodzinne. Praca ma byc ponoć samodzielna... Ponoć ! Jak dzieci maja narysowac facjaty, sztywnych prapradziadków, jesli ich w zyciu nie widziały a wojna pamiatki pochłoneła :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A jak się szafeczkę dłużej przytrzyma to się już na ścianę pchać nie będzie m&m, bardzo się cieszę, że humor Tacie się poprawił. Moja mama też już inna, na lepsze. We czwartek usuwają jej dziada. Pewnie tak, ale te cholerne szafeczki będą mi się dziś w nocy śniły... za dużo tego, jak na jedno posiedzenie... Mam przynajmniej zajęcie dla głowy i rąk. Zapierniczam jak głupia - a to chyba dobrze... Marzą mi się grzyby... marynowane to miód na duszę : )) U nas dziad spada w niepamięć na początku października. Udało się Tatę na lepsze tory myślowe sprowadzić, trafił do dobrego lekarza. link do smieci http://www.funkyjunkinteriors.net/project-galleries Ładne... ja się nie odzywam, bo nawet nie wiedziałam, co to ten "planer" jest :/ Oj tam, nie musisz,,, masz inne zalety Czacha rulez oraz ładne wnętrza : )) Ja mam jakąś chorobliwą słabość do cyferek i literek, starych i podrapanych.. Ja też. to chyba trzeba leczyć... Zerkam tu ale robie kuźwa !!! drzewo rodzinne. Praca ma byc ponoć samodzielna... Ponoć ! Jak dzieci maja narysowac facjaty, sztywnych prapradziadków, jesli ich w zyciu nie widziały a wojna pamiatki pochłoneła :bash: Z facjatami pradziadków sobie poradzą, wystarczy lusterko : )) Gorzej z samodzielnością, zawsze powtarzałam, że dyktować i wskazywać palcem nie będę. Niech zrobią a ja mogę poprawić i pomóc. To chyba działa... ale ja muszę po mocniejszą farbę do włosa zapitalać : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 m&m, bardzo się cieszę, że humor Tacie się poprawił. Moja mama też już inna, na lepsze. We czwartek usuwają jej dziada. Rere kciuki zaciśnięte, to bardzo szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Reruś, mam braki na forum, :hug:współczuję. Najbardziej martwimy się o najbliższych, bardziej ńiż o siebie. Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Pewnie, że tak - nie ma innej opcji.Jak coś źle idzie, to wq... mnie to, ze nie mogę na swoją klatę przejąć problemów najbliższych mi ludzi. Będzie dobrze, nic innego nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Szybko, szybko i to państwowo. Zaskoczona jestem pozytywnie A dobrze będzie na pewno. Nie ma innej opcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zrobiłam tablicę Mendelejewa !Ale tego Narodu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts