Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje Chmielniki oj... teraz sobie przypomniałam - Wysokie obcasy Pedro Almodóvara... Wybacz, ale mój osobisty chłopulek, który zna wszystkie wypozyczalnie internetowe świata zarobiony mocno jest... jak wróci ponowię zapytanie...

cieszę się,że sobie przypomniałaś:) nie chciałam być nachalna:rolleyes:

uczę sie być cierpliwa;)

cieszę się,że sobie przypomniałaś:) nie chciałam być nachalna:rolleyes:

uczę sie być cierpliwa;)

Przepraszam jeszcze raz... pamięć mam baardzo dobrą, ale krótką a i sporo na makówie... cieszy mnie to, że w końcu zajarzyłam, że coś komuś obiecałam więc nie jest żle : ))

Aaa Mari, obejrzałaś ofertę. Pana z Warszawy ;-) mnie zabił na koniec jego uśmiech ;-)

m&m spoko, ja ogarniam, bo musiałam się naumieć. Jak mogę coś poradzić to projektuj max 2 ściany narożne, bo nic potem nie widać, w aksjonometrii meble się zasłaniają. I projektuj ściany naa płasko,czyli widok z góry, wtedy łatwiej coś przesunąć i ogarnąć szafki stojące i wiszące. Inaczej ustawiają się na najbliższej wolnej.. Np na oknie

Zerkam tu ale robie kuźwa !!! drzewo rodzinne.

Praca ma byc ponoć samodzielna...

Ponoć !

Jak dzieci maja narysowac facjaty, sztywnych prapradziadków, jesli ich w zyciu nie widziały a wojna pamiatki pochłoneła :bash::bash:

A jak się szafeczkę dłużej przytrzyma to się już na ścianę pchać nie będzie ;)

m&m, bardzo się cieszę, że humor Tacie się poprawił. Moja mama też już inna, na lepsze. We czwartek usuwają jej dziada.

Pewnie tak, ale te cholerne szafeczki będą mi się dziś w nocy śniły... za dużo tego, jak na jedno posiedzenie... Mam przynajmniej zajęcie dla głowy i rąk. Zapierniczam jak głupia - a to chyba dobrze... Marzą mi się grzyby... marynowane to miód na duszę : ))

U nas dziad spada w niepamięć na początku października. Udało się Tatę na lepsze tory myślowe sprowadzić, trafił do dobrego lekarza.

Ładne...

ja się nie odzywam, bo nawet nie wiedziałam, co to ten "planer" jest :/

Oj tam, nie musisz,,, masz inne zalety :D Czacha rulez oraz ładne wnętrza : ))

Ja mam jakąś chorobliwą słabość do cyferek i literek, starych i podrapanych..

Ja też. to chyba trzeba leczyć...

Zerkam tu ale robie kuźwa !!! drzewo rodzinne.

Praca ma byc ponoć samodzielna...

Ponoć !

Jak dzieci maja narysowac facjaty, sztywnych prapradziadków, jesli ich w zyciu nie widziały a wojna pamiatki pochłoneła :bash::bash:

Z facjatami pradziadków sobie poradzą, wystarczy lusterko : )) Gorzej z samodzielnością, zawsze powtarzałam, że dyktować i wskazywać palcem nie będę. Niech zrobią a ja mogę poprawić i pomóc. To chyba działa... ale ja muszę po mocniejszą farbę do włosa zapitalać : ))