marimag 17.09.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Rere, pamietam i w pore zasisne co trza,Nawet pośladom nie odpuszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Anula dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Anka zostaw tablicę i zmów się ze mną na grzyba... obiecuję, że nie wezmę ze sobą do plecaka denaturatu... będzie zupełnie bez procentów Edytowane 17 Września 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Tymczasem borem lasem znikam. Dość kompa na dziś. : )Dobranoc : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Co to za tekst...umów sie ze mna na grzyba ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 I ja macham na dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Prawdziwki w ilościach hurtowych, koźlaki ze ściółki niewinnie spoglądające, skromne podgrzybki obiecujące smak przecudny, zapach i takie tam:D Lubię łazić po lesie, ale grzyb w słoiku z octem to moja miłość wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A Ja nie przepadam. Zjem ale żebym przepadała to nie bałdzo Duszone a i owszem...bardzo owszem, ale moja wątróbka na samą myśl o takim daniu, strzela focha Po lesie UWIELBIAM i mogę bez przerwy. Ten zapach, to powietrze, te ptice, to światło niesmiało wpadające przez gałęzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Idę, bo krzywo się taki jeden patrzy, że od klawiatury nie mogę się oderwać. Dobranoc raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.09.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej Jakas niemiła sytuacja tu była z jakimś garym czy jak mu tam. To dziwny pokręcony człowiek, gnębi naszą forumową koleżankę, nadaje ze stanów czy jakoś tak. Człowiek o zaburzonej psychice, nawet nasze drwiny z gaci wypchanych skarpetką odebral jako zachwyty. :lol2:Potem te same gacie robiły za scierkę na podłodze. Albo w odwrotnej sytuacji ciężko stwierdzić. W wątku łazienkowym fotki wstawiał o ile dobrze pamiętam. Olać i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Baśkę znacie ale to to tak przy okazji....grzybów z Monią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.09.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 hejka Dziewczynki co do skarpetek to z całego serca polecam TO... http://www.clipso.pl/ jest trwałe (z 4-5 lat je mam) niedrogie, na allegro można to kupić... ( niestety jakoś niestety nie chce działać jeśli się ich nie sparuje!!!!!!!!! ) piorę skarpetki z klipsami wieszam je z klipsami i czasem też je z nimi chowam, ale, że mam duuużo skarpetek, więc raczej paruję je po wyschnięciu co do sabatu czarownic, to mam pytanie...czy same baby czy z przychówkiem?? bo osobiście wolałabym bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.09.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Pewnie, że tak - nie ma innej opcji. Jak coś źle idzie, to wq... mnie to, ze nie mogę na swoją klatę przejąć problemów najbliższych mi ludzi. Będzie dobrze, nic innego nie wchodzi w rachubę. Szybko, szybko i to państwowo. Zaskoczona jestem pozytywnie A dobrze będzie na pewno. Nie ma innej opcji! I tak trzymać dziewczyny, pozytywne myslenie to już ogromny sukces. Będę trzymać kciuki za wyeliminowanie dziada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.09.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Hej Dziewczynki Właśnie pije late (rano i nie tylko rano uwielbiam , dla mnie to taka kawa 2 w 1 , bo i kawa i śniadanie - przez to że jest syta) Ja też zawsze rano kawę piję, ale taką zwykłą parzoną z mlekiem. Tylko zanim wypiję kawę, zawsze jem śniadanie. Nigdy nie wychodzę z domu bez śniadania, nieważne o której wstaję. U nas przynajmniej dzisiaj nie pada, ale za to obecnie 2 stopnie Udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A ja sie dobijam telefonicznie do przychodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Hej Ateno, ze Ty masz czas na latte Ja nawet za przeproszeniem psi psi to dopiero jak ich porozwożę :bash: Romciu jak to 2 stopnie ? :jawdrop: Ty wyjdź z domu i sprawdź jakie masz słupki graniczne przy działce bo mi tu cos pachnie Syberią :lol2: Diano w czyjej sprawie ? Ja juz pluję narządami i przyrządami. Jak tak dalej pójdzie Moniu, to z grzybów nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Aniu w swojej sprawie bom wieczór z głową w ubikacji przesiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No wiesz....... Są rózne zboczenia.... Jak lubisz..... A na poważnie....to co tam zobaczyłas ???? A jeszcze bardziej na poważnie....tylko to czy na wylot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ania tylko ta na wylot nie ide na 10.50 do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Diano zdrowia życzę Aniu mam czas na late kiedy wstane pół godziny - godzinę wcześniej A late robię w ekspresie na kapsułki Aaaaa weź kapsułkę Co tam dziś ? Ja wczoraj miałam 2 razy SI, potem logopeda. Dziś względny luz, bo bez terapii ale za to 4 sztuki i każda na inna godzinę. Już odstawiłam 3. Jedno czeka bo idzie na 11.35, no ale o 11.30 mąż odbiera jedną sztukę, więc w sumie stale kogos mam na głowie. Co do głupiego roboty pt:lepienie pierogów to Ja dla odmiany, lepie dzis knedle. Oj jak dawno nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts