Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Ja nie przepadam.

Zjem ale żebym przepadała to nie bałdzo :)

Duszone a i owszem...bardzo owszem, ale moja wątróbka na samą myśl o takim daniu, strzela focha :(

Po lesie UWIELBIAM i mogę bez przerwy.

Ten zapach, to powietrze, te ptice, to światło niesmiało wpadające przez gałęzie.....

Hej

Jakas niemiła sytuacja tu była z jakimś garym czy jak mu tam. To dziwny pokręcony człowiek, gnębi naszą forumową koleżankę, nadaje ze stanów czy jakoś tak. Człowiek o zaburzonej psychice, nawet nasze drwiny z gaci wypchanych skarpetką odebral jako zachwyty. :yes::lol2:Potem te same gacie robiły za scierkę na podłodze. Albo w odwrotnej sytuacji ciężko stwierdzić. W wątku łazienkowym fotki wstawiał o ile dobrze pamiętam. Olać i tyle.

hejka Dziewczynki :hug:

co do skarpetek to z całego serca polecam TO... http://www.clipso.pl/

jest trwałe (z 4-5 lat je mam) niedrogie, na allegro można to kupić...

( niestety jakoś niestety nie chce działać jeśli się ich nie sparuje!!!!!!!!! :evil: )

piorę skarpetki z klipsami wieszam je z klipsami i czasem też je z nimi chowam, ale, że mam duuużo skarpetek, więc raczej paruję je po wyschnięciu :D

co do sabatu czarownic, to mam pytanie...czy same baby czy z przychówkiem?? bo osobiście wolałabym bez :lol:

Pewnie, że tak - nie ma innej opcji.

Jak coś źle idzie, to wq... mnie to, ze nie mogę na swoją klatę przejąć problemów najbliższych mi ludzi. Będzie dobrze, nic innego nie wchodzi w rachubę.

Szybko, szybko i to państwowo. Zaskoczona jestem pozytywnie :) A dobrze będzie na pewno. Nie ma innej opcji!

I tak trzymać dziewczyny, pozytywne myslenie to już ogromny sukces. Będę trzymać kciuki za wyeliminowanie dziada !!!

Hej Dziewczynki :)

Właśnie pije late (rano i nie tylko rano uwielbiam , dla mnie to taka kawa 2 w 1 , bo i kawa i śniadanie - przez to że jest syta)

Ja też zawsze rano kawę piję, ale taką zwykłą parzoną z mlekiem. Tylko zanim wypiję kawę, zawsze jem śniadanie. Nigdy nie wychodzę z domu bez śniadania, nieważne o której wstaję.

U nas przynajmniej dzisiaj nie pada, ale za to obecnie 2 stopnie :sick:

Udanego dnia

Hej :bye:

Ateno, ze Ty masz czas na latte :eek:

Ja nawet za przeproszeniem psi psi to dopiero jak ich porozwożę :bash::bash::bash:

Romciu jak to 2 stopnie ? :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ty wyjdź z domu i sprawdź jakie masz słupki graniczne przy działce bo mi tu cos pachnie Syberią ;) :lol2::lol2::lol2:

Diano w czyjej sprawie ?

Ja juz pluję narządami i przyrządami.

Jak tak dalej pójdzie Moniu, to z grzybów nici.

Diano zdrowia życzę

Aniu mam czas na late kiedy wstane pół godziny - godzinę wcześniej

A late robię w ekspresie na kapsułki

Aaaaa weź kapsułkę ;)

Co tam dziś ?

Ja wczoraj miałam 2 razy SI, potem logopeda.

Dziś względny luz, bo bez terapii ale za to 4 sztuki i każda na inna godzinę.

Już odstawiłam 3.

Jedno czeka bo idzie na 11.35, no ale o 11.30 mąż odbiera jedną sztukę, więc w sumie stale kogos mam na głowie.

Co do głupiego roboty pt:lepienie pierogów to Ja dla odmiany, lepie dzis knedle.

Oj jak dawno nie było....