marimag 18.09.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dianko, lekarz nic nowego Ci nie powie.Dieta, dieta, dieta, duzo pić i dezynfekować sedes.Nie dawaj małej, łyka czy gryza od siebie.Może dorzuci Ci Nifuroksazyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziewczyny spinajcie posladki plisssss Idę na BARDZO WAŻNE SPOTKANIE i mam stressa....:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Romciu jak to 2 stopnie ? :jawdrop: Ty wyjdź z domu i sprawdź jakie masz słupki graniczne przy działce bo mi tu cos pachnie Syberią :lol2: Jak dojechałam do pracy, to ręce jak kostki lodu, bo oczywiście rękawiczek nie ubrałam, no ale kto by się spodziewał takich temperatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.09.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziewczyny spinajcie posladki plisssss Idę na BARDZO WAŻNE SPOTKANIE i mam stressa....:hug: Pośladki spięte, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Robię tak :sick::sick::sick::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziewczyny spinajcie posladki plisssss Idę na BARDZO WAŻNE SPOTKANIE i mam stressa....:hug: To i ja potrzymam kciuki i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.09.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A , zapomniałam się przywitać. Ja już po kawie i spacerze do lasu, łubianka podgrzybków czeka no czyszczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cześć dziewuszki! Biondzia, spinam co potrzeba Diano, zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No kochane ! Poważne ruchy w wiadomej sprawie :wave: Proszę o kciuki i pozytywna energię- HATOR, HATOR, HATOR NIE MIESZAMY !!! Kurna! Nie wierzę....... Pozyjemy to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Za Biondzie i mari trzymam kciuki Wróciłam od lekarza nie wiadomo co mi jest dostałam skierowanie na badania, ogólnie podejrzenia błędnej pracy serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.09.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Anula, nie mieszam, zaciskam co tylko się da. Jestem pełna nadziei razem z Tobą. Diano, od wymiotów przeszli do złej pracy serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Kciuki trzymam, pozytywna energia już leci, oby wszystko się udało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja też mocno zaciskam kciuki za wszystkie dziewczyny:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A Tobie Aniu przesyłam mnóstwo pozytywnej energii , musi się w końcu udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Diano, u jakiego lekarza byłaś ?????Dr. Hausa ?Spec od wymyślnych chorób ! Chorujesz na serce ? Masz migotania, osłabienia, wieńcówkę.....kurna cokolwiek ??? Na kiedy, z tym prawie zawałem, masz badania ?W przyszłym roku w lipcu ???? W takich ciężkich stanach, przychodnia dzwoni po karetkę !Skoro Cię wypuścili to znaczy, ze jeszcze pozyjesz lub sami nie wierzą w swoja diagnozę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja bym zrobiła....test ciążowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.09.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dzięki kochane,możecie już(po) puscić Jestescie niezawodne,chyba poszło nienajgorzej cy ja już kiedys mówiłam,że niecierpię koncernowych cwaniaków z wypranymi móżdżkami??? Aniu,cieszę się ,że widzisz swiatełko:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Biondziu...popuściłam Co tam za byznesy, ynteresy.... Poszło dobrze czy ich niecierpisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziękować dziewczynyCiężarna nie jestem bo nie planujemy a na dokładkę własnie mam okres więc raczej nieOgólnie lekarka powiedziała ze nie wie co mi jest ale ze moje serce tak wali że to niepokojące sraty taty dała mi mnóstwo skierowań itp i kazała przyjść w piątek, może stwierdziła ze jak dożyję to żyć będę nie wiem. Choroby serca mam w rodzinie i to dziedziczne, cała familia musi się badac co najmniej raz w roku bo nie wszystko w serduchach jest ok, moja mama bierze leki na spowolnienie serca i widzę że mnie taki sam los czeka. bionda brawoAnia a za Ciebie to kciukolce cały czas trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 18.09.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Panny i inne znaki zodiaku Biondzia gadaj coś więcej... na rozmowie w sprawie roboty we fabryce byłaś? Anka uchyl rąbka na temat tych ruchów natentychmiast. Kupują?? Dianka z serduchem żartów nie ma... mówię to ja, emerytka po zawale Kurcze na fb przylazło mi takie cóś... Fajnie stronkę zrobioną mają. Trzy dni w Borach za 450 zeta za dwie sztuki... z jedzeniem... JA CHCĘ DO LASU!!! Mogę sobie chcieć... i tak d*** z tego... http://www.samotnia.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts