Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Żyję dziewczyny,żyję,już pisałam i dziękowałam za wsparcie.

Ktoś pytał czy byłam na rozmowie o pracę w fabryce.

Byłam na rozmowie o pracę dla fabryki,niby chleb powszedni ale ta dzisiejsza mnie wykończyła ,jestem już po drugim drinku i dopiero zaczyna puszczać.

Miałam przyjemność z wyjątkowymi dupkaami z wyjątkowo dużego koncernu .

Myślę,że będzie dobrze.

Na farbach mało się znam a na wiosnę czeka mnie malowanie,wypróbuję BM ,wszyscy się tym zachwycają.

Od razu się zapytam ,co myślicie,czy pomalowanie całego mieszkania łącznie z sufitami na jeden kolorto dobry pomysł?

Na wiosnę Was pomęczę.

Jeszcze raz dziękuję :hug::hug::hug::hug:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry kochane kobitki żyje :)

Dziekuję za dobre rady, wczoraj przeżyłam dzień na dwóch bananach i jabłku, no i elektrolitach nie jest źle

Wiem że wytłumaczenie ze nie planowaliśmy dzidziusia to nie bezie jest głupie ale po pierwsze właśnie mam okres, po drugie się zabezpieczaliśmy, po trzecie męża też wzięło tylko go w stronię biegunki, po czwarte przy moim hashimoto i stanie przednowotworowym zajście w ciążę jest trochę utrudnione, ale nigdy nie wiadomo, zdarza sie że kobity mają okres i są w ciazy zakupię test i sprawdze co by być w 100% pewnym i niczym jakby co maluchowi nie zaszkodzić.

Pani internista nie przyjmowała na 60 piętrze tylko na pierwszym, ale fakt bo pojechałam do lekarza rowerem bo jest to mój zwykły środek lokomocji i to właśnie rowerem się poruszam, w dodatku faktycznie ja jestem ciągle w biegu i ciśnienie mam zawsze niskie a niestety stukoty sercowe zawsze powyżej 100

Bionda będzie dobrze na pewno dałas z siebie wszystko

Ania trzymam kciuki co by trójca swięta dostała natchnienia boskiego że to jedyne mieszkanie które mieć chcą no i za nowy dom i czekam na jego fotki

Macham :bye:

Dianko super, że super :)

Żonko, widzimy Cię, widzimy.

Nie wiem o który wpis Ci chodzi :o

Jesli o tamten dotyczący, SAMA WIESZ KOGO, to nie drążymy...nie wnikamy.....

Basku, jakie dziwne wyobrażenie ?

To nie tak :rolleyes:

Biondziu, nie wiem co napisać bo nie wiem o co chodzi, ale cmoooooooooooooooooooooka wielkiego w czółko, przesyłam :D

Moniu, dzieki.

Obiecuję, że się wszystkim podzielę, gdy tylko będę coś wiedziała.

Gośku, Ja nic nie wiem, więc proszę nie brać moich postów pod uwagę. Urządzałam się naście lat temu. Nic nie było, wszystko dopiero do nas wchodziło, nazwy producentów, nic nam nie mówiły. Brało sie to co było lub to co było w zasięgu kieszeni.

Do dziś śnia mi sie po nocach, różowe glazury z żyłkami i złotymi, wypukłymi dekorami. FESTYN !

Haniu, ale Ja Ci zazdraszczam. Ło matko !

Kiedy ruszacie po Lexie ?

Może w tym czasie, popilnuję Ci z moja rodzinka, chatki ? ;) :wiggle:

Macham :bye: tylka na chwilę z pracy, bo nie miałam czasu rano przy kawie poczytać. Po trzech dniach ćwiczeń wszystko mnie boli, nie mogę się przewrócić z boku na bok - po co mi to było :bash:

diana_teresa dobrze, że idzie ku lepszemu ze zdrowiem, ale to zabrzmiało bardzo niepokojąco "po czwarte przy moim hashimoto i stanie przednowotworowym" :o

Ja też wszędzie rowerem, szybciej i wygodniej.

Miłego dnia życzę

Macham :bye: tylka na chwilę z pracy, bo nie miałam czasu rano przy kawie poczytać. Po trzech dniach ćwiczeń wszystko mnie boli, nie mogę się przewrócić z boku na bok - po co mi to było :bash:

diana_teresa dobrze, że idzie ku lepszemu ze zdrowiem, ale to zabrzmiało bardzo niepokojąco "po czwarte przy moim hashimoto i stanie przednowotworowym" :o

Ja też wszędzie rowerem, szybciej i wygodniej.

Miłego dnia życzę

Spokojnie jestem pod stałą kontrolą lekarzy na hashimoto biorę codziennie leki by poprawnie funkcjonować, stan przednowotworowy się zatrzymał w stanie który był i nie idzie ku gorszemu, mam po prostu pewne zalecenia których muszę się trzymac i tyle, funkcjonuję normalnie. Nie zaraźliwe mam więc nadzieję że na zjazd mnie zabierzecie

cześć dziewczyny

Dianko zdrófka :) życzę i za mamę rere trzymam kciuki.

Ja wczoraj też się rozłożyłam, chyba jakieś przeziębienie się do mnie przykleiło. Zarzuciłam na noc Grpiex hot i poszłam spać o 21.30.

Anka nic nie mówię i nie piszę w wiadomej sprawie ;) bo w końcu mogłoby się zrealizować.

Biondziu ja też trzymałam kciuki za rozmowy odnośnie zleceń dla korporacji :) , mam nadzieje ze będzie po twojej myśli i będzie git.

A jeszcze powiedz /napisz co z tą szkoła od twojego synusia - przepisujesz go?

Mój tez ma nową szkołę - przepisałam go w tym roku do szkoły sportowej jest w piątej klasie i sama teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Mikołajowi bardzo się podoba nowa szkoła i nowa klasa, ale... mój syn zarobił pierwszą w życiu 2 z przyrody, nigdy nie dostał takiej oceny. W poprzedniej szkole był wzorowym uczniem i miał bardzo wysoką średnią a tu nieźle się zaczęło :bash:. Mam nadzieję , że odnajdzie się w niej pod względem nauki a nie tylko realizacji sportowej pasji.

Siedzie dzisiaj w biurze bo zimno mi i nosa nigdzie nie wychylam. Pozdrawiam i buziaki wirtualne przesyłam (bez bakterii) :)

i nie wiem czy już tu pisałam :) ale kupiłam 8 sztuk traw ozdobnych na moją rabatę (takich http://www.trawki.pl/?14,stipa-tenuissima-pony-tails) z trawki.pl - polecam, przesyłka świetnie zabezpieczona a same trawki duże i zdrowe. Zono m są tam też te czarne trawki http://www.trawki.pl/?237,ophiopogon-planiscapus-niger , cena najniższa jaką spotkałam ja swoje kupowałam za 18 zł/ sztukę w szkółce koło mojego miejsca zamieszkania.

Posadziłam też 70 sztuk cebul tulipanów - chciałabym jeszcze drugie tyle bo uwielbiam pierwsze tulipany wiosną. Wszystkie białe ale w różnych odmianach - teraz mam taką fazę :) na biel , ale korci mnie jeszcze na pudrowy róż.

Romciu, uwierz mi, staram się wszystko pamietać, wiedzieć, na wszystko dopowiadać, ale TYLE was tu jest, że czasem dostaję pomroczności.

Mylą mi się Wasze imiona :oops::oops::oops:, ilość dzieci.

Natomiast, pamiętam doskonale, gdzie mieszkacie i czym się zajmujecie ( o ile mi o tym powiedziałyście).

Dianko co do tego Twojego japońca....

Moja koleżanka, znacznie od Ciebie starsza, ma to dziadostwo od wielu lat. To nie jest tak, że jesteś w stanie przed nowotworowym tylko jest ryzyko.

Ona ma bardzo mocno nasiloną i miała już zabieg usuwania polipów czy innych narośli w macicy.

Każdej, która to ma, grozi tego typu nad produkcja tkanki, która może zwrednieć.

Trzymam kciuki, żeby Ciebie ominęło.

RERE - trzymam kciuki, palce u stóp skrzyzowane, tyłek zacisnięty....co by tu jeszcze spiąć, żeby było dobrze ?

:hug::hug:

Bastki , za ogródek sie bierzesz ???

W takie mrozy ?

Jak wsadzisz, podrzuć fotki :)

Anev, cześć kochana. Co tam u Was ?

Dzieki za kciuki.

No nie możliwe ! Nie byłas fanką ???

:lol2:

Chyba jako jedyna.

Bastki ale piękne te trawy no a tulipany ehhh aż mi się zamarzyło posadzić choć kilka

Aniu ja wiem że japoniec to japoniec ja już kilka lat z nim funkcjonuje ale ogólnie stan przednowotworowy mam wypisany na karce ze szpitala na diagnozie i nie jest to nijak związane z japońcem, ja wiem że moze się coś tam zadziać, ja niektóre komórki mam już nieprawidłowe niestety ale póki co nie jest gorzej wszystko się zatrzymało więc licze na to że organizm sobie poradzi i będzie walczył. Na tym koniec nie jestem umierająca nie chce już o tym pisać. A kciuki za wasz dom trzymam i za to by był z pieknym ogrodem.

Za mamę rere też trzymam kciuki

Ok. Dianko.

Szanuję i milczę.

Sama wiesz najlepiej jak tam u Ciebie jest.

Odpoczywaj po wrażeniach.

Trzeba czasem....

Dzieki za kciuki.

Anetko a komu sie chce ?

U nas leje i 10 stopni.

Ja latam jak świr więc tak nie odczuwam ale ludziska zakaputani, że hej!

Pomyśl o mężu- dublerze ;)

A ja w domu, dzwonili z przedszkola że młody ma gorączkę. Pojechałam szybko po niego a ta bidula cała rozpalona :x:cry:. Powiedział że go główka boli - zobaczymy co się z tego wykluje. Nawet do domu nie dojechałam jak zasnął w samochodzie. Podałam mu na spaniu nurofen w płynie i śpi dalej.

Czyli u mnie powtórka z rozrywki - jesień i choroby :bash: