marimag 19.09.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Normalka.Szkoda, że dzieciak rozłozył się w zakładzie.Wymęczyło go.Dzwoniłas do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 nie Mari zobaczę co będzie jutro. Gardło na razie ok, kataru i kaszlu nie ma. Więc wstrzymam się jeszcze do jutra A teraz był kurier u mnie, przyszedł zegar do sypialni, ciekawe jak wygląda na żywo idę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Hej dziewczynki! Moja Mam już po. Szczegółów jeszcze nie znam, ale mam gorącą linię. Dzięki za trzymanie kciuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 To dzwoń i napisz coś ? W narkozie miała czy na żywca ? Będą to badac czy juz nie ? Jak tata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 W narkozie była. Tata? W pracy. Ciotka teraz zajmuje się mamą. Szczegółów nie znam, bo lekarz poszedł na drugą operację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.09.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Rere - to szybciutko! kiedy wyniki z histo? kciuki zaciśnięte jeszcze mocniej, mam nadzieję, że mama czuje się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tata? W pracy. Sorki, ale......no coments Szkoda, że na grzybki się nie wybrał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Karram, nie mam pojęcia czy teraz będą robić badania histopatologiczne. Wcześniej miała pobierany wycinek do badania, żeby dowiedzieć się czy to ten dziad. Potem robili prześwietlenia i tomografie, żeby stwierdzić jak daleko zaszedł.Dowiem się więcej jak już ciotka dopadnie ordynatora. Mam pewność, że wyciśnie z niego info jak cytrynę. Zaprawiona jest w tych bojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Sorki, ale......no coments Szkoda, że na grzybki się nie wybrał ! Anulka, to skomplikowane. Albo teraz weźmie i nie będzie miał opiekuńczego jak mama wyjdzie ze szpitala, albo dopiero kiedy wróci do domu. Wtedy będzie potrzebowała bardziej jego pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ciotka wycisnie ordynatora jak cytrynę..... Taka ciotka to skarb ! Może jeszcze go wydoi ? Daj znać jak juz będziesz coś wiedziała. Rozmawiałas z mamą ? A jak Ty ? Nerw zlazł ? Ucałuj mamę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zasugerowałam się naszymi skajpowymi rozmowami. Pamietasz ?? Jak tak to spoko. Tacierzyński niech weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ciut puściło. Z mamą będę rozmawiać jak już będzie w stanie utrzyma telefon. Nie chcę jej męczyć. Ciotka na linii, wszystko powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zasugerowałam się naszymi skajpowymi rozmowami. Pamietasz ?? Jak tak to spoko. Pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No to wiesz o co mi cho... Lecę w gary. Odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Młody się przebudził na chwilkę ale znowu zasnął w międzyczasie zdążyłam mu sprawdzić gardło. Jak nic idzie anginka , umówiłam nas na 14 do lekarza. Na jutro muszę kombinować mamę, żeby z nim została. Rere będzie dobrze - spokojnych i dobrych wiadomości wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) Rere ja myślę, że zrobią histo, to standard przy wszystkich operacjach, czasem tylko trzeba czekać kilka tygodniu, ale ostatnio spotkałam się z wynikami po kilku dniachJeszcze raz - kciuki zaciśnięte za mamę! oby szybciutko się dobrze poczuła Edytowane 19 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Czesć kochane! Przede wszystkim zdrowia duużo wszystkim dużym i małym:hug: Siedzę teraz jak ta głupia i wprowadzam chore poprawki do projektów,muszę im to dzisiaj wysłać:bash: A może Wy mi podpowiecie jak zrobić meble ,żeby ich nie było widać??? Mają być a jakoby ich wcale nie było??:lol2: Nie mam czasu na nic,mam tylko nadzieję,że moja męka odbije się w postaci wylanych fundamentów na wiosnę,oby. Pozdrawiam i całuję wszystkie forumowe mordki po kolei. Bastko,nie przepisałam ,jak złapię odech to napiszę dlaczego,chociaż sprawa jest otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Bastuś, może nie odrazu angina ?Może to ostre zapalenie gardła....tylko zapalenie.Psiknij mu czymś w gardło. Troche mu ulzy przy przełykaniu sliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam dziewczyny:welcome: Rere będzie dobrze, niech mama tylko walczy i Wy ją mocno wspierajcie. Wola walki to 90% sukcesu. Wiem co mówię przeszłam to z moim mężem, mimo bardzo złej diagnozy, wygraliśmy. Dużo ciepłych myśli w Waszą stronę przesyłam, i mocno przytulam. Aniu, po piska jedziemy w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam dziewczyny:welcome: Rere będzie dobrze, niech mama tylko walczy i Wy ją mocno wspierajcie. Wola walki to 90% sukcesu. Wiem co mówię przeszłam to z moim mężem, mimo bardzo złej diagnozy, wygraliśmy. Dużo ciepłych myśli w Waszą stronę przesyłam, i mocno przytulam. Aniu, po pieska jedziemy w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts