Bastki 19.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ok mam paracetamol hasco http://www.doz.pl/apteka/p1981-Paracetamol_czopki_Hasco_250_mg_10_szt ale teraz mu jeszcze nie podam, odczekam jeszcze godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 :bash: Wiem ! Nie rozumiemy się ... Te ! matematyk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 kamieniarz to ciul i oszust, kazał nam dopłacić drugie tyle ŻE CO ???????? :jawdrop::jawdrop: Niech zgadnę ? Zapłaciliście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 pije małe łyczki ale nie chciał kolacji, więc mu nie wciskałam Karram czyli wy macie ten różowy marmur? ciekawa jestem efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ale jak mógł sobie zażyczyć ???Kurna, jakim prawem.Macie jakąś umowę ?Ja bym nie zapłaciła i oddała marmur. Bastuś a o której podałas Nurofen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 nurofen podałam 1h temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ŻE CO ???????? :jawdrop::jawdrop: Niech zgadnę ? Zapłaciliście ! długa historia, dwa tygodnie trwa, mąż nie jadł 3 dni nic z nerwów itd itp, na razie mamy kilka ton kamienia w domu (mój mąż zapłacił z góry:mad:) a kamieniarz przez 2 tygodnie nie odbierał naszych telefonów, zostaliśmy z niepołożonym kamieniem, bez schodów na których mi zależało w końcu wymiękł bo m zablokował mu telefon dzwoniąc bez przerwy i łaskawie chce zakończyć sprawę, ale jak to do końca nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Pożegnam się. Pa. Bastus, jakby co to dzwoń. Nawet w nocy. Nie opatulaj małego za bardzo - podnosi temp. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 nurofen podałam 1h temu No to trzeba poczekac jeszcze ze 4 godziny. Nurofen podaje sie co 8 godzin. Nie możesz teraz nic mu dodać. Moja lekarka pozwala na dołączenie paracetamolu, najwcześniej po 5 godzinach od podania Nurofenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A ja się witam wieczornie. Dziś moje Dzieciątko konczy 15 lat! ja pierdzielę, bardziej mnie to ruszyło niż moje przełomowe urodziny 3 tyg. temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 długa historia, dwa tygodnie trwa, mąż nie jadł 3 dni nic z nerwów itd itp, na razie mamy kilka ton kamienia w domu (mój mąż zapłacił z góry:mad:) a kamieniarz przez 2 tygodnie nie odbierał naszych telefonów, zostaliśmy z niepołożonym kamieniem, bez schodów na których mi zależało w końcu wymiękł bo m zablokował mu telefon dzwoniąc bez przerwy i łaskawie chce zakończyć sprawę, ale jak to do końca nie wiem Zapłacił z góry ? Pozwolisz, że.... Zablokował telefon ? A to spryciarz ! Czy ten kamieniarz miała tez Wam kłaść w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.09.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 co do tych dawek laków. Nie ważne są dawki jednorazowe, ona rzadko są przedawkowane, najwaniejsze aby nie przekroczyć dawki dobowej. Karram, jak to kazał dopłacić? jak się umawialiście, umowa była spisana czy na tzw. ''gębę''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.09.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ok mam paracetamol hasco http://www.doz.pl/apteka/p1981-Paracetamol_czopki_Hasco_250_mg_10_szt ale teraz mu jeszcze nie podam, odczekam jeszcze godzinkę maksymalna, jednorazowa dawka to 300mg, te 250 powinno być ok, jak nurofen był godzinę temu to możesz mu podać teraz, po co ma się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zapłacił z góry ? Pozwolisz, że.... Zablokował telefon ? no zablokowal, jak ciągle wybieral jego numer to nikt nie mógl się dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 NO TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WCHODZĄCEGO W DOROSŁOŚĆ, MĘŻCZYZNY. Balujecie Gosku czy odkładacie to na weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 co do tych dawek laków. Nie ważne są dawki jednorazowe, ona rzadko są przedawkowane, najwaniejsze aby nie przekroczyć dawki dobowej. Karram, jak to kazał dopłacić? jak się umawialiście, umowa była spisana czy na tzw. ''gębę''? O Asiula Coś czuję, że na gębę, łeb, a na koniec ....na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 dziefczynki to nie pierwsza i pewnie nie ostatnia gorączka młodego, poradzimy sobie May - to ja spóźnione stoooooooooooo laaaaaaaaaatttttttttttttttttt dla Ciebie i dużo zdrówka dla twojego młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) No to trzeba poczekac jeszcze ze 4 godziny. Nurofen podaje sie co 8 godzin. Nie możesz teraz nic mu dodać. Moja lekarka pozwala na dołączenie paracetamolu, najwcześniej po 5 godzinach od podania Nurofenu. moi pozwalają po godzinie... konsultowałam się ze szpitalem kiedyś itd, ale jak widać co lekarz to opinia Zapłacił z góry ? Pozwolisz, że.... Zablokował telefon ? A to spryciarz ! Czy ten kamieniarz miała tez Wam kłaść w domu ? tak, kwota wcześniej ustalona ustnie obejmowała WSZYSTKO, schody, podłogi, położenie, klej - po prostu WSZYSTKO Karram, jak to kazał dopłacić? jak się umawialiście, umowa była spisana czy na tzw. ''gębę''? za umowę to jeszcz + 23 procent jest więc na gębę Edytowane 19 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no zablokowal, jak ciągle wybieral jego numer to nikt nie mógl się dodzwonić. Uuuuuuuu miszcza partyzantki tu mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ja się żegnam, buziaki i dzięki za porady idę się położyć koło mojego chorowitka papapapappappaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts