Romana101 20.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Też tak mam:( Od czasu kiedy mojej mamie się nie udało:(:( Wszyscy trzymali kciuki, pocieszali, ale tego co ja czułam nikt nie rozumiał i wcale mi to nie przynosiło pocieszenia, od momentu kiedy wiedziałam, że stoimy na przegranej pozycji. To okropne uczucie słuchać "będzie dobrze" skoro wiesz, że nie ma takiej szansy:( Kiedy mnie to nie dotyczyło łatwo o tym było mówić/pisać Teraz kiedy mam takie doświadczenie za sobą mam ogromny problem rozmawiać z osobą, która przez to przechodzi Mogłabym się pod tymi słowami podpisać. Niestety mojej mamie również się nie udało :( Jednak uważam, że wola walki jest ważna w tej chorobie. Mama mojego kolegi - mówimy do niej ciocia - walczy już 10 lat z tym dziadostwem i nie poddaje się mimo, że lekarze nie dawali dużych szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.09.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No ale dosyć o chorobach, bo nam się smutny wątek zrobił, a w końcu weekend się zaczyna Panowie od dachu w końcu potwierdzili termin i przyjeżdżają w poniedziałek :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 20.09.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Dziewczyny dzięki za wsparcie, ja tego też nie rozumiem, ale tak naprawdę problem pojawił się dopiero wtedy gdy skorzystaliśmy z firmy bez polecenia.Wszyscy fachowcy, których nam ktoś polecił spisują się bardzo dobrze albo dobrze. Kamieniarza znalazłam sama - miała to być okazja a skończyło się średnio:( Więc można budować/remontować w miarę spokojnie, ale pod warunkiem, że korzysta się ze sprawdzonych osób, sklepów. Mari - nie trać ducha tylko szukaj fachowców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Romciu Karramciu, spokojnie jak na wojnie. Jeszcze nie pora ! Poczekajmy na sponsorów a potem ????...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/samochod-rodzinny.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2pisze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Odezwała się trójca od mieszkania ?I chyba w środę miałaś dostać zdjęcia tego nowego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 HelooooWięc wczoraj mój wieczór zakończył się ketonalem, wbiłam sobie orzech w dziąsło i nie pytajciePrzed chwilą zrobiłam test ciążowy, bo oczywiście wszyscy usilnie starali mi się wmówić że jestem w ciąży nie jestem, nie będzie małego wrzeszczącego do którego trzeba wstawać w nocy i zmieniać pieluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Romciu, nie juszą sie odzywac bo jutro przychodzą ! Drugie oglądanie i byc może daklaracja, że TAK ! Zdjęcia mam dostać w środę, ale już w zasadzie nie muszę. Znalazłam jeszcze fajniejsza ofertę ! Jest w granicach naszych możliwości. Duży dom, wielka działka. Jeśli nie utarguję ( dobrej dla nas ceny) to owszem, na dom starczy ale już na zmiany...nie bardzo. Coś tam zostanie, ale nie na tyle dużo, żeby pozmieniac wszystko co w oczy kłuje. Na razie, próbuję się skontaktowąc z agentką ale nie odbiera. Podzwonie jeszcze. Gdyby się wszystko udało, tak jakbym chciała to nie wierzyłabym w swoje szczęście. Z drugiej strony, znajac swoje szczęscie to to się nie uda....pomarzyć zawsze mozna. Dianko, ale Ty masz kobieto przygody! Jak nie urok to....teraz orzech...Pewnie stąd się wzięło powiedzenie: Trudny orzech do zgryzienia Dzis lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Aaaaa Jacy WSZYSCY, Ci wmawiali ??? Tylko Ja ZASUGEROWAŁAM ! No trudno. Next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.09.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wiem wiem wszyscy sugerowaliAniu mój ogranizm jest tak durny ze szkoda gadać wczoraj już i się spłakałam i normalnie nie wiem co bo wszystko na raz, ale dziś już lepiejNo i trzymam kciuki cały czas oby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Romciu, nie juszą sie odzywac bo jutro przychodzą ! Drugie oglądanie i byc może daklaracja, że TAK ! :stirthepot No to czekamy na dobre wieści Znalazłam jeszcze fajniejsza ofertę ! Jest w granicach naszych możliwości. Duży dom, wielka działka. Jeśli nie utarguję ( dobrej dla nas ceny) to owszem, na dom starczy ale już na zmiany...nie bardzo. Coś tam zostanie, ale nie na tyle dużo, żeby pozmieniac wszystko co w oczy kłuje. Na razie, próbuję się skontaktowąc z agentką ale nie odbiera. Podzwonie jeszcze. To jak będziesz gotowa, to mam nadzieję, że powklejasz parę zdjęć ! Gdyby się wszystko udało, tak jakbym chciała to nie wierzyłabym w swoje szczęście. Z drugiej strony, znajac swoje szczęscie to to się nie uda....pomarzyć zawsze mozna. Wiecej wiary i optymizmu, kiedyś słońce musi wyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Dzieki Romciu Pewnie, że wkleję zdjęcia ! Jestem po rozmowie z agentką. Jestem BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO usatysfakcjonowana bo to co mi tam nie pasowało, okazało się pikusiem. Można bez problemu to rozwiązać. Kolejna sprawa - właściciele. Nie zależy im bo sie wybudowali gdzieś hen. Dom stoi pusty i czeka. Pierwotna cena była fucken a teraz jest dobra...za dobra. Okazuje się, że chcą sie pozbyc problemu bo w tej chwili utrzymują dwa domy. Do tego dojeżdżają, żeby przepalić, nakarmić stróżujące psy. Umówiłam się na przyszłą sobotę. Nie wyobrażacie sobie jaka niespodziewajka. Zadzwoniłam do ojca ale wcześniej wysłałam mu linka do ogłoszenia. Odpalił ofertę ze mna na linii. Szok ! Ojcu się BARDZO podoba ! :wtf::confused::jawdrop: Już chce jechać, juz oglądać, już napalony jak szympans w rui ! Koniec świata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.09.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 o matulu kochana!!!!!!!! ciiiii........nie mów już nic.....ciiiiiiiiiiiiiiiii.......bo nie daj bóg, jakie licho usłyszy i przylezie..... wcale nie mieszam, nie 3mam kciuków, nie myślę o tym !!!! ... w ogóle, to mam to gdzieś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jednym słowem, masz stosunek ANALNY ? I tak trzymać i w dupie z tym..... Tfu tfu tfu.....zaplułam się tfuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.09.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wow no to kucze fajna sprawa aleja oczywiście też wogle wcale ani troche nie interesuję się tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ojcu się BARDZO podoba ! :wtf::confused::jawdrop: Już chce jechać, juz oglądać, już napalony jak szympans w rui ! Koniec świata ! Zdał sobie sprawę jaki będzie miał armagedon w domu jak się tam wprowadzicie po sprzedaży mieszkania :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ale z Was wstrętne i nic a nic sie interesujące @ Foszę się ! Nawet nie wiecie jakich skrzydeł dostałam Oczywiście...jak to Ja, musze się wyżyć po nie usiedzę w miejscu. W związku z tym: 3 pralki trzasnięte obiad: grochówka a' la krem z grzankami, ziemniaczki, ryba w warzywach na winie, placek ze śliwkami iiiiii w dupie to mam że dziś pędzę na 3 terapie. Z przyjemnością sobie tam pójde i oddam się planowaniu czyli wpatrzona w pusta ścianę poczekalni, przejdę w stan stand by- a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zdał sobie sprawę jaki będzie miał armagedon w domu jak się tam wprowadzicie po sprzedaży mieszkania :rotfl: To chyba nie to. dom jest....jak to powiedzieć...ciut kiblowaty z zewnatrz. Ojciec lubi kible. :lol2: W środku wczesna Castorama a ojciec skwitował ją : aleeeeeeeeeeeee ładnieeeeeeeeeeeeeeeee. Jak mu powiedziałam, ze chyba patrzy na nie ten dom odpowiedział: Rozumiem, że to chcesz zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.09.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No to przytakuj, że cud, miód......., a jak już kupicie, to zmienisz co trzeba. Nie musisz go przecież uświadamiać dokładnie jakie zmiany chcesz wprowadzić, niech żyje sobie w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jak nie będzie wiedział co chce zmienić to kasy nie "pozyczy". Dla niego to dom do wprowadzenia. Od biedy tak, ale wszystko szczurem trąci On musi dokładnie wiedziec o co chodzi, bo przy ewentualnym remoncie, będzie afera, ze nie tak sie umawialiśmy, że on myslał, że.... itp. Dzwoniła Trójca. Poprosili o rzuty mieszkania bo chcą meble ustawiac i planowac co i gdzie ! Ło jejuńciu............. :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.09.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mari jak meble ustawiają to chyba akurat dobrze wróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts