Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się Dziewczęta : ))

Zaraz nabrobię zaległości, ale musze napisać, że gęba mi się cieszy od ucha do ucha :D

Właśnie internet wylazł mi do rzeczywistości w postaci pana listonosza :D:D

Dostałam przed sekundą super paczusię z ususzonymi podgrzybkami i prawdziwkami. Hanka dziękuję, jesteś wielka : ))))

Anka super!!! A tak w ogóle, to mnie to nic nie obchodzi :D I nic nie trzymam :D I co wyemigrujesz gdzieś pod Legionowo czy inną cholerę, zajmiesz się sadzeniem ziemniaków?? Tego Ci życzę z całego serca : )

Dianka moja starsza córka też ma zdiagnozowane Hashimoto - na razie nic się nie dzieje, chociaż na tarczycy widoczne są już ślady działalności przeciwciał... Martwię się, bo z reguły choroba uaktywnia się w późniejszym wieku a u niej lekarz stwierdził choróbsko, jak miała 6 czy 7 lat. W ciąży nie miałaś problemów? Wiem, że trzeba być wtedy pod stałym nadzorem endokrynologa. Jakie dawki hormonów bierzesz? Kiedy Ci wykryli choróbsko?

Mari jak meble ustawiają to chyba akurat dobrze wróży

Różnych wizjonerów juz tu miałam więc cholera ich wie !

Ło matko,ja tu na wagarach ,bo zerwałam się godzinkę z roboty,a tu takie cud,miód wiadomości u ciebie Anuś:D

A już info ,że rodziciel kontent ,to już szczęka mi opadła:jawdrop:

Nie wiem czy was nie wnerwię ,ale u nas,, pikna'' pogoda-25 stopni.

Ala, jak usłyszałam, że ładnie i sie podoba to odsunęłam słuchawkę od ucha i sprawdziłam czy wybrała dobry numer :eek:

Dziś nic nie jest w stanie mnie wkur....

Fruwam !!!

Poza tym, u nas tez ładnie sie zrobiło.

Wreszcie, po trzech tygodniach lasów deszczowych, zrobiły się Kanary :)

Lecę na zakupki,bo jutro w 3 rodzinki wybieramy się na piknik-toż przecież jakieś wińsko muszę zakupić:lol2:

A co idziesz na poranek dla dzieci ? ;) :lol2:

Zaraz nabrobię zaległości, ale musze napisać, że gęba mi się cieszy od ucha do ucha :D

Dostałam przed sekundą super paczusię z ususzonymi podgrzybkami i prawdziwkami. Hanka dziękuję, jesteś wielka : ))))

To Wy tak na serio, serio, SERIO :eek: z tą przesyłką ???? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Haniu jesteś wielka i szurnieta ;) :lol2::lol2::lol2::lol2:

A proszę bardzo:yes: Co będziesz je brała to ciepło o mnie pomyślisz i o to chodziło:lol2:

Jestem pod wrażeniem działania poczty polskiej:p

Jak nie będzie wiedział co chce zmienić to kasy nie "pozyczy".

Dla niego to dom do wprowadzenia.

Od biedy tak, ale wszystko szczurem trąci :(

On musi dokładnie wiedziec o co chodzi, bo przy ewentualnym remoncie, będzie afera, ze nie tak sie umawialiśmy, że on myslał, że.... itp.

Dzwoniła Trójca.

Poprosili o rzuty mieszkania bo chcą meble ustawiac i planowac co i gdzie !

Ło jejuńciu.............

:cry::cry::cry::cry:

To przygotuj ojca na zmiany delikatnie, stopniowo, żeby znowy focha nie strzelił.

Skoro trójca chce rzuty, to znaczy, że cały czas myślą o mieszkaniu.

Jasne, że tak. Wiecie, co mi się w Forum podoba? Obserwacja ludzi, poznanie przesympatycznych osób, podbudowanie wiary w bezinteresowność ludzi.

Budowa ma to do siebie, że pochłania mnóstwo czasu i energii. Starzy znajomi słuchając po raz kolejny o betonie, więźbie, "cudownych" fachowcach zaczynają z krzykiem uciekać i już nawet kurtuazyjnie przestaja pytać: "A co tam u Was?" Nie dziwię im się, bo monotematyczne opowieści mogą się ulewać. Nie ma czasu na wspólny wyjazd na wakacje, człowiek pada na pysk i nie chce mu się nigdzie po kominach łazić. Każdy zamyka się ze swoimi sprawami w czterech ścianach. A tutaj? O budowie i nie tylko gadać można ile wlezie... I ten net realnie wyłazi... Genialną akcją była zbiórka na dom dla Nelki - ludki zebrały 40.000 dla zupełnie obcej a jednak znanej z dobrego serducha osoby... Doobra, lecę grzybową doprawiać... : *

No to miejcie w dupie :p

Ja też mam :rotfl::rotfl:

Jestem, wróciłam i ledwo żyję, ale dzieki naszej sympatycznej Moni, czas upłynał na boskiej i jakże elokwentnej rozmowie :rolleyes:

Dzieki Moniu za wsparcie.

Kto ma dyżur w przyszłym tygodniu ? :lol2::lol2::lol2:

A teraz pytanko.

Mój szanowny, poprisił mnie o to, żebym zapytała na FM o....

W zasadzie nie poprosił tylko wyjechał z tekstem: Niech to Twoje siedzenie na FM, na cos się wreszcie przyda.....

A Ja mu : :evil:

Chodzi o to, ze mój mąż musi zamontować klientowi, głośniki na tarasie.

Niby prosta sprawa, ale ten pod tynkiem ma wełnę a nie styro i kołki się nie trzymają i nie chce wisiec i łolaboga .....

Czy znacie wątek o wełnie pod tynkiem lub ktos ma doświadczenie w tym temacie.

Będę wdzięczna za namiar, pomoc, sugestie, rady, podszepty ....