Romana101 22.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 1.Ceglana ściana w kuchni 2,3. Kuchnia, przy kominie planowana kuchnia kaflowa (schody oczywiście znikną, to tymczasowe wejście na górę) 4. Wyjście na taras przy kuchni 5. Pomieszczenie gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Romciu super ! Kilka zasadniczych pytań: Dlaczego wprowadzacie tyle różnorodnych materiałów ? Tu drewno, tam cegła..to kumam ale te bloczki betonowe ? Nie można było z cegły ? Pytanie dwa. Jak będziecie ocieplać chałupę? Na razie widzę same ściany. A teraz się czepnę Mając tak klimatyczna chałupę, powinnaś raczej operować określeniem IZBA. Izba dzienna, izba Pana, izba Pani ..... izba dla mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Aśka !!!! Czym Ty się faszerujesz ???? :jawdrop: Cóż za wyobraźnia! Jaki talent do bajkopisarstwa ! Andersen, science fiction, Grimm, Hitchcock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.09.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 1. Klatka schodowa 2. Wejścia do sypialni 3. Białe drzwi po oczyszczeniu z farby 4. I pozostałe drzwi, które czekają na czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Romciu super ! Kilka zasadniczych pytań: Dlaczego wprowadzacie tyle różnorodnych materiałów ? Tu drewno, tam cegła..to kumam ale te bloczki betonowe ? Nie można było z cegły ? Pytanie dwa. Jak będziecie ocieplać chałupę? Na razie widzę same ściany. A teraz się czepnę Mając tak klimatyczna chałupę, powinnaś raczej operować określeniem IZBA. Izba dzienna, izba Pana, izba Pani ..... izba dla mari ściany z bloczków będą otynkowane, nie chcemy wszędzie cegły, płytki w łazience też trzeba do czegoś przykleić.Przy wejściu do łazienki, tego paska cegły nie będzie widać, bo zakryje go opaska drzwiowa. Od wewnątrz dom będzie ocieplany wełną drzewną na parterze, poddasze już mineralną. Edytowane 22 Września 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.09.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Romciu - SUPER, świetnie i co tam jeszcze.... rewelka Uwielbiam takie domki, cegła miodzio - bardzo mi się podoba. Chwal się cały czas postępami, będę przebierać nóżkami z niecierpliwością. No a drzwi och... wszystko fajowe No i jeszcze pytanie co będzie na dachu? Edytowane 22 Września 2013 przez Bastki pytanko o dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.09.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Mari a co ty ostatnio tak jednolita, wszystko byś chciała z takich samych materiałów , przecież ty chyba trolowa nieeee? Ja akurat lubię różnorodność, mieszanie stylów, materiałów, faktur i co tam jeszcze. Można pomieszać i mieszać, grunt żeby do siebie pasowało, chociaż.... czasami jak nie pasuje to właśnie wtedy wychodzi super a nie jak z katalogu BRW . Lubię niestandardowe rozwiązania dlatego też czekam na różową podłogę Karram i cały domek Romci Edytowane 22 Września 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ja jednolita ??? Przecież wiem, ze to co a bloczków, cegieł będzie pokryte tynkiem, kafelkami czy innymi. Zapytałam czemu nie wszystko z cegły ? TY lubisz mieszanie ? Jak Ci zrobiłam łazienke z betonem, ciemnymi frontami, pikowanym lustrem i farba na ścianie to......zamówiłaś białe fronty A czy ta cegła Romku, będzie odkryta ? A Ja dziś, jak na trola przystało.....szorowałam pastą do zębów srebra rodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Tak lubię i jak byś znała mój dom to też byś to potwierdziła, że mieszać to ja lubię . Białe fronty zamówiłam bo... mam pomysł na ścianę. Pomieszam jak zwykle nowe ze starym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Witam pięknie PIĘKNE PANIE:D:D:D Ja tu byłam.......... Edytowane 25 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 mari co za zajawka? tylko tyle!!!!!cześć Beciu jak urlopik? udany i z wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dla ciekawskich Mała zajawka tego co znalazłam. Fragment "ogródka" [ATTACH=CONFIG]213930[/ATTACH] Aniu a co to za czarodziejski ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Witam pięknie PIĘKNE PANIE:D:D:D Witamy naszą piękną podróżniczkę Edytowane 22 Września 2013 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Bastki...wyjazd krótki ale bardzo intensywny....zapraszam na oglądanie fotek u mnie...nie jestem w stanie wkleić wszystkich bo jest ich strasznie dużo ale choć troszkę chciałam się z wami podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam jeszcze raz Beciu Zajawka to zajawka To ten nowy dom, a właściwie kawałek jego ogródka. Dużego ogródka ! Boski ! Jak się zdeklaruje trójca i obejrzę ten dom, to pokażę wszystko. Uprzedzam juz teraz.... Dom to kupa. W środku, festyn i wczesna castorama. Gdyby nie dość wysoka cena za tę nieruchomośc to bym skakała do syfitu bo ....sie przerobi. Tu niestety boje się jak jasna cholera bo budżet cieniutki i mocno się nadszarpnie przy zakupie. Zeby go odbajerzyć jak pan bóg przykazał potrzebuję ze 300 tys. Nie będe tyle miała Może jakas zrzuta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Aniu, ja jutro poczytam co tam masz na oku...nie zapeszam...udaję, że nic nie wiem:D Haniu buziak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 22.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dobry wieczór : ) Romana chałupka zajefajna:jawdrop: drzwi genialne. Beti właśnie miałam pytać laski, kiedy wracasz z wywczasu : )) Co to za wieża w tle? Idę do Ciebie zdjęcia oglądać. Anka dom wcale nie jest kupą. Skucie kafelków w łazienkach to pikuś... Piszę się na demolkę to moje drugie imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Aniu, powiem ci że jak się ma kawał ogrodu to życie od maja do września toczy się tam. Więc dom mniej człowieka interesuje. A tak na poważnie nie od razu Kraków zbudowano, pomału dacie radę zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Moniu, taka z ciebie nocna furia ? Nie powiedziałabym Haniu, Twoja działka to moje marzenie. Uwielbiam takie naturalne klimaty. Juz na zdjęciu które wkleiłaś z bernardynką, widziałam moje klimaty. To taki bardziej park niz ogródek pod linijke. chętnie bym do Ciebie przyjechała...pozwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts