marimag 23.09.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Szukam po obrazach i nic. Wszystko takie przekombinowane Potrzebuję gładkich, matowych i najprostszych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Katalog on line jest ale nie rozumiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No katalog jest, ale nie da się zdjęcia zapisać na kompa, własnie sprawdzałam. No bo jak byś miała to, konkretne zdjęcie, to może wujek google po nim wyszukałby jakieś podobne, chociaż pewnie mała szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiem, że nie można ściągnąć Próbowałam. A to tak można ? Szukać po zdjęciu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]213967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213969[/ATTACH] Witam:) Haniu -ale Ty masz super ten swój ogród-taki naturalny,a obszary:jawdrop: szok On nie wyglądałby tak pięknie gdybyś teraz pod linijkę robiła jakieś rabatki-sam w sobie-jest piękny,taki klimatyczny......i te brzozy wow macie kawał ogrodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.09.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Da się, da zapisać. Otwieramy stronę, która nas interesuje, naciskamy prt sc (print screen). Otwieramy np. paint i tam wklejamy. Zapisujemy obrazek. Jeśli chodzi o szukanie w google to niestety ale musi być adres netowy obrazka. Macham i spadam po dzieci. Ps. Moja mamcia już w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ucałuj ją ode mła. Jakoś szybko ją wypuścili O print screenie wiem ale myslałam, że istnieje jakis inny magiczny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Aniu,masz privka ode mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Też zrobiłam tak , jak w niedzielę rano dostałam od niej sms, że popołudniu wychodzi. Wypuścili ją tak jak po cesarce wypuszczają. Wszystko dobrze się goiło, badania ok to dali jej zezwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiem, że nie można ściągnąć Próbowałam. A to tak można ? Szukać po zdjęciu ???? Tak, można. Krótka instrukcja, mam nadzieję, że będzie zrozumiała.Wchodzimy na google.pl i przechodzimy na grafikę Klikamy na aparacik "wyszukiwanie obrazem" Nie wklejamy adresu obrazu, tylko klikamy obok "Prześlij obraz", a następnie "Przeglądaj" i pojawia nam się okno, wyszukujemy zdjęcie, obrazek na komputerze, dajemy otwórz i pojawia nam się lista stron i grafiki zbliżonych do wklejonego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja wyszukałam czajnik, który miałam zapisany w inspiracjach. Najlepiej oczywiście szukać konkretny przedmiot, ale może z całym zdjęciem się uda. A jak myślisz, jak udało mi się znaleźć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Rere super, że mama tak szybko dochodzi do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 instrukcja zrozumiała, dziekuję Ci kochana.Jedno pytanko....gdzie ten aparacik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Myślałam, że znacie takie wyszukiwanie, bo ja poznałam to właśnie na forum. Mam nadzieję, że się przyda, bo czasami człowiek zapisze jakąś np.lampę, a potem nie wie skąd to było. Tą metodą można łatwo wyszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.09.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiem, że nie można ściągnąć Próbowałam. Proszę bardzo: http://www.casa-diseno.com/wp-content/uploads/2013/08/AKURUM-%C3%84DEL-KITCHEN-photo-credit-IKEA.jpg (Tutaj link do większego) Na moje oko (a moje oko w kwestii wymiarów rzadko się myli) to są płytki 15x20, więc w rozmiarze, który praktycznie w przyrodzie (przynajmniej naszej) nie występuje). Może doprecyzuj, czy chodzi Ci o cały pakiet (wymiar / kolor / faktura), czy np. tylko o kolor? Ten na zdjęciu jest na 100% przekłamany - wygląda jak ciemny szary, ale podejrzewam, że w rzeczywistości to raczej czarny, rozjaśniony fotoszopowo. Gdybyś szukała płytek czarnych, o wymiarze mniej niezwykłym (tj. 20x20), to poszukaj namiarów w wątkach dziewczyn, które mają szachownicę biało-czarną. Coś mi się obiło o uszy, że w którymś z marketów (Castorama?) są jakieś płytki czeskie, czarne 20x20, które dziewczyny kupowały do szachownicy, ale które oczywiście można kupić osobno. Ja znalazłam tylko takie i takie. PS. Ogłoszenie z domem też znalazłam . Ten malunek ścienny w sypialni czadowy - podejrzewam, że powoduje opad nie tylko szczęki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Na pierwszym zdjęciu widać ten aparacik, na pasku wyszukiwania, obok klawiatury. Edytowane 23 Września 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Baśku, dzięki serdeczne Kolejny szpieg z krainy deszczowców ! Ale o jaki malunek Ci chodzi to nie mam zielonego.... Malunek ??? To chyba nie ten dom Możecie mi kuźwa zdradzić, jakim cudem znalazłyście ten dom po 1 drzewie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Aparacik dostrzeżon Basku, też stawiam, ze łone są czarne. Jak je oceniacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 I jeszcze jedno....Znowu do Basiuli, mi się tam wydawa, ze te płytki są jednak kwadratowe.Skąd pomysł, że nie.Obejrzyj katalog Ikeły.Na 104 stronie zaczynają sie prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Baśku, dzięki serdeczne Kolejny szpieg z krainy deszczowców ! Ale o jaki malunek Ci chodzi to nie mam zielonego.... Malunek ??? To chyba nie ten dom Na privka wysłałam Możecie mi kuźwa zdradzić, jakim cudem znalazłyście ten dom po 1 drzewie ???? Ano tak: 1. Kliknęłam na obrazek z drzewem, żeby się powiększył. 2. Prawym przyciskiem myszy "save as" / "zapisz jako" - zapisałam na dysku komputera jako obrazek z rozszerzeniem .jpg 3. Weszłam w google - grafika 4. Na pasku wyszukiwania kliknęłam ikonkę z aparatem foto i wybrałam opcję "prześlij obraz" i dalej "przeglądaj" 5. Odnalazłam zdjęcie na dysku 6. Wyskoczyły "strony zawierające podobne obrazy" 7. Na pierwszym miejscu - ogłoszenie i obrazek ze znajomym drzewem Finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts