Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]213967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213969[/ATTACH]

Witam:)

Haniu -ale Ty masz super ten swój ogród-taki naturalny,a obszary:jawdrop: szok

On nie wyglądałby tak pięknie gdybyś teraz pod linijkę robiła jakieś rabatki-sam w sobie-jest piękny,taki klimatyczny......i te brzozy wow

macie kawał ogrodu:)

Wiem, że nie można ściągnąć :( Próbowałam.

A to tak można ? Szukać po zdjęciu ???? :eek:

Tak, można. Krótka instrukcja, mam nadzieję, że będzie zrozumiała.Wchodzimy na google.pl i przechodzimy na grafikę

wyszukiwanie1.jpg

Klikamy na aparacik "wyszukiwanie obrazem"

wyszukiwanie2.jpg

Nie wklejamy adresu obrazu, tylko klikamy obok "Prześlij obraz", a następnie "Przeglądaj" i pojawia nam się okno, wyszukujemy zdjęcie, obrazek na komputerze, dajemy otwórz i pojawia nam się lista stron i grafiki zbliżonych do wklejonego zdjęcia

wyszukiwanie3.jpg

Wiem, że nie można ściągnąć :( Próbowałam.

Proszę bardzo:

http://www.casa-diseno.com/wp-content/uploads/2013/08/AKURUM-%C3%84DEL-KITCHEN-photo-credit-IKEA.jpg

(Tutaj link do większego)

Na moje oko (a moje oko w kwestii wymiarów rzadko się myli) to są płytki 15x20, więc w rozmiarze, który praktycznie w przyrodzie (przynajmniej naszej) nie występuje). Może doprecyzuj, czy chodzi Ci o cały pakiet (wymiar / kolor / faktura), czy np. tylko o kolor? Ten na zdjęciu jest na 100% przekłamany - wygląda jak ciemny szary, ale podejrzewam, że w rzeczywistości to raczej czarny, rozjaśniony fotoszopowo. Gdybyś szukała płytek czarnych, o wymiarze mniej niezwykłym (tj. 20x20), to poszukaj namiarów w wątkach dziewczyn, które mają szachownicę biało-czarną. Coś mi się obiło o uszy, że w którymś z marketów (Castorama?) są jakieś płytki czeskie, czarne 20x20, które dziewczyny kupowały do szachownicy, ale które oczywiście można kupić osobno. Ja znalazłam tylko takie i takie.

PS. Ogłoszenie z domem też znalazłam ;). Ten malunek ścienny w sypialni czadowy - podejrzewam, że powoduje opad nie tylko szczęki :).

Baśku, dzięki serdeczne :hug:

Kolejny szpieg z krainy deszczowców ! :lol2:

Ale o jaki malunek Ci chodzi to nie mam zielonego....

Malunek ???

To chyba nie ten dom :lol2:

Możecie mi kuźwa zdradzić, jakim cudem znalazłyście ten dom po 1 drzewie ???? :jawdrop:

Baśku, dzięki serdeczne :hug:

Kolejny szpieg z krainy deszczowców ! :lol2:

Ale o jaki malunek Ci chodzi to nie mam zielonego....

Malunek ???

To chyba nie ten dom :lol2:

Na privka wysłałam ;)

Możecie mi kuźwa zdradzić, jakim cudem znalazłyście ten dom po 1 drzewie ???? :jawdrop:

Ano tak:

1. Kliknęłam na obrazek z drzewem, żeby się powiększył.

2. Prawym przyciskiem myszy "save as" / "zapisz jako" - zapisałam na dysku komputera jako obrazek z rozszerzeniem .jpg

3. Weszłam w google - grafika

4. Na pasku wyszukiwania kliknęłam ikonkę z aparatem foto i wybrałam opcję "prześlij obraz" i dalej "przeglądaj"

5. Odnalazłam zdjęcie na dysku

6. Wyskoczyły "strony zawierające podobne obrazy"

7. Na pierwszym miejscu - ogłoszenie i obrazek ze znajomym drzewem

Finito.