marimag 23.09.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dziekujemy serdecznie za TAK szczegółową instrukcję. Teraz CAŁE forum wie, co zamierzam kupić. A miała byc niespodzianka :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.09.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Sama chciałaś instrukcji . No to szybko usuwaj to zdjęcie, żeby dalej w świat nie leciało. Płytki prostokątne na bank. Zrobiłam zrzut fragmentu zdjęcia: Szafka ma szerokość 60cm, a na szerokość wchodzą 4 płytki, czyli każda ma 15cm. Z kolei tutaj: widać komodę Helmer, która ma 28cm szerokości. Zajmuje półtorej płytki, czyli szerokość płytki to 20cm. Taki ze mnie detektyw, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 BAŚKA !!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ha! No i kto tu jest szczególarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dobry Wieczór! Tak,Aniu,usuwaj to zdjęcie Cena jak w angliku:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hejka Biondziu A co Cię tak zmartwiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mari - dom fajny, duży, przestronny - to kiedy jedziesz oglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 I Ty...Brutusie ? Wybieramy się w sobotę. Jestem strasznie ciekawa. Boję się, ze ojciec się rozmyśli bo dojrzy tu i ówdzie jakieś fuck upy Ten dom jest jedynym, który do tej pory znalazłam, gdzie i cena jest do przyjęcia, odpowiada metrażowo, działka rewelacja, lokalizacja rewelacja, komunikacja rewelacja..... Tu naprawde wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mój tato (budowlaniec z zawodu) oglądnął nasz dom w czerwcu i powiedział, że nadaje się tylko do wyburzenia. Po raz drugi był wczoraj i powiedział, że nie sądził, że damy radę przeprowadzić taki remont, że nas podziwia za odwagę i wizję bo z takiej rudery robimy fajny dom. No myślałam, że się przewrócę:jawdrop: tak więc trzymam kciuki za Twojego, oby szybciej uwierzył w swoje dziecko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 mam pytanie o kolor ścian do łazienki - mogęęęęę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tego kochana to się nie doczekam nigdy ! Mój ojciec, nigdy nie przeprasza. Nie żegna się tylko nagle znika z domu, bo wierzy w jakiś tam przesąd....durnota.... Dobre słowo pod moim adresem to chyba ze 3 razy w zyciu słyszałam... Sama widzisz.... Marne szanse na nawrócenie się na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A czemu pytasz czy możesz pytać ???? :o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mari, ale jest nadzieja, że potoczy się wg Twoich życzeń a pytam bo pewnie głupio będę pytać łazienka nie jest docelowa, jest na 3 lata, robimy ją bardzo ekonomicznie (czytaj taaaaaanio jak się da), typ łazienki - tramwaj (1,4 na 3 m) na podłodze będzie biało-czarne karo z kwadratów, po jednej stronie armatura biała w stylu retro, płytki na ścianie białe, prostokątne tylko po stronie armatury i koło wanny, płytki do wysokości 1,2 m no i myślę nad kolorem ścian - chciałabym dać coś co da lekkości całości:) ale z pazurem ma być kolor, jajcarski jakiś lawenda jest za słodka, zieleni nie toleruję więc mi zostaje niebieski - jaki odcień??? czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 kurcze.....nie przepadam za kolorami ale....dałabym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 najgorsze jest to że na ekranie jest inny odcień a w rzeczywistości to mniej intensywne te kolory są i jakieś takie wypłowiałe:( w castoramowej rzeczywistości oczywiście bo na ścianie to pewnie jeszcze inny wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a taki? wrzucę jeszcze plan, ale komputer mi siadł i mam tylko taki - całego domu, widać na nim łazienkę z rozmieszczeniem http://www.fotokoszyk.pl/_var/gfx/4402e760b227d23b196b72bda9733cb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ten chyba najlepszy, ale.....nie łączyłabym go z bielą tylko z szarością i czernią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Musi być wanna ?Prysznic nie wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.09.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 wszystko już kupione, wanna, płytki, tylko właśnie z kolorem się nie mogę zdecydować, sama łazienka jest malusieńka (bardzo wąska) więc szłam w jasność, żeby ją powiększyć, mnie się ten ostatni kolor podoba najbardziej, tylko zastanawiam się czy nie jest za ciemny, czy nie zdominuje całej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Połózcie wszystko co ma tam być a potem próbuj na małym kawałku ściany. Coś tam się wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts