Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sama chciałaś instrukcji ;). No to szybko usuwaj to zdjęcie, żeby dalej w świat nie leciało.

Płytki prostokątne na bank. Zrobiłam zrzut fragmentu zdjęcia:

ikea-płytki.jpg

Szafka ma szerokość 60cm, a na szerokość wchodzą 4 płytki, czyli każda ma 15cm.

Z kolei tutaj:

ikea-płytki2.jpg

widać komodę Helmer, która ma 28cm szerokości. Zajmuje półtorej płytki, czyli szerokość płytki to 20cm.

Taki ze mnie detektyw, a co!

BAŚKA !!!

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Zaczynam się bać :o

I Ty...Brutusie ?

:jawdrop:

Wybieramy się w sobotę.

Jestem strasznie ciekawa.

Boję się, ze ojciec się rozmyśli bo dojrzy tu i ówdzie jakieś fuck upy :(

Ten dom jest jedynym, który do tej pory znalazłam, gdzie i cena jest do przyjęcia, odpowiada metrażowo, działka rewelacja, lokalizacja rewelacja, komunikacja rewelacja.....

Tu naprawde wszystko gra :)

Mój tato (budowlaniec z zawodu) oglądnął nasz dom w czerwcu i powiedział, że nadaje się tylko do wyburzenia. Po raz drugi był wczoraj i powiedział, że nie sądził, że damy radę przeprowadzić taki remont, że nas podziwia za odwagę i wizję bo z takiej rudery robimy fajny dom.

No myślałam, że się przewrócę:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

tak więc trzymam kciuki za Twojego, oby szybciej uwierzył w swoje dziecko:lol2:

Tego kochana to się nie doczekam nigdy !

Mój ojciec, nigdy nie przeprasza.

Nie żegna się tylko nagle znika z domu, bo wierzy w jakiś tam przesąd....durnota....

Dobre słowo pod moim adresem to chyba ze 3 razy w zyciu słyszałam...

Sama widzisz....

Marne szanse na nawrócenie się na stare lata :(

Mari, ale jest nadzieja, że potoczy się wg Twoich życzeń

a pytam bo pewnie głupio będę pytać:)

łazienka nie jest docelowa, jest na 3 lata, robimy ją bardzo ekonomicznie (czytaj taaaaaanio jak się da), typ łazienki - tramwaj (1,4 na 3 m)

na podłodze będzie biało-czarne karo z kwadratów, po jednej stronie armatura biała w stylu retro, płytki na ścianie białe, prostokątne tylko po stronie armatury i koło wanny, płytki do wysokości 1,2 m

no i myślę nad kolorem ścian - chciałabym dać coś co da lekkości całości:) ale z pazurem ma być kolor, jajcarski jakiś

lawenda jest za słodka, zieleni nie toleruję więc mi zostaje niebieski - jaki odcień???

farba-lateksowa-do-scian-i-sufitow-kuchnia-i-lazienka-dulux,big.jpg

czy

farba-lateksowa-do-scian-i-sufitow-kuchnia-i-lazienka-dulux,main.jpg

wszystko już kupione, wanna, płytki, tylko właśnie z kolorem się nie mogę zdecydować, sama łazienka jest malusieńka (bardzo wąska) więc szłam w jasność, żeby ją powiększyć, mnie się ten ostatni kolor podoba najbardziej, tylko zastanawiam się czy nie jest za ciemny, czy nie zdominuje całej łazienki