Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

ekipa ma swoje plany - kazali mi przywieźć farby, siedzę i oglądam gotowce żeby nie dopłacać do mieszalnika i wybór jest tyciusieńki

jutro muszę zakupić, a zaraz potem pokój dla dzieci i to będzie zgryz, ale tym to będę Cię dręczyć jutro może...

beckers gotowy jest taki:

http://beckers.pl/sites/default/files/styles/inspiracja_slider_986x491/public/inspiracje/lazienka_1.jpg

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzisz cholera...strasznie cięzko oceniac kolor na kompie i to ze zdjęcia...

Na zywo musisz zerknąć...

Ten też może być ale jakis taki majtkowy...

Skoro i tak będziecie zmieniać to co sie tak stresujesz ?

Walnij to co Cie najmniej razi i będzie dobrze.

Witam się przy porannej kawie, chlebek zrobiony - mam nadzieję, że jak wrócę z pracy będzie już ładnie wyrośnięty i gotowy do pieczenia. Ostatnio piekłam chleb orkiszowy z mnóstwem ziaren - rewelacyjny. Teraz wypróbowuję różne przepisy, tak, żeby mąż nie musiał kupować jasnego chleba w sklepie :sick:, a ciężko znaleźć przepis na jasny chleb, który nie wymaga kilkukrotnego wyrabiania, odgazowywania itd...Dzisiaj zrobiłam mieszany: mąka żytnia, orkiszowa, pszenna z dodatkiem kminku i czarnuszki - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Karram, ten ostatni kolor mi się najbardziej podoba. Ładny jest błękit "navy", dziewczyny na forum malowały nim łazienki - wyglądał super.

Miłego dnia życzę

Mari - wysiadł mi wieczorem znowu komputer:(

ja wiem, że na 3 lata, ale fajnie by było jakby było ładnie:D

Romana - uwielbiam domowy chleb, tyle, że jest tak pyszny, że zjadamy go za szybko i w tyłek mi potem idzie

moja mama ma super przepis na chleb, jak ją znam to jest super prosty, ja robię z jednego i czasem wychodzi a czasem nie więc nie polecam

ale mam przepis na pyszne bułki

a z kolorem to ten ciemny musiałabym w mieszalni robić a trzymam się wersji ekonomicznej, dzisiaj pojadę i może znajdę podobny

zaraz jadę do ciula użerać się o schody:mad:

Karramciu, no to jedź i pooglądaj gotowce.

Oceń co Ci najbardziej leży i pokaż nam.

Jak chcesz to zrobię Ci wizkę tylko potrzebuję odpowiednich zdjęć i wykazu tego co ma tam być.

Piekłam chleb wiele razy i niestety...nie smakował mi.

Strasznie twardy skurczybyk a na drugi dzień nie do ukrojenia nawet siekierą.

To były zwykłe chleby, nie wiem jakby wyszedł mi taki wsiowy na zakwasie.

Chciałabym, żeby miał chrupiąca skórkę ale środek mięsisty, mięciutki i wilgotny no i , żeby dał się zjeść na drugi dzień.

Jak już będę u siebie to wtedy będę szalała :rolleyes:

Pochwalę Wam naszą koleżankę Barbi.

Skubaniec jeden i kochana bździągwa, znalazła ten dom na mapie.

Mam konkretny adres ( nazwa ulicy bardzo ładniusia) i poogladałam sobie, okoliczności przyrody w okolicach rzeczonego.

Jestem zachwycona :D

BAŚKU !!! Jesteś WIELKA !

Dziekuję Ci.

Olej doktorat. SBŚ stoi otworem dla takich szpeniów jak Ty !

A Ja rzeźbię zupke kalafiorową z duszonymi pomidorkami - pychota! polecam :yes:, kotlety słoneczne, ziemniaczki i rozmyślam nad surówką....

Mam dzis kocioł więc czasu mało na jakies wymyslne obiady.

Zawijam kiecę i lecę......

Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!!! Pozdrowienia dla mamy:D

A ja po przyjeździe dowiedziałam się, że mój tata trafił w środę do szpitala....chyba stan przedzawałowy....nikt mi nic nie powiedział, bo nie chcieli mnie martwić:bash: Już wyszedł, ale......

Rere - to dobrze, że mama ok, oby jak najszybciej doszła do siebie

Beatko - piękne wrzosy! śliczne kolory

Mari - ja chyba dzisiaj pojadę i kupię farbę do łazienki, wieczorem będę Was gnębić o farby do dziecinnego

załatwiłam schody, montaż i takie tam pierdoły, ciul jak nas zobaczył to uciekł:p

jak nie będzie lało to przyjadą w piątek i będą montować ten marmur (znowu go widziałam, jest przepiękny, zobaczycie:)

schody montujemy sami bo M pożarł się z ciulem ostatnio

dorwałam stolarza od mebli, też w piątek powinien podjechać - termin realizacji koniec listopada, początek grudnia:bash::bash::bash:

no ale cena ludzka i z polecenia stolarz więc powinno być ok