Karram 23.09.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ekipa ma swoje plany - kazali mi przywieźć farby, siedzę i oglądam gotowce żeby nie dopłacać do mieszalnika i wybór jest tyciusieńkijutro muszę zakupić, a zaraz potem pokój dla dzieci i to będzie zgryz, ale tym to będę Cię dręczyć jutro może...beckers gotowy jest taki:http://beckers.pl/sites/default/files/styles/inspiracja_slider_986x491/public/inspiracje/lazienka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Widzisz cholera...strasznie cięzko oceniac kolor na kompie i to ze zdjęcia...Na zywo musisz zerknąć...Ten też może być ale jakis taki majtkowy... Skoro i tak będziecie zmieniać to co sie tak stresujesz ?Walnij to co Cie najmniej razi i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 24.09.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Szukam po obrazach i nic. Wszystko takie przekombinowane Potrzebuję gładkich, matowych i najprostszych ..... http://podlogi.wykonczymy.pl/plytki-podlogowe-caesar-change-forge-matowe-rektyfikowane-60x60.html tyle, że są duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.09.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam się przy porannej kawie, chlebek zrobiony - mam nadzieję, że jak wrócę z pracy będzie już ładnie wyrośnięty i gotowy do pieczenia. Ostatnio piekłam chleb orkiszowy z mnóstwem ziaren - rewelacyjny. Teraz wypróbowuję różne przepisy, tak, żeby mąż nie musiał kupować jasnego chleba w sklepie , a ciężko znaleźć przepis na jasny chleb, który nie wymaga kilkukrotnego wyrabiania, odgazowywania itd...Dzisiaj zrobiłam mieszany: mąka żytnia, orkiszowa, pszenna z dodatkiem kminku i czarnuszki - zobaczymy co z tego wyjdzie. Karram, ten ostatni kolor mi się najbardziej podoba. Ładny jest błękit "navy", dziewczyny na forum malowały nim łazienki - wyglądał super. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 24.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mari - wysiadł mi wieczorem znowu komputer:( ja wiem, że na 3 lata, ale fajnie by było jakby było ładnie:D Romana - uwielbiam domowy chleb, tyle, że jest tak pyszny, że zjadamy go za szybko i w tyłek mi potem idziemoja mama ma super przepis na chleb, jak ją znam to jest super prosty, ja robię z jednego i czasem wychodzi a czasem nie więc nie polecamale mam przepis na pyszne bułki a z kolorem to ten ciemny musiałabym w mieszalni robić a trzymam się wersji ekonomicznej, dzisiaj pojadę i może znajdę podobny zaraz jadę do ciula użerać się o schody:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Karramciu, no to jedź i pooglądaj gotowce. Oceń co Ci najbardziej leży i pokaż nam. Jak chcesz to zrobię Ci wizkę tylko potrzebuję odpowiednich zdjęć i wykazu tego co ma tam być. Piekłam chleb wiele razy i niestety...nie smakował mi. Strasznie twardy skurczybyk a na drugi dzień nie do ukrojenia nawet siekierą. To były zwykłe chleby, nie wiem jakby wyszedł mi taki wsiowy na zakwasie. Chciałabym, żeby miał chrupiąca skórkę ale środek mięsisty, mięciutki i wilgotny no i , żeby dał się zjeść na drugi dzień. Jak już będę u siebie to wtedy będę szalała Pochwalę Wam naszą koleżankę Barbi. Skubaniec jeden i kochana bździągwa, znalazła ten dom na mapie. Mam konkretny adres ( nazwa ulicy bardzo ładniusia) i poogladałam sobie, okoliczności przyrody w okolicach rzeczonego. Jestem zachwycona BAŚKU !!! Jesteś WIELKA ! Dziekuję Ci. Olej doktorat. SBŚ stoi otworem dla takich szpeniów jak Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam się z rana;) ja już po kawie....ale mogę trzasnąć drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No to trzasnijmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Oooo...i już się napiłam...m mi przywiózł wrzosy do wsadzenia...idę, póki ciepławo:D Potem pokażę fotkę mego dzieła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Czekam w takim razie na foto.U Was ciepławo ?U nas piździ jak.....i raczej zimnawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 kochane kobitki. U nas ciepło, ale pochmurnie. Przez to i dusznie. Mam dzień lenia, nic mi się nie chce. Kto ugotuje za mnie ziemniaczaną i leczo? Podzielę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Olej gotowanie. Wyślę Ci kurierem co chcesz. W lodówce spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 wołala http://img405.imageshack.us/img405/4213/60gu.jpg U nas ciepło ale to jest takie ciepło jesienne.....ja dzisiaj robię mielone z pieczarkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A Ja rzeźbię zupke kalafiorową z duszonymi pomidorkami - pychota! polecam , kotlety słoneczne, ziemniaczki i rozmyślam nad surówką.... Mam dzis kocioł więc czasu mało na jakies wymyslne obiady. Zawijam kiecę i lecę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Beatko, piękne wrzosiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dzięki reruś...jak tam mama, jak się czuje??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dzięki Aneczko Myślisz, że poczta czy kurier tak szybko działa? Może żołądek nie zdąży się przykleić do kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.09.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dzięki Beatko, ma się dobrze. Oczywiście brzuch cały napuchnięty, ale daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!!! Pozdrowienia dla mamy:D A ja po przyjeździe dowiedziałam się, że mój tata trafił w środę do szpitala....chyba stan przedzawałowy....nikt mi nic nie powiedział, bo nie chcieli mnie martwić Już wyszedł, ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 24.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Rere - to dobrze, że mama ok, oby jak najszybciej doszła do siebie Beatko - piękne wrzosy! śliczne kolory Mari - ja chyba dzisiaj pojadę i kupię farbę do łazienki, wieczorem będę Was gnębić o farby do dziecinnego załatwiłam schody, montaż i takie tam pierdoły, ciul jak nas zobaczył to uciekł jak nie będzie lało to przyjadą w piątek i będą montować ten marmur (znowu go widziałam, jest przepiękny, zobaczycie:) schody montujemy sami bo M pożarł się z ciulem ostatnio dorwałam stolarza od mebli, też w piątek powinien podjechać - termin realizacji koniec listopada, początek grudnia:bash::bash: no ale cena ludzka i z polecenia stolarz więc powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts