marimag 26.09.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 a gdzie byłaś ? Kurna, gdzie te lasy co to od razu suszone się zbiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Już nie wiem jak zaklinać, pluć, zaciskac kciuki...nawet u stóp, przez które ramie i co mam rzucić żeby los sie odwrócił. Modlić się nie będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 26.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Puszcza notecka ,prawie sam jej środek, suszone to dopiero z suszarni wyłażą, wkładasz cały kosz ,a wyjmujesz garsteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 26.09.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nic nie rzucaj nie zaklinaj , nie módl sięjak ma być Twój to będzie i już. Ania wrzuć na luz ! fifko fajeczka i luzik:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Puszcza notecka ,prawie sam jej środek, suszone to dopiero z suszarni wyłażą, wkładasz cały kosz ,a wyjmujesz garsteczkę Jakie to musi byc frustrujące :lol2: Masz maszynke do suszenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nic nie rzucaj nie zaklinaj , nie módl się jak ma być Twój to będzie i już. Ania wrzuć na luz ! fifko fajeczka i luzik:stereo: Biorąc na serio taka własnie filozofie to chyba nic nie jest mi dane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Moje wczorajsze"zbiory" wisza na sznurku nad kuchenką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 no dobra, pora na fajeczka i idę zmywac gary i robic lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Anka....jak jechać tyle kilosów to z pompą...nie???????????? i ja tak zamierzam....więc proszę się tu nie migać że coś się zesra na 100% tylko szykować miejsce....nie obchodzi mnie to!!!!!!!!!!!!!!!! I poluzuj majtochy :rotfl: (ależ lubię to:D) bo do soboty to ty się nie ruszysz z nerwów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A wiesz, że ostatnio zrobiły mi sie luzy na gaciach i nie tylko ? Schudłam i to chyba sporo. Spodnie spadają, jeansy mogę zdjąć bez rozpinania, majtki falują na wietrze.... Koniec świata! Tylko ta skóra jak u kangura A moze złapię ją w gumke i kucyk sobie zrobię ? Ale żeś się nagrzała na ten zlot. Chyba jako jedyna :lol2: Specjalnie dla Ciebie, zakupię denaturat z najlepszego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.09.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Witam piękne Panie:D Ania wdech, wydech, i spokój. W życiu tak już jest że co ma być to będzie. A Ty jak nikt inny na to zasługujesz. I będzie dobrze nie ten to inny, albo jeszcze jakoś inaczej. A tak w ogóle to ja niczego nie wiem za nic niczego nie trzymam tylko mocno Cię A jak tam głośnik naszych ponów wisi czy odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 no nie gadaj że sama...,.a jeśli nawet ...to cóż...ruszę na Warszawkę...i na dworcu będę koczować...aż się jakaś forumowa kulleżanka zlituje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 26.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 I poluzuj majtochy :rotfl: (ależ lubię to:D) bo do soboty to ty się nie ruszysz z nerwów!!!!! dokładnie tak:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 O..może Hania się zlituje i zrobimy sobie zjazd????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Anka...ty nie chudnij...bo cię nie poznam...... na zjeździe!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.09.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A co się mam nie zlitować? Już mi mąż proponował zaproś dziewczyny do nas. rozbijemy wojskowe namioty, zbijemy prycze i będzie fajnie. I zatrudnimy wojskową kuchnię z przystojnymi kelnerami. A mojego wyślemy do męża Anki, niech pilnują dzieci i zgłębiają tajniki wiercenia dziur w wełnie mineralnej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ooooooo....to mi się podoba......każda wałówkę zwiezie....damy radę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Wystarczą kelnerzy z namiotami:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 26.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Pewnie że damy, tylko niech już będzie wiosna:stirthepot: Nienawidzę zimy. Jesień dla mnie tylko grzyby ratują. Ja jestem ciepłolubna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ja też....jeszcze pókii jesień sucha...daje radę.....potem deprecha:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts