alicja5 03.02.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Znając mój wredny charakter,to ja już bym im dała popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jesteeeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ooooooooooo jednak ktos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wiesz jakiego miałam wkurwa ? Zanada!!! Jak tak można ludzi w h..ja robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No toż siedzę i gryzę pazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A jeśli przyjechałabym z Kołobrzegu ? No bo tu pracę dostałam, bo szukam domu dla rodziny... Debile !!1 Ale 2,45 % to chętnie przytulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wiesz co ,to jakaś granda. Wprost nie chce się wierzyć ,że tak można oszukiwać i nie dbać o potencjalnego kupca:mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czytelny ten mój rysuneczek ? Nie umiem obsługiwać painta to w wordzie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czy widac dokładnie jakie tam sa jajca z działką ?Rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O kochana,byliśmy kiedyś ze znajomymi jak dom kupowali aby też rzucić okiem jako ci którzy już to przechodzili. I Tak durnej agentki jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czytelny ten mój rysuneczek ? Nie umiem obsługiwać painta to w wordzie zrobiłam Czytelny. Wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czy widac dokładnie jakie tam sa jajca z działką ? Rozumiesz ? Podjazd do garażu zajmuje praktycznie całą działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dom duży bo 289 metrów ale co z tego ?Nie po to wyprowadzamy się na wieś, żeby nie móc na tarasie posiedzieć czy dzieciakom kącika zrobić.Maja się bawić na parkingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ania ,chyba trzeba znowu szukać czegoś,bo ustawienie domu względem działki i ten podjazd równa się, zero ogrodu,miejsca dla dzieciakow ,nie wspominając o innych aspektach płynących z posiadania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dom duży bo 289 metrów ale co z tego ? Nie po to wyprowadzamy się na wieś, żeby nie móc na tarasie posiedzieć czy dzieciakom kącika zrobić. Maja się bawić na parkingu ? No właśnie o tym przed chwilą napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Słuchaj ,na to wyglada ,że facet inny dom pokazał na zdjeciach,inny pokazał,a cena ma być za ten z ogłoszenia.To już naprawdę zakrawa na machlojkę dużego kalibru:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dziś przeleciałam tyle ofert, że aż mnie głowa boli.Większość znam od kilku lat.Mimo atrakcyjnej ceny, są tak "urokliwe", że nikt ich nie chce. Gdyby ten dzisiejszy dom, ten z działka bez mediów był większy to bym juz tam była i umowe podpisywała. Nie chce mi sie szukać.Nawet jak wszystko wydaje się ok to na miejscu takie niespodzianki jak ta wczorajsza.Czy nie ma już normalnych ofert ? Czy, wszyscy to oszuści i kombinatorzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zdjęcie domu,rzuty są naprawdę zachęcające. Ale jak widać reszta to jedna wielka czarna dooopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Napisałysmy to samo w tym samym czasie...spójrz na godzine przy postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dziś przeleciałam tyle ofert, że aż mnie głowa boli. Większość znam od kilku lat. Mimo atrakcyjnej ceny, są tak "urokliwe", że nikt ich nie chce. Gdyby ten dzisiejszy dom, ten z działka bez mediów był większy to bym juz tam była i umowe podpisywała. Nie chce mi sie szukać. Nawet jak wszystko wydaje się ok to na miejscu takie niespodzianki jak ta wczorajsza. Czy nie ma już normalnych ofert ? Czy, wszyscy to oszuści i kombinatorzy ? Znam to ,też ogłoszenia mogłam cytować w nocy o każdej porze na pamięć. A co do ludzi sprzedajacych,to naprawdę aż dziw skąd tacy się biorą jak ci wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts