bogumil 28.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Karramciu...a gdzie ten kolor miałby być , w jakim pomieszczeniu? chyba nie doczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Anevciu, taka wannę ? A kto by nie chciał? Tylko ona tyle kosztuje co nowe Audi Podkreslam !!! To tylko inspiracje czyli pomysły, natchnienie!!! Nie kupię sobie tego bo : za drogie, u nas nie ma, za drogie i za drogie Wanna....maj preszjes Aneto, co Cię dziś opętało ? Może juz skończmy rozkminianie. Gdybys powiedziała, ze jesteś krzyżówką czegoś tam z czyms tam to bym wkleiła ci to Tak prawde mówiąc, widziałas kiedys takie bydle ? Ja tylko piszę o sobie szczerą prawdę i nie boli mnie to wcale. Czemu Ty to tak przeżywasz...nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Bećka, gdzie żeś była @ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A .....dzisiaj odwoziłam swojego synusia do Szczecina......koniec wakacji....tęskno mi za nim będzie....i znowu przeżywam...ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aniu chciałam Ci tylko uświadomić że zbyt krytyczna jesteś dla siebie , a innych oceniasz inną miarą. Mam pomysł..... Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Teraz wybieramy kolor sracza Karramci, zeby, gdy tylko tam przysiadzie, myslała o nas z rozrzewnieniem i miłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 dziękuję, dziękuję za odzew!!!! ja kocham białe ściany, uwielbiam je i zawsze maluję na biało, ale pora na zmiany i chociaż mam atak lękowy jak widzę te barwy to trzeba pomalować, zaciskam zęby i wybieram kolor ma pasować do płytek, jakoś się odnosić do nich (chociaż to trudne bo na zdjęciach nie do końca je widać)idealnie pasuje 3jak, ale mnie ta idealność trochę denerwuje, że jest taka idealna (masło maślane) a z płytkami to nie chcę robić afery bo i tak suma sumarum pewnie zapłacę za to położenie... ale jeżeli tylko ja mam skojarzenie z toaletą publiczną to spoko, może niech wiszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No to juz tradycyjnie.... Polej fioleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 kolor sracza już wybrany - wybierałyśmy go w poniedziałek:rolleyes: teraz wybieramy kolor przestrzeni otwartej - kuchnio-jadalnio-salonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Karramciu, gdzie Ty łazisz, jak masz takie skojarzenia ? No to wracam do foty. Pokazałabys ten marmur w innym swietle i perspektywie, co ? Tak od góry było by ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 kolor sracza już wybrany - wybierałyśmy go w poniedziałek:rolleyes: teraz wybieramy kolor przestrzeni otwartej - kuchnio-jadalnio-salonu:) A Ja myslałam, że to do kibla :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No to juz tradycyjnie.... Polej fioleta w sensie 2jkę wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A Ja myslałam, że to do kibla :jawdrop: w kiblu będzie oczojebny turkusik (pardon za wyrażenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No to trzeba sie skupić!Dziewczynki, pełna mobilizacja ! Obstawiamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 28.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Przecież może być każdy kolorpod warunkiem że będzie bialy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 w sensie 2jkę wybierasz? :rotfl::rotfl::rotfl: NIE !!!! To do Beci. Ona opija wszystko denaturatem...fioletowy jest...rozumiemy ? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Przecież może być każdy kolor pod warunkiem że będzie bialy;) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mój typ. Nie wiem jak prezentuje się na żywca, monitor to notoryczny kłamca ale.....6 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mari - wiem, wiem, trza go przez bułeczkę przepuścić i będzie jak mój kolor 4ty czyli niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ha, ha, ha....ty się śmiej, a mi smutnawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A to planujesz transparentnie pojechać ???? Odważna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts