alicja5 21.02.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Znosi się na dłuższą pobyt w fabryce:(. Pobiegłam po zakupy tak na gumeczce-spożywcze,co by,, połowiec'' zabrał do domu. I z czym wróciłam?????? Z dwoma spódnicami:D:D:D:D A mąż niech sam zrobi zakupy:lol2::lol2:,bo ja zarobiona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Spoko, to nie od picia, tylko od czego innego Moje właśnie wcinają ogórkową Ha...u mnie też dziś ogórkowa w garze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 o o ! Witamy koleżankę:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ala, Ty wiecznie w fabryce albo Markujesz przed kompem. Masz wogóle czas pożyć ? A seks ? Chyba tylko na własną rękę ! Zupa ze spódnicy ? Ciekawy pomysł ! Ide pogrzebać w necie Zrobiłaś czekoladkę ? Była u mnie moja babcia. Oczywiście nie omieszkała spróbować Poszła do domu z wałówka bo jest juz po kontrolnych badaniach. Teraz zadzwoniła i mówi, że jest już po delektowaniu sie jabłecznikiem i przed czekoladą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Tak bardzo bym chciała was do siebie zaprosić ! Zrobiłabym imprę na 5 gwiazdek Miszlę Co lubicie jeść ? Chodzi mi o grupy produktów. Ja na przykład, za chińskiego, nie zjem owoców morza, dopuszczam krewetki, ale żeby dupę rwały to nie bardzo. Sushi - won ! Kawior - won ! Wino - won! Wódeczka - won ! Piwo, bardzo ewentualnie. Jestem w klubie miłośników chińszczyzny - wietnamszczyzny i innej szczyzny ale knajpianej ( nie budkowej). A Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jutro wybieram się do fryzjera.Obcinam sie na krótko.Myślę o fryzurze i nic mi do łba nie przychodzi. Jestem duża i okrągła, więc fryzurę ciężko dobrać. Nie chciałabym wyglądać jak księżyc w pełni.Macie jakieś zdjęcia obecnych trendów - tylko krótkie, no maks do szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Może cos takiego ? Asymetria, bałagan, loczki. Ja mam kręcone włosy a im krótsze tym bardziej mi sie kręcą. http://www.fryzury-katalog.pl/Images%203/Lena%20Gercke-fryzury-wieczorowe-krotkie-wlosy-blond-krecone-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ja ogólnie mięsolubna. Mączne potrawy też lubię. Sałatki, surówki jak najbardziej. Też nie tykam owoców morza. Na kawior mnie nie stać . Suszi . Tatara nie przełknę, ani móżdżków, płucek i innych organów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hello Dziewczynki!!! Ale tu dzis smakowicie Jak można nie lubić tatara? sushi? Kawioru? móżdżku? wódki? ośmiorniczek? kalmarków? no jak się pytam?!!! po dłuższym namyśle nie lubię tylko szczawiowej i tzw czarnego, bo juz czarninkę bardzo a w sumie to za winem nie przepadam Anna-Maria, czarownicą trochę jestem, ale to po mamie i babci... im starsza tym bardziej mi się to nasila. Ania, włosów nie obcinaj, wiem, że masz piękne, długie, kręcone.. chyba juz zapomniałaś, że im krótsze włosy, tym więcej z nimi pieprzenia... No chyba, że lubisz rano wstawać i wyglądać jak ten z Prodigy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Lubię dania ciekawe. Nie muszą to być jakiej aj vaj ale smaczne, naturalne, ładnie podane.Mięsa lubię, ryby też. Makarony moga być ale kluchów nie lubię. Taki gniot bez smaku. Kopytka, kluski śląskie, pyzy, gnochi - oj nie.Warzywa na kilogramy w postaci, sąłat, surówek, dodatków, nadzień TAK !Nie lubie owoców. Dawniej potrafiłam zjeść 2 kilo jabłek dziennie a teraz nawet 1 w roku nie zjem. Truskawek nie lubię. Baban - słodki kartofel.Bardzo rzadko zjem kilka winogron i to najchętniej bezpestkowych.Słodkości - nie każde. Lubie mokre, nasączone, mięsiste ciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Prodigy ? Właśnie brakowało mi jakiegos stylistycznego ideału Chcę fryzurę, która dawałaby złudzenie ułożonej ale tak nie zobowiązująco. Ala, Mam włosy do pasa i szlak mnie trafia bo i tak nosze je zwinięte w koczek. Przeszkadzają mi. Nie umiem nic zrobić, gdy mi leca w gary, jedzenie. Jakis czas temu, wyszłam z łazienki po kapieli i miałam rozpuszczone włosy. Gdy mnie moja Ola zobaczyła, zaczęła uciekac do dużego pokoju. Usiadłam przy niej, odsłoniłam twarz a ona z usmiechem i ulga w głosie, że ten szatan to jej mama, zaczęła mnie głaskać i wzdychać. Chcę coś zmienić. Nuda Panie, nuda........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ja z tym samym pomysłem obciełam włosy i na nowo przekonałam się, że to pomysł z tych słabych. Tak , to sobie zepniesz, upleciesz, upitolisz a przy takich średnio-krótko-miętowych, to bedziesz miała dwa razy tyle roboty.. przy czym poziom wku...u podnosi się sześciennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mam ochotę zaszaleć. Znudziłam się sama sobie... Każdy je raczej to co lubi ale az tak wybredna to nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anka,bój się boga,nie ścinaj włosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka fryzura jak pokazałaś jest piękna ,dla szczupłej jak szparag dziewuchy. Krótkie włosy i na dodatek kręcone poszerzą optycznie twarz. Swoje- wyrównaj ,wycieniuj ,zrób pasemka ,lub coś innego wyfisiuj,tylko nie tnij na krótko:mad::mad: Będziesz żałować. Co do żarełka. Lubię kalmary i żabie udka. Nie cierpię krewetek,muli,ślimaków i łososia w żadnej postaci. Owoce wcinam wszystkie prócz malin.Nie lubię frytek i ich pochodnych.Nie tknę cykorii. Nie przepadam za szparagami. Nie ruszę czarniny. Nie lubię pieczarkowej ,za to grzybową uwielbiam. Czerwony barszyk jak najbardziej. Barszcz ukraiński -beeeeee. Nie lubię keksów i lodów czekoladowych. Uwielbiam wszystkie ciasta,ciasteczka z kremami różnorakimi. Mięsiwa uwielbiam w sosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) A teraz idę rozparcelować zakupy ,które mąż przytargał.Czy u was też jest tak dziewczyny ,że mężowie czy partnerzy robią fajniejsze i lepsze zakupy spożywcze niż wy. Bo u mnie tak jest. Gdybym mogła siedzieć w domu to mąż by mi dostarczał, wiktuały a ja bym pichciła do bólu. Bo bardzo to lubię gdy mam czas. Nie lubię robić zakupów spożywczych. Czy jestem już tak świrnięta,czy są też takie babeczki jak ja:( Edytowane 21 Lutego 2013 przez alicja5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A bloku czekoladowego nie zrobiłam,bo tu:mad: nie występuje zwykłe mleko w proszku!!!. Zawsze pod górę Następny mam produkt do targania z kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anna-Maria, czarownicą trochę jestem, ale to po mamie i babci... im starsza tym bardziej mi się to nasila. To będę się trzymać tego, co napisałaś i zacznę mrozić szampana na oblewanie sprzedaży Co lubicie jeść ? Chodzi mi o grupy produktów. Ja uwielbiam Snickersy Jestem w stanie poświęcić każdy obiad dla batonika... A z konkretów - ziemniaki (pyra poznańska jestem ) i raczej klasyczne smaki. Żadnej chińszczyzny, żadnych słodko-kwaśnych. Dzisiaj z ciekawości zupę tajską zrobiłam i ... Taka fryzura jak pokazałaś jest piękna ,dla szczupłej jak szparag dziewuchy. Ja mam taką fryzurę, tylko kolor inny, a szparagą nie jestem Krótkie loki dodają objętości i krągłości, ale te są takie powiedziałabym półdługie... Aniu, nie wiem, jak wyglądasz, ale jeśli masz długie, piękne loki, to może rzeczywiście zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hejka A ja uwielbiam prostą włoską kuchnię, własnie przed chwilą skończyłam kolację złożoną z bagietki i oliwy oraz białego wina, mniam kocham dobrą oliwę ale taką powyżej 50 euro za butelkę inną daję rodzinie:lol2: May przypomniała mi o smaku dzieciństwa mianowicie czerninie , jadałam ją tylko u babci w zgierzu a teraz to nie mam pojęcia gdzie można dostać. Poza tym lubię to wszystko co wymieniła May+małże właśnie mąz mi przypomniał ,że też coś by zjadł, Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Cześć wszystkim:)Aniu....poszło privko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ateno, skoro golenie pomaga uporac się z naszymi wewnętrznymi demonami to Ja: - ogolę wreszcie nogi ! - skasuje te warkocze spod pach - mymłon sobie zrobie w jakis fikuśny wzorek.....może mapę syberi - zgolę futro z klaty i bokobrody rzecz jasna !!! Teraz to musi byc juz lepiej ! A tak zupełnie serio. U mnie to tak nie działa. Włosy mam już za długie. Końce umarły, plączą się, ciężko je rozczesać, straciły połysk a w dotyku sa jak siano. Próbowałam leczyc je olejkiem regenerującym ale to pomaga tylko na chwilę. Zetnę je, odpoczną, zregenerują się. Co jakis czas trzeba. Tne i nie histeryzowac mi tu !!! A juz niedługo mam urodziny i wtedy........................może tatu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts