Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ala, Ty wiecznie w fabryce albo Markujesz przed kompem.

Masz wogóle czas pożyć ?

A seks ? Chyba tylko na własną rękę ! :rotfl:

Zupa ze spódnicy ? Ciekawy pomysł ! Ide pogrzebać w necie :lol2:

Zrobiłaś czekoladkę ?

Była u mnie moja babcia. Oczywiście nie omieszkała spróbować :) Poszła do domu z wałówka bo jest juz po kontrolnych badaniach. Teraz zadzwoniła i mówi, że jest już po delektowaniu sie jabłecznikiem i przed czekoladą.

Tak bardzo bym chciała was do siebie zaprosić !

Zrobiłabym imprę na 5 gwiazdek Miszlę :cool:

Co lubicie jeść ? Chodzi mi o grupy produktów.

Ja na przykład, za chińskiego, nie zjem owoców morza, dopuszczam krewetki, ale żeby dupę rwały to nie bardzo. Sushi - won ! Kawior - won ! Wino - won!

Wódeczka - won ! Piwo, bardzo ewentualnie.

Jestem w klubie miłośników chińszczyzny - wietnamszczyzny i innej szczyzny ale knajpianej ( nie budkowej).

A Wy ?

Jutro wybieram się do fryzjera.

Obcinam sie na krótko.

Myślę o fryzurze i nic mi do łba nie przychodzi. Jestem duża i okrągła, więc fryzurę ciężko dobrać. Nie chciałabym wyglądać jak księżyc w pełni.

Macie jakieś zdjęcia obecnych trendów - tylko krótkie, no maks do szyi.

Może cos takiego ?

Asymetria, bałagan, loczki. Ja mam kręcone włosy a im krótsze tym bardziej mi sie kręcą.

http://www.fryzury-katalog.pl/Images%203/Lena%20Gercke-fryzury-wieczorowe-krotkie-wlosy-blond-krecone-1.jpg

Hello Dziewczynki!!!

Ale tu dzis smakowicie ;-)

Jak można nie lubić tatara? sushi? Kawioru? móżdżku? wódki? ośmiorniczek? kalmarków? :lol2: no jak się pytam?!!!

po dłuższym namyśle nie lubię tylko szczawiowej i tzw czarnego, bo juz czarninkę bardzo ;-)

a w sumie to za winem nie przepadam ;-)

Anna-Maria, czarownicą trochę jestem, ale to po mamie i babci... im starsza tym bardziej mi się to nasila.

Ania, włosów nie obcinaj, wiem, że masz piękne, długie, kręcone.. chyba juz zapomniałaś, że im krótsze włosy, tym więcej z nimi pieprzenia... No chyba, że lubisz rano wstawać i wyglądać jak ten z Prodigy?

Lubię dania ciekawe. Nie muszą to być jakiej aj vaj ale smaczne, naturalne, ładnie podane.

Mięsa lubię, ryby też. Makarony moga być ale kluchów nie lubię. Taki gniot bez smaku. Kopytka, kluski śląskie, pyzy, gnochi - oj nie.

Warzywa na kilogramy w postaci, sąłat, surówek, dodatków, nadzień TAK !

Nie lubie owoców. Dawniej potrafiłam zjeść 2 kilo jabłek dziennie a teraz nawet 1 w roku nie zjem. Truskawek nie lubię. Baban - słodki kartofel.

Bardzo rzadko zjem kilka winogron i to najchętniej bezpestkowych.

Słodkości - nie każde. Lubie mokre, nasączone, mięsiste ciasta.

Prodigy ? :rotfl:

Właśnie brakowało mi jakiegos stylistycznego ideału :lol2:

Chcę fryzurę, która dawałaby złudzenie ułożonej ale tak nie zobowiązująco. Ala, Mam włosy do pasa i szlak mnie trafia bo i tak nosze je zwinięte w koczek.

Przeszkadzają mi. Nie umiem nic zrobić, gdy mi leca w gary, jedzenie. Jakis czas temu, wyszłam z łazienki po kapieli i miałam rozpuszczone włosy. Gdy mnie moja Ola zobaczyła, zaczęła uciekac do dużego pokoju. Usiadłam przy niej, odsłoniłam twarz a ona z usmiechem i ulga w głosie, że ten szatan to jej mama, zaczęła mnie głaskać i wzdychać.

Chcę coś zmienić. Nuda Panie, nuda...........

Anka,bój się boga,nie ścinaj włosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taka fryzura jak pokazałaś jest piękna ,dla szczupłej jak szparag dziewuchy. Krótkie włosy i na dodatek kręcone poszerzą optycznie twarz.

Swoje- wyrównaj ,wycieniuj ,zrób pasemka ,lub coś innego wyfisiuj,tylko nie tnij na krótko:mad::mad::mad:

Będziesz żałować.

Co do żarełka. Lubię kalmary i żabie udka. Nie cierpię krewetek,muli,ślimaków i łososia w żadnej postaci. Owoce wcinam wszystkie prócz malin.Nie lubię frytek i ich pochodnych.Nie tknę cykorii. Nie przepadam za szparagami. Nie ruszę czarniny. Nie lubię pieczarkowej ,za to grzybową uwielbiam. Czerwony barszyk jak najbardziej. Barszcz ukraiński -beeeeee. Nie lubię keksów i lodów czekoladowych. Uwielbiam wszystkie ciasta,ciasteczka z kremami różnorakimi. Mięsiwa uwielbiam w sosach.

A teraz idę rozparcelować zakupy ,które mąż przytargał.

Czy u was też jest tak dziewczyny ,że mężowie czy partnerzy robią fajniejsze i lepsze zakupy spożywcze niż wy. Bo u mnie tak jest. Gdybym mogła siedzieć w domu to mąż by mi dostarczał, wiktuały a ja bym pichciła do bólu. Bo bardzo to lubię gdy mam czas. Nie lubię robić zakupów spożywczych. Czy jestem już tak świrnięta,czy są też takie babeczki jak ja:(

Edytowane przez alicja5

Anna-Maria, czarownicą trochę jestem, ale to po mamie i babci... im starsza tym bardziej mi się to nasila.

To będę się trzymać tego, co napisałaś i zacznę mrozić szampana na oblewanie sprzedaży ;)

Co lubicie jeść ? Chodzi mi o grupy produktów.

Ja uwielbiam Snickersy :D Jestem w stanie poświęcić każdy obiad dla batonika... A z konkretów - ziemniaki (pyra poznańska jestem :wiggle: ) i raczej klasyczne smaki. Żadnej chińszczyzny, żadnych słodko-kwaśnych. Dzisiaj z ciekawości zupę tajską zrobiłam i ... :no:

Taka fryzura jak pokazałaś jest piękna ,dla szczupłej jak szparag dziewuchy.

Ja mam taką fryzurę, tylko kolor inny, a szparagą nie jestem :no: Krótkie loki dodają objętości i krągłości, ale te są takie powiedziałabym półdługie...

Aniu, nie wiem, jak wyglądasz, ale jeśli masz długie, piękne loki, to może rzeczywiście zostaw :wiggle:

Hejka :bye:

A ja uwielbiam prostą włoską kuchnię, własnie przed chwilą skończyłam kolację złożoną z bagietki i oliwy oraz białego wina, mniam

kocham dobrą oliwę ale taką powyżej 50 euro za butelkę inną daję rodzinie:lol2:

May przypomniała mi o smaku dzieciństwa mianowicie czerninie , jadałam ją tylko u babci w zgierzu a teraz to nie mam pojęcia gdzie można dostać.

Poza tym lubię to wszystko co wymieniła May+małże

właśnie mąz mi przypomniał ,że też coś by zjadł, Pa!

Ateno, skoro golenie pomaga uporac się z naszymi wewnętrznymi demonami to Ja:

- ogolę wreszcie nogi !

- skasuje te warkocze spod pach

- mymłon sobie zrobie w jakis fikuśny wzorek.....może mapę syberi

- zgolę futro z klaty i bokobrody rzecz jasna !!!

Teraz to musi byc juz lepiej ! ;)

A tak zupełnie serio. U mnie to tak nie działa. Włosy mam już za długie. Końce umarły, plączą się, ciężko je rozczesać, straciły połysk a w dotyku sa jak siano. Próbowałam leczyc je olejkiem regenerującym ale to pomaga tylko na chwilę.

Zetnę je, odpoczną, zregenerują się. Co jakis czas trzeba.

Tne i nie histeryzowac mi tu !!!

A juz niedługo mam urodziny i wtedy........................może tatu !