marimag 28.09.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Idę zajarać bo już myszkę liżę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cześć Dziewczyny!! Karram też głosuję na 4:yes: Aniu propo Waszej dyskusji to jednak byt określa świadomość i nic nie poradzisz ,chociaż czasem bardzo żałuję ,że stan posiadania nie przekłada się na klasę człowieka to w związku z moimi dzisiejszymy zakupami,byłam świadkiem jak bardzo elegancka pani zachowuje się wobec personelu w delikatesach,bez komentarza...idę sobie nalać winka. A ,pochwalę się Wam :od tygodnia z mężem nie palimy ale ciągle coś jem:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej, czołem i takie tam. Mari, z pierwszej porcji zdjęć biorę ostatnie Dobrze, że dodałaś iż to takie ugrzecznione, bo pomyślałam, że za mało trolowate jak na Ciebie Karram, Twój marmurek połączyłabym z 6, może ciut bardziej rozbielony? Tylko żeby odcień nie był w ciepłej tonacji. Jestem wy..... po całym dniu. Polać mi proszę tyż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Beciu ,jak tam było w bayernach?? Fajnie co??Tam jest tak czysto i porządnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Barbe-cue - znalazłam podłogę, która jest bambusowa, ale wygląda tak: tyle, że się nie błyszczy tak, podoba mi się i może jakoś ten marmur złagodzi bo innego pomysłu już nie mam, będzie w tej części salonowej wanilia na frontach nie??? o rany, no dobra, pomyślę nad tą bielą, 6tka jest chłodna, ma taki delikatny, ale bardzo delikatny zafarb beżu więc jakoś się w miarę zgrywa z tą podłogą która mieni się wszystkimi kolorami od szarości po beż, czerwień i pomarańcz ( w żyłach te dwa kolory są) sztukaterię planuję i na górze i na dole ściany, ale.... stolarz powiedział, że mi nie zrobi do pokoju tylko do samej kuchni - i co ja mam zrobić? no bo jak ja to zgram? już nawet nie chce mi się komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A ja popijam naleweczkę wiśniową , aż mi się gorąco zrobiło:D NALEWECZKĘ Aniu!!!!!!!!!! NALEWECZKĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Reruś ,jakie polać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Bionda, gratuluje rzucenia palenia i życzę wytrwałości. Wiem przez co przechodzisz. W tym roku minęło mi 8 lat bez fajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jak to z Grocholi ???? Nigdy nie czytałam film był, oglądałaś Karram, Twój marmurek połączyłabym z 6, może ciut bardziej rozbielony? Tylko żeby odcień nie był w ciepłej tonacji. to gotowy kolor, nie mam siły robić z mieszalnika bo to co widzę w katalogu i to co widzę na swojej ścianie nijak się nie ma do siebie, szkoda pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Biondziu kochana, zapraszam do mojego wątku na sesyjkę zdjęciową......masz rację...porządek i ład taki jak w pudełeczku...a jakie tam powietrze....ehhhhh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Beciu,już biegnę i podążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mari - poziom -1, 0 (z marmurem i meblami włącznie) plus doprowadzenie strychu do stanu jako-takiego (wymiana podłogi i uszczelnienie dachu), wymiana dachu, więźby i zrobienie pokoi z lukarnami to dodatkowe pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Barbe-cue - znalazłam podłogę, która jest bambusowa, ale wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]215215[/ATTACH] tyle, że się nie błyszczy tak, podoba mi się i może jakoś ten marmur złagodzi bo innego pomysłu już nie mam, będzie w tej części salonowej No fakt, inaczej wygląda od tego, co sobie wyguglałam . Wychodzi na to, że ten bambus to taki kameleon. Czyli to jest takie prawie czarne? Może wyjść fajnie. A gdzie będzie granica części salonowej? Przy tym załamaniu ściany? I jak chcesz ustawić meble? 6tka jest chłodna, ma taki delikatny, ale bardzo delikatny zafarb beżu więc jakoś się w miarę zgrywa z tą podłogą która mieni się wszystkimi kolorami od szarości po beż, czerwień i pomarańcz ( w żyłach te dwa kolory są) Najlepiej maźnij tę szóstkę na jakimś ciut większym kawałku (choćby metr na metr), zaczekaj aż porządnie wyschnie i popatrz z większej odległości, czy ten kolor np. nie podbija różu czy pomarańczu w podłodze. sztukaterię planuję i na górze i na dole ściany, ale.... stolarz powiedział, że mi nie zrobi do pokoju tylko do samej kuchni - i co ja mam zrobić? no bo jak ja to zgram? już nawet nie chce mi się komentować Ale przecież stolarz nie musi Ci tego robić. Jeśli szafki będą pod sam sufit, to albo możesz zlecić mu zrobienie samej korony nad wysokimi, albo (co jest chyba lepszym rozwiązaniem) kazać mu zrobić szafki niższe o ok. 10 cm (czy jak tam wysoką chciałabyś listwę sufitową), z przedłużonymi ściankami do sufitu, do których przykleisz sztukaterię sufitową (ze styropianu lub gipsu - jeśli masz zbytek kasy ). Zerknij na fotkę mojej kuchni, którą niedawno wrzucałam - ja mam właśnie tak zrobione. Taką samą listwę dajesz na całym obwodzie pokoju i jest dobrze. A listwy podłogowe po prostu kupujesz gotowe, jakie tam sobie zamarzysz - drewniane lub mdf, co bardziej Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dziękuję za info. Może dam radę...może. Mam milion pomysłów i boje się, że mi sie nie uda. Nie lubię roboty głupiego. Jeśli mam zamiar wymieniac kiedys tam okna czy poszerzać otwory to po kiego robic gładzie, kłaść docelowe płytki itp. Z drugiej strony, po co dwa razy za cos płacić ???? Już zaprojektowałam większość pomieszczeń, przerobiłam tarasy, zagospodarowałam lesną część działki, ogrodzenie. Elewacja i inne na kiedyś... Tylko kiedy ? Boże , stykłoby mi ? Jak dobrze pogadam, uduszę gościa i nie wiem co jeszcze....zostanie ok 150 tys. Starczy ??? Aaaa zapomniałam o najwazniejszym. Muszę podpiąć się do mediów miejskich. Są w ulicy. Ma ktoś szacunki, ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Choć dziś chciałam rzucać wszystko i biec po czarną farbę .. Anetko, to tak a propos zbliżającej się (straszne słowo) ZIMY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Biondziu, gdzies Ty była jak Cie nie było ? Ręce zajęte żarciem, ze nie mogłas kliknąć ? Fajnie, ze jesz. Będziesz chodziła w mojej wadze Gratuluję i współczuję mordęgi. Rzuciłam fajki na 4 miechy ale po tekstach ojca, natychmiast wróciłam do palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Czarny, biały, szary, beż, brąz to jedyne słuszne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No fakt, inaczej wygląda od tego, co sobie wyguglałam . Wychodzi na to, że ten bambus to taki kameleon. Czyli to jest takie prawie czarne? Może wyjść fajnie. A gdzie będzie granica części salonowej? Przy tym załamaniu ściany? I jak chcesz ustawić meble? czarne, lekko czekoladowe tam gdzie jaśniejsze, lekki ma połysk bo olejowane jest zazwyczaj bambus jest pstrokaty a ten gładki, bez przebarwień Najlepiej maźnij tę szóstkę na jakimś ciut większym kawałku (choćby metr na metr), zaczekaj aż porządnie wyschnie i popatrz z większej odległości, czy ten kolor np. nie podbija różu czy pomarańczu w podłodze. jutro tak zrobię Ale przecież stolarz nie musi Ci tego robić. Jeśli szafki będą pod sam sufit, to albo możesz zlecić mu zrobienie samej korony nad wysokimi, albo (co jest chyba lepszym rozwiązaniem) .... Taką samą listwę dajesz na całym obwodzie pokoju i jest dobrze. nie wpadłabym na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Czarny, biały, szary, beż, brąz to jedyne słuszne kolory. zapomniałaś o różowym kolorze na podłodze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baska ma łeb jak sklep.....monopolowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts