marimag 28.09.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 zapomniałaś o różowym kolorze na podłodze:lol2: Przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Aniu,nie gniewaj się. idę spać,to ostanio moje ulubione zajęcie ,jak już się najem,że pękam to chce mi się spać. Z literkami na meblach i ścianach to ..ufff...już myślałam ,że tylko ja tak potwornie nie mam gustu,bo wszyscy prawie je mają a mi się tak strasznie nie podobają. Czekam jutro na relację Jeszcze Ci opiszę menu z urodzin męża: -zupa krem z kalafiorów z grzankami -rolada z cielęciny nadziewana kurkami-hicior!! -polędwiczki wieprzowe w sosie balsamicznym -gnochi z parmezanem -tort bezowy ,prawie niesłodki:D -zapomniałabym ,jeszcze marchewka karmelizowana. Jak to zjedli to mówili,że więcej nie chcą ,do dziś nie wiem czy tak się najedli czy im nie smakowało?? Edytowane 28 Września 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 -zupa krem z kalafiorów z grzankami -rolada z cielęciny nadziewana kurkami-hicior!! -polędwiczki wieprzowe w sosie balsamicznym -gnochi z parmezanem -tort bezowy ,prawie niesłodki:D -zapomniałabym ,jeszcze marchewka karmelizowana. Biondzia, a nie zostało Ci deczko? I nie masz tam jakiegoś wiatroskrzydłego kuriera, który by mi podrzucił chociaż jakąś większą kość do obgryzienia? Pasztetowa mi się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Bionda - brzmi pysznie, jakbym to wszystko zjadła to więcej też bym nie chciała Barbe-cue - drewno do końca ściany, próbuję coś w sh3d robić i takie dzieło mi wyszło (bez witryny na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Menu królewskie !!! Gotujesz na zlocie ! Prawda dziewczynki ? A ile jedzenia zostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Karramciu, a co to za twór(czość) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jeszcze jedno bo na tamtym nic nie widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Karramciu, a co to za twór(czość) ? moja osobista:lol2: salon usiłuję umeblować tak jakoś Barbe-cue lepiej wychodzi.... no nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dziewczyny! Zapraszam na śląsk do mnie:yes:menu będzie na pewno dłuższe:lol2: i ,,,bardziej fioletowe,...bakłażany na czasie,Beciu nie denerwuj się Karram ,poproś ładnie Baśkę,obiecaj kiszeńca do pasztetowej to Ci zrobi tą wizkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 moja osobista:lol2: salon usiłuję umeblować tak jakoś Barbe-cue lepiej wychodzi.... no nie wiem czemu... Trening czyni mistrza . Żebyś Ty wiedziała, ile ja godzin / dni / tygodni nad tym spędziłam... Te wizki dla Ciebie to już łatwizna i dwa kliknięcia, ale początki rzeczywiście niełatwe. Jeśli chcesz, to mogę Ci przesłać na maila plik z Twoją wizualizacją - będziesz mogła sobie kombinować i dorabiać. Z tym że ja nie bawiłam się tam w schody i różne poziomy, a zajęłam się jedynie pokojo-jadalnio-kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dziewczyny! Zapraszam na śląsk do mnie:yes:menu będzie na pewno dłuższe:lol2: i ,,,bardziej fioletowe,...bakłażany na czasie,Beciu nie denerwuj się Karram ,poproś ładnie Baśkę,obiecaj kiszeńca do pasztetowej to Ci zrobi tą wizkę;) Nie wiem, co to kiszeniec, ale już się biorę za wizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aaaa... w sensie że ogórek-kiszeniec. Ale mówiłam, że pasztetowa się skończyła, więc do tego kiszeńca przydałby się chociaż serdelek z musztardą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 będę wdzięczna!!! na priva mail idzie, ogórków kiszonych nie mam niestety, tylko korniszony z chili...serdelków też nie mam, pusto u mnie w lodówce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baśka, Twoje menu, rozwala moje poczucie diety dobrze skomponowanej Pasztetowa, stara buła, wiadro batonów, serdelki ..... Kurna ! Kiedy Ty jadłas normalny, porządny obiad ? Specjalnie dla Ciebie...ugotuje krupniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.09.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aniu powodzenia jutro!! Karramciu Ja bym kazała skuć te kafelki, chyba, że faktycznie łazienka na chwilkę ma być (chociaż mi by się nie chciało 2x syfu robić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 ooo krupniczek... mam przepyszny zamrożony muszę rozmrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baśka, Twoje menu, rozwala moje poczucie diety dobrze skomponowanej Pasztetowa, stara buła, wiadro batonów, serdelki ..... Kurna ! Kiedy Ty jadłas normalny, porządny obiad ? Specjalnie dla Ciebie...ugotuje krupniczek Tak Aniu,krupniczek w termos i na kawkę z Basią,tzn. Ty pijesz kawkę a Barbe macha łyżką z krupnikiem ,a wszystko w scenerii warszawskiej kawiarni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.09.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Idę zajarać bo już myszkę liżę .... :rotfl: sorka za skojarzenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tak Aniu,krupniczek w termos i na kawkę z Basią,tzn. Ty pijesz kawkę a Barbe macha łyżką z krupnikiem ,a wszystko w scenerii warszawskiej kawiarni:lol2: Juz to widzę. Ja luzik i kawusia a Baśka zamiata łychą na czas co by sie ciutek podtuczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baśka, Twoje menu, rozwala moje poczucie diety dobrze skomponowanej Pasztetowa, stara buła, wiadro batonów, serdelki ..... Kurna ! Kiedy Ty jadłas normalny, porządny obiad ? Specjalnie dla Ciebie...ugotuje krupniczek W moim przypadku krupniczek mógłby być zasadniczym elementem diety-cud. Bo nie tknę, choćbym z głodu padała Poza krupniczkiem uwielbiam zupy właściwie wszystkie. Najukochańsza to buraczkowa, również w wydaniu barszczu ukraińskiego. Mniam, zjadłabym. Ale bez obawy - jadam bardzo porządne, zdrowe, zbilansowane obiady. Tylko jak siedzę w fabryce (tak jak dzisiaj, moje miłe panie, niestety), to muszę mieć stały dopływ glukozy. Bo - jak powszechnie wiadomo - glukoza to paliwo dla mózgu . No więc szufluję, co akurat mam pod ręką. Czasem pasztetowa, czasem sucha buła, czasem pół kilo pierniczków potrafię wpierniczyć. Taka ze mnie niewybredna gościówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts