bionda 28.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kobietki,idzie jesień ,za nią zima...chcę na południe,nie mam dużo marzeń ale dom na Sycylii chciałabym mieć:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Baska, nie ma bata.Musisz zjeść mojego krupniku !!!Musisz...Nawrócę Cię !Zobaczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kobietki,idzie jesień ,za nią zima...chcę na południe,nie mam dużo marzeń ale dom na Sycylii chciałabym mieć:yes: No to faktycznie skromnie....:lol2::lol2: I jeszcze Ala Pacino za męża, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wzrostem byśmy do siebie pasowali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) a mam jeszcze pytanie co do farb, podłogi będą wyglądać tak: szary kolor to marmur, ciemny to drewno, część po lewej będzie wymalowana prawdopodobni 6tką a reszta czyli przedpokój, wiatrołap, koło schodów w dół i górę 4ką to co zrobić z przejściami od spodu? którym kolorem to pomalować? a gwoli wyjaśnienia - 1wsze zdjęcie jest zrobione z salonu na kuchnię a drugie z kuchni na salon i korytarz Edytowane 28 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A Ja te przejścia obudowałabym drewnem.Takie portale bym zrobiła w formie kasetonów, które wzorem odpowiadałyby frontom szafek kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 ja też ale na to już funduszy nie starczy, może za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wzrostem byśmy do siebie pasowali:lol2: Nie wiem czy wątroba by Ci wytrzymała. On lubi wlewać... Mimo to, fajny z niego gośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 witam wieczorową porą idę nadrobić kilka stron, muszę wrócić do kuchni Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 albo najpierw idę sobie zakurzyć a później nadrabiać pleciugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jest tu ktośśśśśśśśśś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 nieustająco ja - liczę ile farby jutro kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 I Ja ale mam straszny ruch na priv i nie wyrabiam. Chyba stenotypistkę zatrudnię Ile hekto litrów Ci wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 60 metrów na salono-kuchnię, reszty mi się nie chce liczyć nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Najwyżej dokupisz. Byle byś miała na rozpoczęcie roboty. Spokojnie... A co robi szanowny małzonek ? Mam wrażenie, ze on stworzony tylko do zamawiania różowego marmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 I ja... kończę pić drugi kieliszek winka. Mari, aż taka popularność tego wieczoru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A Ja te przejścia obudowałabym drewnem. Takie portale bym zrobiła w formie kasetonów, które wzorem odpowiadałyby frontom szafek kuchennych. Oj, Anka, o tym samym pomyślałam! No cóż - wielkie umysły myślą podobnie Venuska podrzuciła dzisiaj u siebie sznurek do pracowni projektowej. W całości tego nie łykam, ale spodobało mi się tam parę rzeczy. M.in. właśnie obrobiony otwór: http://www.fabrykawnetrz-fw.pl/wp-content/uploads/2013/09/dom-gdansk-wzgorze_01.jpg Może to nie jest aż tak kosztowne, na jakie wygląda? Może dałoby się zrobić coś w tym stylu (niekoniecznie takie złożone, z łuczkami i tyloma ozdobami)? Tutaj link do pracowni. Jeśli nie da rady tak, to albo dałabym ten jaśniejszy odcień, albo biały (bo rozumiem, że sufity i listwy podłogowe / sufitowe będą białe?). No i biały na glify okienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 I ja... kończę pić drugi kieliszek winka. Mari, aż taka popularność tego wieczoru??? Cos Ty ! Dwoi ci sie w oczach od procentów Kuliżanki wreszcie wylazły spod ziemi. Jak nic...Jesień idzie ! Aż sie boje pomysleć, co będzie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Basiulka, wielkie umysły to chyba o sobie piszesz.Nie sądziłam, ze jest Was dwie.Mam problemy z nazewnictwem, ale w Angliku tez takie cosie były i to z gipsu, jak sztukateria.Powiem szczerze, ze jakos nigdy za tym nie przepadałam bo uwazałam to za sliski temat.Niby elegancja francja ale juz prawie kicz.Trzeba tu ogromnego wyczucia, zeby delikatnie mówiąc, nie spipeprzyć i nie przegiąc w jedną ze stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 W zimie możesz potrzebować ciut więcej stenotypistek niż jedną. Za 9 minut będzie jutro . Mam to w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts