marimag 28.09.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aaaaa zapomniałam skończyć.... Na zywo, wyglada to bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 W zimie możesz potrzebować ciut więcej stenotypistek niż jedną. Za 9 minut będzie jutro . Mam to w ... Rere, Ty to potrafisz budowac napięcie ! Chciało mi się czegos słodkiego to se przyniosłam.....kabanosy:lol2: Siedzę i wpieprzam po nocy, zeby zająć mózg przezuwaniem a nie przezywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Staram się jak mogę U mnie wszyscy śpią, nawet królik. A mi się nie chce lulu. I co tu począć ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Idę zapalić..... Chyba wsadzę sobie 3 na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Chciało mi się czegos słodkiego to se przyniosłam.....kabanosy:lol2: Siedzę i wpieprzam po nocy, zeby zająć mózg przezuwaniem a nie przezywaniem. Daj działkę! (u was w podstawówce też się tak mówiło? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A cos Ty im zrobiła, ze tak odpłyneli ? Nawet małż ? Nie gra ? Mój wojuje az miło. Macha lufą i trafić nie może.... Nie wiem czemu go to dziwni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 u mnie jest strasznie skomplikowany sufit i nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, wszędzie są załamania ze względu na srylion wbudowanych podpór, szyn i takich tam - tu kawałek tego widać: od strony salonu to nie jest tak widoczne, ale od korytarza bardzo, w sumie to rozmawiałam o tym z moim architektem jak planowaliśmy wyburzanie ścian i on mi powiedział, że to źle będzie wyglądać pstryknę jutro zdjęcia to Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 28.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 a mąż to ma w d... większość, zmęczony jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A proszę Cie bardzo. Całą wiązke mam....miałam Coś zaczynam czuć te kabanosy. Im bardziej podsuszone, tym tłustsze U nas się mówiło daj dżapsa - czyli gryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 o matko i córko - nadrobiłam Karram ja płytki bym zostawiła (jeśli będziesz i tak je zmienić w jakimś określonym terminie), może w ramach rekompensaty za bubla, podrzuć panom złotą myśl o rabaciku za spier... niczoną robociznę Barbe fajne robisz wizki i dla mnie najlepisiejsza to ta za 60 cm szafkami i kredensem, sama w kuchni mam szuflady 60 schowane za całym frontem i bardzo polecam to rozwiązanie Bionda, kurcze trzymam kciuki za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 u mnie jest strasznie skomplikowany sufit i nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, wszędzie są załamania ze względu na srylion wbudowanych podpór, szyn i takich tam - tu kawałek tego widać: [ATTACH=CONFIG]215259[/ATTACH] od strony salonu to nie jest tak widoczne, ale od korytarza bardzo, w sumie to rozmawiałam o tym z moim architektem jak planowaliśmy wyburzanie ścian i on mi powiedział, że to źle będzie wyglądać pstryknę jutro zdjęcia to Wam pokażę O cholera, ciężka sprawa. Pokaż jutro więcej fotek, bo faktycznie łamigłówkę tam masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Karramciu, a mi ta szpara nie przeszkadza.Jakos nie zwracam na takie duperele uwagi.Jesli jednak Cie to męczy to zabuduj KG albo......dałabym tam ciąg pieknych, kwadratowych plafonów.Nie bedą widoczne a rozświetlą korytarz.Może gdzieś ukryć halogeny (* tylko nie podwieszany sufit) i podświetlić tę wnekę.Taki teatr cieni....Baska mnie pewnie utopi za te pomysły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]215194[/ATTACH] Karram czy to jest ten marmur ? ja do niego bym dobrała nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Bastuś a jak Twoje postepy ?Co tam wymodziliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A cos Ty im zrobiła, ze tak odpłyneli ? Nawet małż ? Nie gra ? Mój wojuje az miło. Macha lufą i trafić nie może.... Nie wiem czemu go to dziwni :lol2: Dzieci śpią bo ich pora, a mężu zmęczony. Już od dwóch tygodni nie pływa, nie strzela z armaty i nie zatapia. Zaczynam martwić się o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A królik zasnął tak sam z siebie. Przyrzekam, że mu nie śpiewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 O Ja Cie !!! Czeka Was poradnia rodzinna Mały OT... Na Weście rzucili bardzo fajne lampy od Hubscha. Karramciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mari, dzisiaj cały dzień legary olejowałam, bo w końcu przyszły dechy :wiggle:są bardzo długie i grube, fajne drewno dobrze wysuszone i prawie bez sękowe. Trochę tego jest do zaolejowania, długo ten olej schnie/wpija się więc będę to robić chyba przez cały październik. Poza tym granit nie skończony "leży i kwiczy". Nosz kurna czas jakoś mi ulatuje. W sumie cały czas coś robię a efektu "ni ma". Szafki do łazienki będą max do 15 października - pożyjemy zobaczymy Jutro rano idziemy na grzyby, ja i grzyby , pewnie zbiorę ale same kleszcze . W sumie to powinnam iść spać bo idziemy szumnie większa gromadą o 7 ale wypiłam późno kawulę i jakoś nie kleją mi się oczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na grzyby o 7 ? Juz wszystko wyzbierane bedzie Padniesz w samochodzie i tyle Cie widzieli A gdzie zamawiałas deski ? Jakie ? Rozumiem, że to na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.09.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 tak na taras , deski zamawiał mój mąż. Znalazł na internecie firmę z Częstochowy, za transport zapłaciliśmy 200 zł, ale ładny pierwszy gatunek. O matko, byle z zamkniętymi oczami, jutro na spacerku po lesie :rolleyes:nie wdepnę w gów..no dzikiej świni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts