Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W zimie możesz potrzebować ciut więcej stenotypistek niż jedną.

Za 9 minut będzie jutro . Mam to w ... :D

Rere, Ty to potrafisz budowac napięcie !

Chciało mi się czegos słodkiego to se przyniosłam.....kabanosy:lol2:

Siedzę i wpieprzam po nocy, zeby zająć mózg przezuwaniem a nie przezywaniem.

u mnie jest strasznie skomplikowany sufit i nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, wszędzie są załamania ze względu na srylion wbudowanych podpór, szyn i takich tam - tu kawałek tego widać:

parapa.jpg

od strony salonu to nie jest tak widoczne, ale od korytarza bardzo, w sumie to rozmawiałam o tym z moim architektem jak planowaliśmy wyburzanie ścian i on mi powiedział, że to źle będzie wyglądać

pstryknę jutro zdjęcia to Wam pokażę

o matko i córko - nadrobiłam :D

Karram ja płytki bym zostawiła (jeśli będziesz i tak je zmienić w jakimś określonym terminie), może w ramach rekompensaty za bubla, podrzuć panom złotą myśl o rabaciku za spier... niczoną ;) robociznę :)

Barbe fajne robisz wizki i dla mnie najlepisiejsza to ta za 60 cm szafkami i kredensem, sama w kuchni mam szuflady 60 schowane za całym frontem i bardzo polecam to rozwiązanie

Bionda, kurcze trzymam kciuki za wytrwałość :yes:

u mnie jest strasznie skomplikowany sufit i nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, wszędzie są załamania ze względu na srylion wbudowanych podpór, szyn i takich tam - tu kawałek tego widać:

[ATTACH=CONFIG]215259[/ATTACH]

od strony salonu to nie jest tak widoczne, ale od korytarza bardzo, w sumie to rozmawiałam o tym z moim architektem jak planowaliśmy wyburzanie ścian i on mi powiedział, że to źle będzie wyglądać

pstryknę jutro zdjęcia to Wam pokażę

O cholera, ciężka sprawa. Pokaż jutro więcej fotek, bo faktycznie łamigłówkę tam masz.

Karramciu, a mi ta szpara nie przeszkadza.

Jakos nie zwracam na takie duperele uwagi.

Jesli jednak Cie to męczy to zabuduj KG albo......dałabym tam ciąg pieknych, kwadratowych plafonów.

Nie bedą widoczne a rozświetlą korytarz.

Może gdzieś ukryć halogeny (* tylko nie podwieszany sufit) i podświetlić tę wnekę.

Taki teatr cieni....

Baska mnie pewnie utopi za te pomysły....

A cos Ty im zrobiła, ze tak odpłyneli ?

Nawet małż ?

Nie gra ?

Mój wojuje az miło.

Macha lufą i trafić nie może....

Nie wiem czemu go to dziwni ;) :lol2::lol2::lol2:

Dzieci śpią bo ich pora, a mężu zmęczony. Już od dwóch tygodni nie pływa, nie strzela z armaty i nie zatapia. Zaczynam martwić się o niego ;)

Mari, dzisiaj cały dzień legary olejowałam, bo w końcu przyszły dechy :wiggle:są bardzo długie i grube, fajne drewno dobrze wysuszone i prawie bez sękowe.

Trochę tego jest do zaolejowania, długo ten olej schnie/wpija się więc będę to robić chyba przez cały październik. Poza tym granit nie skończony "leży i kwiczy". Nosz kurna czas jakoś mi ulatuje. W sumie cały czas coś robię a efektu "ni ma". Szafki do łazienki będą max do 15 października - pożyjemy zobaczymy :)

Jutro rano idziemy na grzyby, ja i grzyby :lol2:, pewnie zbiorę ale same kleszcze :lol2:. W sumie to powinnam iść spać bo idziemy szumnie większa gromadą o 7 :) ale wypiłam późno kawulę i jakoś nie kleją mi się oczęta :)