marimag 21.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Alka, za szparaga to Cię......! Jak to dla szparagów ? A Ja to co ? Arbuz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To zetnij max 10cm:lol2: Anka , piękne długie zadbane włosy są największą ozdobą kobiety Dobry sposób na wzmocnienie włosów to raz w tyg natrzeć głowę podgrzanym olejkiem rycynowym , zawinąć w reklamówkę i ciepły ręcznik i tak spędzić pół dnia , głowę myje się po tym conajmniej 3 razy ale działa bezbłędnie, a potem zmień kolor ,zrób pasemka albo rude ale Nie ścinaj!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To zetnij max 10cm:lol2: Anka , piękne długie zadbane włosy są największą ozdobą kobiety Dobry sposób na wzmocnienie włosów to raz w tyg natrzeć głowę podgrzanym olejkiem rycynowym , zawinąć w reklamówkę i ciepły ręcznik i tak spędzić pół dnia , głowę myje się po tym conajmniej 3 razy ale działa bezbłędnie, a potem zmień kolor ,zrób pasemka albo rude ale Nie ścinaj!!!!!!! No własnie ZADBANE !!! Ja mam piekne, długie, kręcone i ciemne siano...powtarzam S I A N O !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anula, jak koniecznie chcesz ścinać, to przynajmniej zadbaj o to, żeby fryzjerka nie zabrała Twoich włosów, tylko zbierz je w warkocz i sprzedaj na perukę ja mam włosy do łopatek, ale postanowiłam trzymać z rok i oddać na perukę jakiejś fundacji dla kobiet walczących z rakiem. Wydaje mi się, że rak&roll coś takiego promował. Albo po prostu sprzedaj. Zawsze to się koszt fryzjera wróci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A, która to tam lubi chleb suchy oliwa popijać ? Toż to dieta pustelnicza ! Aż taki kryzys u was ? Daj znać, już Ci paczkę szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No własnie ZADBANE !!! Ja mam piekne, długie, kręcone i ciemne siano...powtarzam S I A N O !!! To zadbaj o nie ,zetnij trochę daj im 2 miesiące intensywnej kuracji , jak nie pomoże to tnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wyanno.... To niestety działa inaczej. Nie każde włosy nadaja się na peruki. Musza być bardzo długie min. 1 metr, zdrowe, lśniące i gęste. No nie wiem czy taka chora kobiecina chciała by mieć peruke jak chochoł.Ja bym wolała byc łysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Bionda, czys Ty zwariowała ? Cos Ty taka nerwowa ? O włosy ?Za dwa lata będę miała do pasa.Rosną mi strasznie szybko...strasznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A, która to tam lubi chleb suchy oliwa popijać ? Toż to dieta pustelnicza ! Aż taki kryzys u was ? Daj znać, już Ci paczkę szykuje To chyba o mnie ale ja popijam winem a w oliwie maczam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Rżniemy i spokój już ! Co z tego, że mam długie jak stale je nosze spięte. Nigdy nie rozpuszczam, no chyba, że do łóżka gdy Ja i mąż mamy w planach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To chyba o mnie ale ja popijam winem a w oliwie maczam:lol2::lol2: Wszystko jedno ! Bidulka. Dobrze, że węglem nie zagryzasz Anna Marysia, tyś Poznanianka ? Pyrlandia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ale czerninę to bym zjadła ,taką jak kiedyś hmmmm........ W ogóle kaczki lubię , bardzo Niestety moje gusta kulinarne zupełnie się nie pokrywają ze smakiem męża ,dla mnie to był szok ,że można nie lubić serów pleśniowych,krewetek,majonezu,mięsą z ananasem ,śliwkami i innymi owocami i setki innych produktów,ale po 10 latach są postępy No ale moja teściowa ,świetna kobieta swoją drogą ,potrafiła gotować tylko rosół i kotlety a z surówek ogórek kiszony , koniec jadłospisu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Alka, za szparaga to Cię......! Jak to dla szparagów ? A Ja to co ? Arbuz ? Jaki arbuż?????-rabarbar:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No Aniu jakbyś mnie zobaczyła to i tę oliwę zaczęłabyś mi reglamentować:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Kochana, w domu mojego męża za surówke robiły grzybki z octu Walczyłam o to żarcie i mąż zaczął skubać troche tego, trochę tamtego. Część wciskałam na siłę, o część się kłóciłam. Teraz gdy jest chory i nie może baaaardzo wielu produktów to ma ochotę na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Rżniemy i spokój już ! Co z tego, że mam długie jak stale je nosze spięte. To je wycieniuj i obetnij fajnie!!!! Na wzmocniene włosów najlepsze są odżywki profesjonalne kupowane u fryzjera lub w hurtowniach. Takie profesjonalne. Włosy są jedwabiste po nich,mięciutkie. A ,że masz chochoła na głowie to pewnie ich dawno nie podcinałaś. Nie tnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A pij sobie,,,na zdrowie. Jedni piją wódkę , inni denaturat przez razowca a Ty popijasz oliwę....Każdy ma jakiegos zboka. Dla mnie to ochydztwo...pić tłuszcz, ale jak lubisz to szanuje to. Na mojej parapetówie będzie dla Ciebie przygotowana flaszka ze słomka Rabarbar powiadasz ? Niech będzie aczkolwiek kolorek jakos mi nie leży. Czerwony na gębie burak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Za to moje dziecko ma baardzo wyrafinowany smak , to starsze oczywiście:D W pizzerii kelner przynosi pizze jedną z oliwkami a drugą taka tylko szyneczka i serek , no i tą drugą stawia przed Fifem a te oliwki przed mężem , no i trzeba uświadamiać,że na odwrót:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 z życia wzięte-koleżanka obcyndoliła się na krótko,oczywiście chciała coś zmienić i padło na fryz. No i zmieniła-mąż się na nią obraził-stwierdził,że z facetem spać nie będzie i miesiąc się do niej nie odzywał:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A w Macu to mąż Happy Meala pewnie sobie kupuje co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts