barbe-cue 29.09.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No, czytam, czytam, ale czekam na koniec opowieści i jakąś puentę.Jak na razie mam wrażenie, że dom - sam w sobie - atrakcyjny, z dużą działką, rudera straszna to nie jest. Zakładam, że dom o takich warunkach, ale wykończony w standardzie przyzwoitym rzeczywiście mógłby kosztować tyle, ile w pierwszym ogłoszeniu. Być może ktoś uświadomił właścicielowi, że chyba się z koniem na łby pomieniał i cena spadła. Ale założenie jest pewnie takie, że tę brakującą kwotę (bagatelka, jakieś 500 tysi) trzeba włożyć w doprowadzenie do stanu używalności. Zatem dom przeznaczony jest albo dla klienta, który tę dodatkową kasę na remont ma, albo dla takiego, dla którego opisane tu atrakcje nie są przeszkodą i godzi się na niższy standard w zamian za niższą cenę. No więc nasuwa się oczywiste pytanie: jakim klientem jesteś, Aniu? Jeśli 1 lub 2, to ok, dalej rozkminiamy tę posiadłość. Jeśli ani 1, ani 2, to chyba nie ma co ciągnąć tematu. Szkoda Twoich nerwów i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ala :wave::wave: Dlaczego nic nie mówiłaś, że jedziesz do nas ? Jakas dzika sie zrobiłaś ! :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ania jaka jest ostatnia cena domu,bo otworzył mi się link tylko jeden z cena ponad 700 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja ci dam dzika:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 My jesteśmy dość pokręceni i jak pada hasło a może pojedziemy,to bez zastanowienia hasło jest realizowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Odpowiem filozoficznie.... Ktos kto ma 1 200 000, nie kupuje takich domów. Za taka forsę, kupisz ładna działkę, postawisz dom i urzadzisz go po wojemu. W tym wynalazku, trza się dopasować do istniejacych warunków.... Nie liczyłabym tego w ten sposób. Cena spadła bo za taka kasę ( jak na poczatku) nie było amatora. Bądźmy szczerzy...standard dupy nie urywa.... Gość oprzytomniał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Cena wyjściowa to 760. Mam zajebiście ambitny plan, zaproponowania Panu....o 80 tys. mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 A może powinnaś szukać czegoś w stanie deweloperskim. Niższa cena o niebo i masz wtedy kasę na wykończenie jakie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 I myślisz ,że w tej cenie zrobisz remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Standard rzeczywiście jest do bani,ale pomieszczenia duże,podoba mi się hol ze schodami-tzn. jego wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja na głupim mieszkaniu spuściłam 40 tys. to czemu on miałby nie....Mam wrażenie, że ten dom jest dla gościa ciężarem.To dom, w którym rozpadło sie jego małżeństwo....Nowa zona, kategorycznie odmówiła mieszkania w nim...Wybudował nowy....niedaleko.Tu dojeżdża nakramic psy, pogrzać chwilę....Aaaa gościu jeździ Leksusem....ten dom to taki gargamelek przy tym wszystkim .....Mam nadzieję, że bedzie przychylny.... Agentka nie była przychylna.Gdy zapytałam ją, czy cena do negocjacji to sie oburzyła na mnie....Chyba jej bardziej zalezy niż jemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Pewnie, ze 80 nie styknie ale chociaz na poczatek coś.....Każda złotówka sie liczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Będzie miała mniejszy procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 W Legionowie, są bardzo drogie działki.Deweloperzy, kupują kiszki, trójkaty i inne cudaki i buduja na nich niezbyt duże blixniaki.Praktycznie wszystkie oferty domów od dewelopera to blixniaki....Ceny różne, lokalizacja różna ale....małe są no i działki zenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jak dobrze pokalkulujesz,to na wiele rzeczy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Masz rację.Teraz na jak najmniejszej powierzchni upycha się jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jutro, narysuję Wam pomysły na zagospodarowanie wnetrz, terenu...Same ocenicie, jak to widzicie....Teraz uciekam bo padam na pysk a rano trzeba Oluchne do przedszkola wyszykować.Reszta znowu do lekarza bo nie polepsza się....Zuzka sie bardzo duzi.Stawiam na zapalenie krtani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Czyli szukasz cały czas po prawej stronie Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.09.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Śpij dobrze,ja też znikam po padnięta jestem . jutro zerknę cichcem z fabryki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No tak... Po mojej Ojciec najarany jak pedofil w Smyku ! Mąż też, o kurde, o kurde.... Brać, brać.... A zapomniałam.... Ojciec nagle ma kupca na lokal :wtf::jawdrop::jawdrop: Ten kupiec się znalazł jak jechalismy samochodem. Wcześniej słówkiem nie pisnął..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts