barbe-cue 30.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Baśka jesteś świrem ! Kochanym Nie wiem jak Wy, ale Ja proponuję założyć fun club Baski. Co Wy na to ? Raz w miesiącu, robiłybysmy składkę członkowska na pasztetową i batony dla naszej idolki Hłe hłe hłe... Veri fany... Towarzyszka niedoli z taśmy obok twierdzi, że zbiłabym fortunę, zakładając firmę "Szukajcie, a znajdziecie". Czy na rynku jest zapotrzebowanie na zawodowy research? Oprócz pasztetowej i batonów przyjmuję też w darach cukrurki. Kto zgadnie, co to? Przewidziana nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Plusy - duża działka, duzy dom, samo miasto, dojazdy będą bo nic pod nosem nie mam ( szkoły są ale nie integracyjne), sliczna okolica, cisza, naturka, dobra komunikacja, potencjał budynku......nawet koniki mają kameralność ulic....jakies takie wrażenie....hmmmm.....odludzia a przecież to miasto. Minusy - cena ! i brak mozliwości zrobienia remontu za jednym strzałem.....pierdzielenie sie latami DURNA AGENTKA ! sporo do zrobienia i to rzeczy które raczej bywaja nawet w najgorszych gargamelach np. tynki czy wylewki RÓWNE w piwnicy czy innych pomieszczeniach nieuzytkowych. Pytałyście czy to juz pewne.... Raczej tak... Wiecie jak u nas jest.... Ojciec się zapalał juz setki razy ale później, ktos go wystudzał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Karram a masz ty jakieś fotencje? bo my tu lubimy pisać i czytać ale bardziej oglądać, poka coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 30.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Helo, helo!! Się witam! Się dzieje!!! Kurcze, nawet nie mam czasu przeczytać tego wszystkiego, ale obiecuję nadrobię! Mari, prowizję, na bank, płaci sprzedający!!! Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Karramciu, było trzeba im pieprznąć na czarno ! Cukrurki ? Rurki z waty cukrowej ? Wyszukane przekąseczka Weź to kuźwa ulep ! Na całym swiecie, szukają szpiegów. Dlaczego Bond nie jest kobietą ? Zgłoszę Twoja kandydaturę..... Już widzę afisze.... BARBRA BOND ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Gonia ! Żyjesz kofana czy kac jak tur ? A baba mi powiedziała, ze mamy płacic oboje....Ona mnie cos dyma ( za przeproszeniem ) !Musze Ją utłuc i zakopać pod tymi Greckimi kolumnami. Gonia, nadrabiaj bo siem dzieje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mari a nie ma możliwości podjechać do tego faceta i ugadać sie z nim? przeciez może wycofać mieszkanie z agencji, nie? Byłaś i nie trafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 30.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :rotfl::rotfl::rotfl: Już widzę to ćwiczenie, gdy obsługujesz trudnego klienta :rotfl::rotfl: Chyba by uciekł z krzykiem i drzwiami na widok, wykręconych na rewers, gałek ocznych. Kurcze nie wiem czemu, ale chyba mnie te trudne lubią wyjatkowo... walą, jak w dym Gałami nie wywracam, działam siłą spokoju Nigdzie się stąd nie ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Asiu, pewnie, ze mozna tylko, że ten dom jest pusty. Nikt tam nie mieszka od co najmniej 3 lat. Gościu wybudował drugi dom i olał ten. Moge zadzwonic ale sie bojam. Mam dziwne wrażenie, ze oni się znają tzn. gościu i agentka z piekła rodem. Nie zachowywali się jak obcy ludzie, którzy się widuja od klienta do klienta. No i jeszcze jedno.... Zadzwoniła do mnie i powiedziała, że jest w drodze do domu gościa bo plany domu. Dlaczego jechała ? Mógł jej przesłac skany....... Tu trzeba delikatniutko.... Poczekam jeszcze... Najpierw Trójca musi zadziałać ! A może by kogos podpuścić ? Niech zadzwoni i się dowie, czy gościu, sprzedaje też bezpośrednio.... A może któras z Was, kupi mi domecek, co ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mari a ona moze tą drugą żoną jest, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 30.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mari, nie ma Ch...na Mariana! Nie mogą wszyscy płacić dwa razy za to samo!!! Nie ma tak dobrze ( dla jednych) ani tak żle ( dla drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Karram a masz ty jakieś fotencje? bo my tu lubimy pisać i czytać ale bardziej oglądać, poka coś Bastki w weekend kupiłam w sumie 6 testerów i tak sobie pomalowałam nimi w różnych częściach domu, żeby zobaczyć jak wyglądają w salonie, a jak w kuchni:) do tego jeszcze 4 kolory tym razem intensywne, masz próbkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A tam dzieciaki nie mogłyby chodzić? Szkoła Podstawowa Specjalna Zespołu Szkół i Placówek SpecjalnychJagiellońska 69L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 30.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) :D żona rozszyfrowała sprawę... pójdę dalej... to kochanka, która chce dziada złapać i intercyzy nie podpisać, po czym zgarnie kasę za wszystkie nieruchomości May i dlatego trza delikatnie negocjować.... Mari mogę z Papciem na spólę chałupę kupić, jako jego niedoszły adoptowany syn z kazirodczego związku z LZ Edytowane 30 Września 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :D żona rozszyfrowała sprawę... pójdę dalej... to kochanka, która chce dziada złapać i intercyzy nie podpisać, po czym zgarnie kasę za wszystkie nieruchomości May i dlatego trza delikatnie negocjować.... Mari mogę z Papciem na spólę chałupę kupić, jako jego niedoszła, adoptowana córka z kazirodczego związku z LZ Co Ci zrobili na tym kursie ?????????????????????????????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Moja wyobraxnia, aż TAK daleko nie sięga :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Reruś, ale moje to nie do specjalnej....Matko bosko.... Uwaga, temat do rozważań zapodaję... Część pomysłów na umilenie sobie zycia w tym domku.co Wy na to ?Zaraz potem wrzucę inspiracje, które mię natchli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 30.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Poprawiłam na syna... bardziej politycznie to zabrzmiało : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 30.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ania kondycję sobie wyrobisz od latania po schodach i działce:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Baaaaaaaaaaaaaardzo ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts