marimag 01.10.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No i chwała Bogu, że....zaczęłam jeszcze szukać ! Znalazłam inny, ciekawszy, w tej samej okolicy, z mediami, mniejsza działka, droższy niestety ale właściciel jest skłonny do duzych negocjacji...duzych. Przy okazji rozmowy z agentką ( bo sprzedaż przez agencję) dowiedziałam się o czyms co totalnie przekresliło tamten. Dom ( ten z niedzieli) lezy przy ulicy na która ma byc skierowany ruch, budowanego własnie tunelu pod torami oraz ma być jednym ze zjazdów z trasy mostowej. No szkoda, że agentka mi o tym nie powiedziała ! Zapomniało sie pewnie bidulce....:evil::evil: Powiedziałam o wszystkim ojcu iiiii....mamy powtórke z rozrywki Wraca Dr. Hyde ! Nagle, nic mu nie przeszkadza! Ani ogrzewanie olejowe, które do tej pory było nie do przyjęcia, ani trasa mostowa, która przeraziła go w przypadku domu w Chotomowie, ani wybieg przed domem...no normalnie CHŁOP ZWARIOWAŁ !!! Pyta mnie, czy ta trasa to ma przez działke lecieć bo jak nie no to spoko. Co tam hałas, co tam ruch jak na Marszałkowskiej....żywopłot mam se posadzić i mnie wygłuszy ! No idiota ! Czekam na rzuty tego drugiego domu. Juz mam zapowiedziane ile mam miec kasy i mam sie za to rządzić. Niestety budżet mniejszy niż zakładałam. Sporo mniejszy Tatuńcio poinformował mnie, ze tak mu się tamten podobał, ze nie wierzy w tą trasę, ze tam mogłam się wprowadzać i nawet już łózko w sypialni było. W nowej agencji, tej która sprzedaje "dzisiejszy" dom, prowizje pokrywa sprzedający bo agentka uznała, ze przy takiej cenie za nieruchomość, pobieranie opłat od kupca było by wielce nie moralne. No to jest cżłowiek...mimo, ze agentka. To ona mi opowiedziała o planach budowlanych w tej okolicy bo sama tu mieszka. Sensowna babka i taka kontaktowa. Myślę, że pomoże podczas rozmów. Dlaczego stale mnie to spotyka ? Dlaczego wiecznie pod górkę ? Wiem, ze macie mnie dosyć i piernicza się Wam wszystkie opcje ale komu jak nie Wam, moge sie wypłakać w ramiona ???? Która z Was ciekawa nowego znaleziska, dajcie znać to wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ania , rusz tą agentką, ustaw panienkę do pionu bo się miota biedactwo:mad: Ona jest panią samą dla siebie czy pracownikiem agencji ? Bry wszystkim. Hej Anula... Nie wiem czy ona pracownikiem czy jednoosobową firmą ? W biurze stało jedno biurko i wogóle jakaś taka pokrętna droga do tej agencji.... Dziewczę to nieogarniete ma ponad 50 lat, więc już nie panienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 01.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Chrzanić paniusie! Dawaj to nowe odkrycie Ania ,oblukamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No to privek leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 01.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Chrzanić paniusie! Dawaj to nowe odkrycie Ania ,oblukamy! Zgadza się dawaj obejrzymy jestem zainteresowana:) Nie zdążyłam się do jednego domu ustosunkować, a tu już następny Może tym razem się wyrobię i wtrącę swoje 3 grosze Trochę zapracowana jestem, ale pamiętaj że czytam na bieżąco! Wszystko co nastukacie:yes: Pozdrawiam gorąco. Czekam na foty "dzisiejszego" domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 01.10.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 01.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Podoba mi się bardziej od poprzedniego,choć ma mniejszą działkę ale ładniejszą,są media miejskie to plus,bez remonciku się nie obejdze;)Zbijaj cenę i bierz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Anuś,czytam ,czytam i podglądam,ale mamy zapiernicz i jak już zbiorę się do napisania choć słówka to ktoś włazi i czegoś chce na już Poproszę o namiar nowej zdobyczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja tez uważam, ze jest fajny.Nawet nie dołuje mnie działka bo jest duzo ładniejsza i przede wszystkim ZA domem.Remont konieczny i wykończyć trzeba ale....On ma jakis urok, ciepło, wydaje się przytulniejszy...no nie wiem... Cena zwala z nóg.Kosmos jakiś !Nie kumam, naprawdę nie kumam. No nic. Obejrzeć trzeba i cisnąć gościa.Agentka też chce go poddusić więc może obie, damy radę. Jak się nie uda to szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aluś, juz leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.10.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 dajesz.... wieczorem będę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Bardzo fajna bryła domu,podoba mi się rozwiązanie tarasu i balkonu nad nim. Działka zadbana jak na prowadzony remont. Jak widać, dość pracy jeszcze wymaga, a to ciągnie za sobą koszty, rzecz jasna. Ciekawa jestem wielkości pomieszczeń. Umawiaj się na oglądanie koniecznie bo jest tego wart.Bardzo dobra lokalizacja,media,transport miejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Wiem Duzo ciekawszy i mimo, że cana wyższa to różnica nie nadrobi tego co trzeba by włozyć w podłączenie do mediów miejskich, prowizje i inne taksy w tym niedzielnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.10.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ciekawa jestem wielkości kuchni,bo na zdjęciu wygląda na sporą. Szerokie fajne schody, a nie małe wąskie ,,szytki" No i jest kominek i gabinecik na dole oj można tam zrobić cudowności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.10.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Masz rację,przechodziłam tylko przez podłączanie się do kanalizacji i wody i wiem ile trzeba zachodu i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pocieszający fakt ,że agentka normalna i perspektywa zbicia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ten dom ma jakis klimacik. Nie umiem tego opisac ale naprawdę podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nawet nie mam nadziei Za cięzko to idzie. Ojciec wkur......, że tamtego nie chcę bo on sie zakochał. Zapomniałam.... Ojciec szuka domu do wprowadzenia. Chce żeby nawet meble były, to nie będzie trzeba kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts