bionda 21.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anka , ja Nie piję!!!! Ja maczam!!!! Na imprezie Cię przekonam:lol2:i winko słabiej się wchłania potem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 z życia wzięte-koleżanka obcyndoliła się na krótko,oczywiście chciała coś zmienić i padło na fryz. No i zmieniła-mąż się na nią obraził-stwierdził,że z facetem spać nie będzie i miesiąc się do niej nie odzywał:lol2::lol2: A mi to nawet by pasowało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 z życia wzięte-koleżanka obcyndoliła się na krótko,oczywiście chciała coś zmienić i padło na fryz. No i zmieniła-mąż się na nią obraził-stwierdził,że z facetem spać nie będzie i miesiąc się do niej nie odzywał:lol2::lol2: Alu jeśli chodzi o spanie to zawsze można poduszkę na twarz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A w Macu to mąż Happy Meala pewnie sobie kupuje co ? Tak by wypadało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 hej marimag, hej dziewczynki ja tu za Wami nie nadążam, staram się wpadać tu każdego dnia lub co drugi i za każdym razem tyle tu natrzaskane ale bardzo miło się czyta, żałuję że nie dysponuję większą ilością czasu by z Wami pobyć marimag Ciebie to ja bym do siebie na terapię zaprosiła ale boję się, że może za bardzo bym Cię odkręciła w drugą stronę specjalnie dla Ciebie mam dziś dla Ciebie ten utwór, pewno znasz, ale ja czuję, że on jest dla Ciebie, wsłuchaj się w tekst - warto i dla Was też dziewczyny buziaki http://www.youtube.com/watch?v=kAvOTL_wOJ4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a jesteś już umówiona do tego fryzjera? Dawaj namiary,my już mu wytłumaczymy co ma zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 lecę posłuchać co zapodała mariolka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Alu jeśli chodzi o spanie to zawsze można poduszkę na twarz:lol2: Albo, niech mąż zmieni orientacje seksualną....Łachę będzie robił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ja też posłucham tej poezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A ja idę na fajorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A ja z fajorkiem wysłuchałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mariolka..................:cry::cry::cry::cry: Dziekuję ! Lubię dżem ale tego nie znałam. Teraz siedze i ryczę............ Tak się właśnie czuję...........on spiewa o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nie rycz bo ci nakopię do tyłka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Bionda to Ty jarasz ? Czemu Ja nic nie wiem ? To teraz jestesmy juz we 3 w tym klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Weź i nie rycz ! Piekna melodia. Już mam nową do repertuaru. Od jutra, będę sie jej uczyć. Teraz jestem po nauce Skyfall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No dobra, jutro piąteczek, jakie plany na wolne dni macie? Sprzątanko,gotowanko,lenistwo,czy inne atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 .................................wolne ? My jak zwykle siedzimy w domu. Od 3 tygodni, mąż chce zabrać mnie do kina ale rodzice nie chcą zostać z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 był taki dzień, że ten utwór też doprowadził mnie do łez, ale paradoksalnie postawił mnie na nogii wierzę, że Tobą też potrzęsie i że powstaniesz mocniejszawierzę, że Ci się uda ale musisz pójść własną drogąuwierz w siebie, jesteś wyjątkowa i jesteś warta by być szczęśliwąpamiętaj, że niektórzy ludzie są toksyczni i jeśli chcesz ratować siebie i swoją rodziną musisz się odwrócić i pójść w przeciwnym od nich kierunkuchoćby to było bardzo trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ja się z tego klubu wypisałam ponad 7 lat temu.ALe nie powiem, czasem mnie ciągnie do fajeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 .................................wolne ? My jak zwykle siedzimy w domu. Od 3 tygodni, mąż chce zabrać mnie do kina ale rodzice nie chcą zostać z dziećmi Matko,Anka,czemu ja tak daleko.Kuźwa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts