mm niewielki m05b 02.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Może fota gospodyni ???? Moniu, jak sie na to zapatrujesz ? Czekam nieustająco... I na małą zdjęciówkę Oli oraz dziedzica : D Dziewczyny też poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 niewielka a ty co ? masz jakieś względy nic nie pokazujesz hymmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja dzisiaj całe popołudnie siedziałam w olejarni, nawąchałam się i krzyż mnie boli od postawy pochyłej. W ogóle to na śląsku "piździ jak w kieleckim" nic się nie chce, szaro i ponuro więc dechy schną ok 30 godzin. Taras to chyba będzie w roku 20....ileś. Deski się chyba mnożą nic nie ubywa a w ogóle to jak malowaliśmy pierwszy raz to zrobiliśmy niezłe zacieki i trzeba będzie to zetrzeć papierem ściernym i znowu pomalować w sumie do poprawy mamy ok 40 dech już mi się odechciewa tarasiku Bastki ale pomyśl jaki będzie efekt:jawdrop: Cała zimę możecie malować a na wiosnę będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 02.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 niewielka a ty co ? masz jakieś względy nic nie pokazujesz hymmm.... Bo nie mam nic specjalnego do pokazania... na razie ładuję tu akumulatory : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Czekam nieustająco... I na małą zdjęciówkę Oli oraz dziedzica : D Dziewczyny też poproszę... Co dziś z Wami ? Gospodyni tego domu co na zdjęciach...jej foty...foty Bastki....jasne to jest czy mam dalej tłumaczyć ? ARICIA , jakie foty ? W jakiej Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 02.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Bastuś najważniejsze jest to, że zapierniczacie do przodu... zazdroszczę : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Anna Aricia masz coś fajnego jeszcze do pokazania? ale takiego realnego dostępnego np jakieś inne lusterko do łazienki albo stolik do kanapy ? bo mój stary musiała bym wymienić ale nie wiem a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Monia niewielka coś na pewno masz do pokazania , Rere kochana a co u Ciebie? jak budowa ? robicie przerwę zimową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A Ty znowu myślisz... Masz inne zdjęcia ? Może coś amfas ale ja tam wyglądam jeszcze yntelygentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Budowa stoi od wakacji, tzn. fundamenty stoją. Dalszy ciąg na wiosnę dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 02.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Moja niewielka budowa chyba została zakańczona.Trzymam bardzo mocno kciuki za Wasze : )Do zobaczenia: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.10.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Monia a Ty co ?Spac idziesz czy wyjeżdżasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 u mnie było podobnie- fundamenty robiliśmy 1 września a później zaczynaliśmy w lutym bo akurat był ciepły, bez śniegu i fachowcy chcieli robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A walnę prywatę na chwilę Pragnę, z niemałą dozą nieśmiałości pochwalić się moim malutkim sukcesikiem.... http://czasnawnetrze.pl/mieszkanie-i-dom/inspirujace-wnetrza/15072-nowoczesne-mieszkanie-modernistyczne-umeblowanie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Wiesz Aricia że Ty to masz chatę, szczena opada , masz smykałkę do tego - gratuluję a w ogóle co się tak tajniaczysz. Chwal się wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 WOW. Mamy sławną koleżankę Kochana gratuluję. Lasencjo Ty jedna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 dzięx dziewuszki :D:D Bastuś, toż to mała dziupelka w porównaniu z Twoją hacjendą! a z tych dwóch fotek, na które się załapałam wynika, że u Cibie jest fiufiu!!!! a na fotce podobno mało siebie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Aricia gratuluję, piękne mieszkanie no i Ty oczywiście:yes: Edytowane 2 Października 2013 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ale pamiętam że chyba blond jesteś. Wiesz mogłabyś z tych motylków interes zrobić wiem że kosztowało cię to sporo pracy ale wow no a grafiki twojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 na prawdę kochane jesteście!!! ze mnie jest taki dzik, co to boi się porażki, ale pochwał też przyjąć na klatę nie potrafi jak któraś jest zainfekowana fejsbukiem, to można podejrzeć tam moje grafiki:https://www.facebook.com/pages/Ab-Fab-design/330356610319726?fref=ts świeży temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts