anev 04.10.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam się porannie i kawowo, mari pokaż rzuty plissss, Romana piękny dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 elo, babeczki! mari, dobór materiału zależy od tego, jaką chcesz tą kuchnię...w sensie, w jakim stylu. najtaniej wychodzi laminat, póżniej lakier. drewno niestety, bez względu na jego gat jest najdroższe. w właśnie!!!! ciekawa jestem, co za kuchnię tam "zobaczyłaś" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ....bo jaaaaa....jakbym teraz robiła kuchnię SOBIE, to zrobiłabym megamiimalistyczną, z matowego lakieru....z kamiennym, bądż betonowym blatem...a do tego peeeełno trolli wokół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cześć dziewczynki wczoraj cały dzień w pracy urawnie głowy a później byłam na prezentacji książki "Moje życie w fyrmie" . Siedziało ok 100 prawie stuletnich dziadziusiów i wspominało dawne czasy. Niektóre wspomnienia bardzo ciekawe a inne "nudy panie nudy". Na całe szczęście w lokalu gdzie byliśmy - zamek Raciborski było wifi wiec cosik poczytałam hahahaa np. pagodę i fakty sportowe hahhahaa no i trochę wuntku Vipowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Cześć laski. Wicie, ze do 3 w nocy tłukłam sie jak ta głupia .... Po co przysyłała mi te rzuty, na noc......:bash: W wannie nie zasnęłam bo studiowałam, wylazłam i siedziałam w kuchni i nadal studiowałam..... Boże, jak ten dom jest obłędnie posrany w środku ! Zachwycam się no i nie ukrywam, ze juz go widzę urządzonego Problem mam ze strychem bo kominów tam a kominów. Rzut pokazuje CO MA TAM BYĆ, ale na szczęście jest tam pusta przestrzeń, więc hulaj dusza.... Pewnym ograniczeniem są wcześniej wspomniane piony, kominy no i różnica wysokości. Ten dom nie ma typowych schodów czyli bieg w górę, spocznik i kolejny bieg. Różnice wysokości pomiędzy poszczególnymi pół-kondygnacjami to 5 - 6 schodków. Wychodzi na to, ze parter, składa się z dwóch poziomów i tak samo poddasze. Piwnica chyba też jakaś taka.... Jak dla mnie bomba ! Dowiedziałam się, że budynek starawy ale.... Rozbudowywany w 2000 roku, wymieniono okna ( nie wiem czy wszystkie), intalacja w miedzi, nowe grzejniki.... Oby tak dalej ! Odpadłby pewne wydatki. Dom bardzo niszczeje bo od lat stoi pusty. Jest po prostu zaniedbany....opuszczony. Idę sprawdzić maila.... Cholera, żeby tylko nie odwołali spotkania.... Co do kuchni....trole widzę, widzę trole Jedno czego bym nie chciała..... Nie chciałabym, żeby kuchnia wydawała sie plastikowa, stąd pomysł na drewno. Myślałam, ze sosnowe meble, nie wyjdą aż tak strasznie dużo, ze to jednak drewno, a że Ja z tych co szybko się nudzą i lubią coś zmienić to mogłabym odmalowac na inny kolor czy coś tam wymodzić. Kolor szafek ( bez względu gdzie, jaki dom itp) będzie czarny, antracytowy lub bardzo ciemny szary. Inne nie wchodza w grę. Zastanawiam się nad kilkoma opcyjkami a mianowicie: a może by tak dac tylko dolne.... a może by dac dół czarny a górę białą jak w mojej ukochanej inspirce.... Na razie tylko gdybam, bo same wiecie, ze co dom to inny układ, inny metraż, inne mozliwości, inne światło nawet... Pewne rzeczy aż sie proszą, inne rzeczy nie pasują czy najzwyczajniej w świecie sie nie zmieszczą..... W tym domu, kuchnia tzn. jej wielkość dupy nie urywa - 13 m, no ale coś wymodzę Jest tam wielka piwnica, więc pewne, rzadziej uzywane rzeczy, będę mogła przenieść do spiżarni, kóra tam ma rację bytu bo metraż, że ho ho ho ho ho ! Rzucik powiadasz Anev ? Rzucik ? Ołki dołki Już wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Dół Edytowane 4 Października 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No !Zastrzelę się z tym zmniejszaniem. Lecę w gary a Wy analizujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 04.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ależ ten dom ma potencjał!! Można tam poszaleć, działaj mari działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ma jak w mordę strzelił !!! Słowo potencjał, działa na mojego ojca, jak płachta na byka :bash: Ale, prawda, ze ciekawy ? Taki, nie spotykany układ....czy Ja sobie dorabiam ? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kracz tak dalej, kracz !!! Kra, kra, kra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Znalazłam go Zapowiada się naprawdę ciekawie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 04.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 potencjał przez duże P - na zdjęciach mi się nie podoba, ale na planach tak, tyle, że dom jest olbrzymi... Z którego roku jest? Zapytaj dokładnie o stan instalacji, czy i kiedy była wymieniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 04.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Znalazłam go Zapowiada się naprawdę ciekawie :wiggle: tego samego rozumiem ,czy żle myślę? Jeszcze tak mi przyszło do głowy, a nie chciałby mieszkanka w stolycy ten ktoś od domu? Edytowane 4 Października 2013 przez anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Właściciel ma dom, firmę i raczej takiej dziupli nie potrzebuje. Instalacja, z tego co wiem to miedź. Jutro się dopytam. Karramciu, NIE PODOBA SIĘ ???? Powaznie ? Aneto, chyba sie umówiłyśmy, że Ty masz krakać, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Anev, znalazłam go na mapie......tego nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 04.10.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nigdy nie wiadomo co komu potrzebne,a dziupla może być dochodowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 04.10.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No na zdjęciach mi się nie podoba, pewnie dlatego, że w pierwszym były sosny w ogrodzie... a w drugim to dookoła domy są, a jak jest na prawdę to pojedziesz i powiesz. Rozkład drugiego (plan) jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No na zdjęciach mi się nie podoba, pewnie dlatego, że w pierwszym były sosny w ogrodzie... a w drugim to dookoła domy są, a jak jest na prawdę to pojedziesz i powiesz. Rozkład drugiego (plan) jest super. Po wygooglowaniu, wiem, ze tam jest bardzo zielono. Są tam wielkie drzewa. Zdjęcie zrobione sprytnie co by go było widac ale jednak, żeby nie mozna tam było trafić. Anula, gdybym Ja chciała dom z moich marzeń to bym kupiła taki jeden co to stoi w Radości chyba...Cena ? Jedyne 4. 500. 000. Z każdym domem, odpuszczam coraz bardziej. Jak tak dalej pójdzie to się będę sliniła do drewutni albo innego gargamela. Rozkład jest czaderski i to najwazniejsze. Z zewnatrz tez nie jest najgorszy. Uwierz mi....widziałam takie kupy, ze ten to przy nich Wersal ! Teraz się skupiam na sprzedaży mieszkania i negocjacjach ceny z właścicielem domu. Nie ma co się ekscytować, bo wszystko jeszcze nie pewne...niestety. Najwazniejsze, że znalazłam to co i mi i ojcu odpowiada. Ojciec sie upierał na różne media, lokalizacje, dachówki, SKM - kę itp i ten dom to ma, więc ojciec obiektywnie musi przyznać, że ten "mój" dom jest lepszy od poprzedniego. Ja mam to o co mi chodziło czyli rozkładowość, fajowość, inność, klimacik i ten dom, też spełnia te warunki. Skoro tak to czemu nie ? Ateno...kra, kra, kra i tyle w temacie Uciekam w gary bo obiad złozony a mam mało czasu - dzis dzień terapii. Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts