Karram 04.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mari - ja to wszystko wiem, u Nas było tak samo przy czym skończyło się na ruinie do pełnego remontu, Dzisiejszy hit jest taki, że cały zestaw do ogrzewania jest źle kupiony, trzeba większość wymienić no i montaż się opóźni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.10.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Romciu, rewela a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie widoki ! Masz tam jakis mały pokoik gościnny ? Dzięki, pokoik gościnny jak najbardziej będzie - jest w planach Romana piękny dach. Dzięki, ja normalnie napatrzeć się nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.10.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Aniu, rzuty domu wyglądają naprawdę fajnie. Mam nadzieję, że na żywo zachwyci Cię jeszcze bardziej i ojciec da się przekonać. I niech w końcu ta trójca się zdecyduje , co wszystko ruszy do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.10.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wreszcie fajrant:wiggle: Winko grzechocze lodem w kieliszku,mogę się przywitać No fajny,fajny ten dom,nic nie dorabiasz Aniu,rozkład jest mocno nieszablonowy czyli tak jak trolle lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Romanko,gratuluję dachu nad głową,jest piękny,nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Romciu...ja też pierwszy raz widzę taki dach....świetnie to wygląda.....a jakie widoki masz dziewczyno:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hejo jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cosik kurcze przycisłam i mam małą trzcionke zresztą wszystko jest jakieś male na tym monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam łykendowe towarzystwo Widzę, że połowa juz wali procenty ,a połowy nie ma czyli pewnie, turlaja sie pod stołem Ja trzeźwa jak świnia !!!! Znowu .... Chyba musze zacząć ćwiczyc przez zlotem, bo cieniutko przy Was wypadnę. Na pierwszy rzut oka, nie zmieniłabym nic. Walczę trochę z kuchnią.... Można by ja powiekszyć bo maława jest - ma przeciez pełnic funkcję kuchenno - jadalnianą. Można by zlikwidowac sraczyk i o tę przestrzeń oraz o część korytarza przy kuchni, ja powiększyć, ale widzę, ze sa tam piony i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ale tekst w tv :- " jestem dobrym kochankiem, idziemy się kochać"- "tak, ale trudno iść z kimś do łóżka tzn z kimś kogo nie znam" hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 mari to ja z góry przepraszam - wypiłam butelkę wina chorwackiego na 86 urodzinach dziadka a że dziadek wiekowy i musiał iść szybko spać to ja szybko piłam hahhahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no i jak powiększyć ten tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Który ?Cos Ty za trunek piła ?Wszystko jest normalnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 buuuu nikogo nie ma idę zakurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja jestem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no całe fm mi się pomniejszyło ale serio nie żebym źle widziała hahhahahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mari kurcze idę zapalić ale za 5 sek będę i wytłumacz mi do tego czasu o co chodzi z twoim nowym domem? czy to najnowsza zdobycz czy chodzi o ten z zadaszonym tarasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A mnie widzisz ?Widzisz cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 To Ja tez idę zajarać i możemy pogadac przez fon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Cześć dziewczyny, ja jestem ale masakrycznie zmęczona dzisiaj. To i ja zapalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts