Hanka126 04.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 NiA ja jutro sadzę dwie wiśnie:D i może trochę posprzątam w tym ogrodzie...ale szkoda mi jeszcze kwiatów ruszać z donic....jeszcze jakoś wyglądają... Nie było u Was przymrozków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Begonie w gruncie kiepsko się mają ale w donicach....jeszcze super....przymrozki były, a jakże ale donice stoją przy drzwiach i w miejscach osłonionych trochę więc jakoś nie zmarzły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jasne że trzeba, dużo nas będzie to szybko damy radę a towarzystwo koniarzy przesympatyczne to i miło z nimi pracować. A później ognisko i kiełbaski i ciekawa jestem kto wyciągnie krótszą zapałkę i będzie nas wiózł do domu ja czy mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Begonie w gruncie kiepsko się mają ale w donicach....jeszcze super....przymrozki były, a jakże ale donice stoją przy drzwiach i w miejscach osłonionych trochę więc jakoś nie zmarzły.... No u mnie dziś już wszystko poszło na kompost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Olinciu ! Witaj kochana !Kopę, juz sama nie wiem czego......lat świetlnych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Olinek????!!!!!Swinty duh!!!! Bastuś,zakładaj swoją galeryjkę,masz co pokazywać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Krótsza zapałka mówisz....fajna metoda...sprawiedliwie:D:D:D Fajnie...z ogniskiem i z kiełbaskami....ale mi narobiłaś ochoty!! Trza pomyśleć i w ogrodzie sobie zrobić jaki piknik??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ok jestem reset nie pomógł tylko mąż, ale widzę normalnie puffff a już myślałam że to wino mnie tak dobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kurde!!!! Nie piszcie tak szybko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 bionda gdzie ty byłaś jak cię nie było już tęskniłam za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 bo nie "nadanżam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Krótsza zapałka mówisz....fajna metoda...sprawiedliwie:D:D:D Fajnie...z ogniskiem i z kiełbaskami....ale mi narobiłaś ochoty!! Trza pomyśleć i w ogrodzie sobie zrobić jaki piknik??!!! No pewnie jutro ma być pięknie, słonecznie to trzeba korzystać puki można:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja mam bardzo gustownie przeorane podwórko od ulicy aż pod dom bo w zeszłym tyg podłączalam się do nowo powstałej kanalizacji,trzeba by jakieś dynie czy coś przed domem przyozdobić a tu syf 1 klasa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja tak poszukuję dyni...na schody! Zapomniałam w tym roku posiać dyńki ozdobne....zawsze miałam a teraz kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Olinciu ! Witaj kochana ! Kopę, juz sama nie wiem czego......lat świetlnych ???? Olinek????!!!!!Swinty duh!!!! Hej! dzięki Ani zajrzałam. Pamiętacie mnie.... Nawet nie wiecie, jakie to dla mnie miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Bastuś ,wiesz ,ja cały tydzień haru,haru w piąteczek myk do baru,no i jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 my mamy kanalizacje i sprawę sądową z wodociągami pierwsza 19 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja mam bardzo gustownie przeorane podwórko od ulicy aż pod dom bo w zeszłym tyg podłączalam się do nowo powstałej kanalizacji,trzeba by jakieś dynie czy coś przed domem przyozdobić a tu syf 1 klasa:bash: Ale dynie można postawić mało z tym roboty a jaki efekt, może przeorane podwórko nie będzie się tak rzucać w oczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 do baru hahhahhhaaa już to widzę ( ja właśnie nalałam sobie jeszcze jedną lampkę wina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A ja tak poszukuję dyni...na schody! Zapomniałam w tym roku posiać dyńki ozdobne....zawsze miałam a teraz kicha... A przy drodze lub na targu nie sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts