Romana101 05.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kilka zdjęć z układania wióra, komin obłożony łupkiem i mąż, który maluje impregnatem do kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hahahahahahahaha Szczerze mówiąc to te forumowe ciotki, bardziej by sie przydały na budowie Ale znając wasze zamiłowanie do sportów weekendowych, to wiele byśmy nie zwojowały czasem doping bywa wielce pomocny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja tam jestem dobra w demolkach i nie mieszkam za siedmioma górami i lasami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cały prostokąt czyli to co szare i zielone to działka przed podziałem - razem 1506 metrów. Zielone to to ca My bysmy kupili a szare to to co odkroił. Strzałka pokazuje droge dojazdową do części działki "sąsiada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cały prostokąt czyli to co szare i zielone to działka przed podziałem - razem 1506 metrów. Zielone to to ca My bysmy kupili a szare to to co odkroił. Strzałka pokazuje droge dojazdową do części działki "sąsiada" [ATTACH=CONFIG]216682[/ATTACH] Ania ale co za mało tej działki? Uwierz mi starczy Ci będziesz miała co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aniu, nikt nigdy w życiu nie budowałby domu, czy zabierał się za remont, gdyby był w pełni świadomy ile to kosztuje i jakie niespodzianki czekają na inwestorów. Można liczyć 100 razy i tak nie da się wszystkiego zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kochane jesteście , ale czuję, ze sie nie uda. Tak mnie przestraszyli, że głowa mała. Kocham go...normalnie oczy mi sie pociły jak go ogladałam. To ten ! Żaden inny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A co Cię martwi w tym odkrojeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ale że co? Czym Cię tak przestraszyli i kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jak się słyszy 700 metrów to wydaję sie ok ale dom jest spory, zabiera sporo działki...Nie chcę żeby sąsiad, wjeżdżając obcierał się fura o ścianę domu.Dziś oglądaliśmy całą i nie odgrodzoną działkę.Mówię Wam...boska !Nie wyobrażam jej sobie po pochlastaniu siatką.Bylismy tam ponad 2 godziny i nie chciałam wychodzić.Mimo syfu, ruiny i gierka to czułam ciepło tego domu.Facet, który nam otworzył dom ( nie właściciel ), włączył piec, zeby nam pokazać, że wszystko sprawnie działa.Zmarzłam jak pies i gdy poczułam ciepełko od grzejniczka w przedpokoju, oparłam się o niego i ....tak mi było dobrze....jak dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 05.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To kiedy mam przyjechać pilnować dzieci? Nie ma opcji, musisz go mieć. Czy dacie radę? Każdy sobie to pytanie zadaje przed budową czy grubszym remontem. Teraz tylko trójca, zejście z ceny właściciela, kupno, remont i możemy wbijać na imprezkę forumową No to już jesteśmy dwie chętne na baby sitting Rere dobrze gadasz, z ust mi to wyjęłaś... Mądrze, treściwie i na temat. Na demolkę już się pisałam - nic tak człowiekowi nie poprawia humoru, jak porządne pierdyknięcie. Mogę zabrać ze sobą starszą z chłopacem (przekupię ich np. wolną chatą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czyli facet już zaznaczył, że tam będzie droga? A sprzedaje dalej te 7 arów (czy ileś), czy cena nieruchomości jest pomniejszona o ten dojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No to już jesteśmy dwie chętne na baby sitting Rere dobrze gadasz, z ust mi to wyjęłaś... Mądrze, treściwie i na temat. Na demolkę już się pisałam - nic tak człowiekowi nie poprawia humoru, jak porządne pierdyknięcie. Mogę zabrać ze sobą starszą z chłopacem (przekupię ich np. wolną chatą) To ja z wami i mam odpowiednie narzędzia np.10 kg młot:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przestraszył mnie wiecznie wydygany i pesymistycznie nastawiony ojciec. Mąż, który kompletnie się nie zna, nie orientuje, też zaczął wymieniać i przytaczać historie znajomych, którzy to, którzy tamto ( fajne wsparcie, co ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Oj dziewczyny......dzięki za dobre chęci.... Monia, nie chcę, zebyś potem miała do mnie pretensje, że przedwcześnie zostałaś babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przestraszył mnie wiecznie wydygany i pesymistycznie nastawiony ojciec. Mąż, który kompletnie się nie zna, nie orientuje, też zaczął wymieniać i przytaczać historie znajomych, którzy to, którzy tamto ( fajne wsparcie, co ? ) Nie słuchaj ich, weź kogoś kto się na tym zna i niech oszacuje koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Widzę, że relacja była zbyt lakoniczna. Rozpuściłam Was...kochaniutkie No dobra... Napiszę co mnie zachwyciło. Rzeźbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Mój mąż też na niczym się nie zna, nie chciał działki i domu. To ja naciskałam, wymyślałam i prosiłam. Teraz jest nie do poznania, roboty dużo i padamy czasami, ale jaka satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ania ,weż no ty i ustaw tego swojego chłopa do pionu, przed tatusiem jak przed dziećmi jedną stronę trza trzymać, co to za dywersja sie pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 05.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Monia, nie chcę, zebyś potem miała do mnie pretensje, że przedwcześnie zostałaś babcią Spokojnie, dzisiejsza młodzież siem zabezpiecza : ) Hanka i Romana dobrze gadają. To na pewno będzie trudne zadanie, ale Ty się chyba takich nie boisz, prawda? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts