bogumil 05.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Stare meble przeniesiesz i też będzie git...ja mam u dzieci takie, że w dziale "szczyty kiczu i kuriozum" by wkleili.....ale mam to w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popłynełam to mało powiedziane. Chłopy mają inne spojrzenie. Wszędzie tylko doszukiwali sie problemów. Czarnowidztwo.... Bo chłopy tak mają, wszystko wiecznie czarno widzą, jak trzeba się zaangażować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Becia, widzę, że palma Ci juz całkiem odbiła. Ja rozumiem, że zlot, zlot, zlot ale podobno i w piaskownicy, mozesz sie bawić....To to bez problemu zorganizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popłynełam to mało powiedziane. Chłopy mają inne spojrzenie. Wszędzie tylko doszukiwali sie problemów. Czarnowidztwo.... Anka bo takie są chłopy z natury wygodne i mało co im przeszkadza to MY jesteśmy tym motorem do zmian, i trzeba truć. podlizywać się , robić karczemne awantury aby osiągnąć swój cel. żeby na końcu usłyszeć jaki to ONI mieli świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Chyba teraz nie odpuścisz? Może gość z ceny zejdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 za mało kasiory to ma chyba każdy, zdrówko wasze,komu jeszcze winka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Beciu a i o meblach była gadka... Ojciec.... No tak ! Tam nawet mebli nie ma. A to co macie u siebie to nawet wstyd do tego domu wnosić ! Sąsiedzi pomyslą, ze cyganie przyjechali ! :evil::evil: Aż tak źle to u nas nie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No to zdrówko, ja przy drineczku pozostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ania przecież dzieciakom do pokoi możesz dać panele i tak je załatwią, samemu je ułożycie w razie czego osobiście pomogę, meble modne z europalet, ale będziesz miała własny dom:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kochany tatuńcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nie cytuję Waszych postów bo staram się je sumowac w głowie i odpisywac zbiorczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ".....Sąsiedzi pomyslą, ze cyganie przyjechali !..." dobry ten twój tata:rotfl::rotfl: Jasne że ja i w piaskownicy...na dworcu czy gdzie indziej aby was wszystkie zobaczyć.....ale już bym chciała żebyś w końcu ..............OSIADŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK MAM CIĘ WSPIERAĆ JAK TY NIE SŁUCHASZ STARSZEJ, DOŚWIADCZONEJ I...JUŻ NIE WIEM CO.....??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 wiadro farby i przemalować można nawet te cygańskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kurde.....aż sobie nalałam nalewki.....znowu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Romanko i dziewuszki....zdrówko....i za Anię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Haniu tak dobrze to nie ma. Ojciec ma dołozyć a i owszem ale myslisz, ze on da mi tę kasę do ręki ????? Żarcik chyba ! On będzie kontrolował każdy zakup. Jak mu się cos nie będzie podobało to nie pozwoli i nie kupię. Mebelki z palet???? Powie, ze chce dzieciom piekło zgotować, że psuje dom, oszpecam...sama nie wiem co jeszcze. Potrzebny mi fachowiec od ociepleń dachów i zabudowy z KG z Wawy i okolic. Zna ktoś ? Ma być : tani, dokładny, sumienny, solidny, z bańką jak sklep...mission impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Romanko i dziewuszki....zdrówko....i za Anię..... Zdrówko i za Anię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To będziesz kupować z tatusiem i to co się mu podoba, a na drugi dzień zwrot towaru do sklepu i wymiana na to co się tobie podoba zdrówko i za Anię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To będziesz kupować z tatusiem i to co się mu podoba, a na drugi dzień zwrot towaru do sklepu i wymiana na to co się tobie podoba zdrówko i za Anię I to jest świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ania niech kupi dom a z resztą przy naszej pomocy sobie poradzisz. A może mojego Marka nasłać na kochanego tatusia on go przekona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts