bogumil 05.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aniu....dom to wy....a nie meble i reszta. Wiem że każdy sobie coś wymarzy....ale czasami trzeba odpuścić co nieco, żeby być na swoim!Może głupio gadam....ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Do zrobienia ... DÓŁ : - zerwać wszystko - gładzie - w kilku pomieszczeniach do przerobienia ogrzewanie tzn. likwidacja grzejników i zrobienie podłogówki. W tej chwili, w kuchni na samym srodku ściany, wisi kaloryfer :bash: - przerobienie wiatrołapu tzn. powiększenie go o sąsiadujące z nim WC. - układanie podłóg i kafelków - wymiana kibli, wanny, umywalek - malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To będziesz kupować z tatusiem i to co się mu podoba, a na drugi dzień zwrot towaru do sklepu i wymiana na to co się tobie podoba I to jest świetny pomysł Szatany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Szatany Rere DYPLOMATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 reruś....fajne te dziewczyny "som", nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wszystko rozpisz sobie co do zrobienia, co możesz sama, co fachowcy. Policz to wszystko i wtedy będziesz dumać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ania niech kupi dom a z resztą przy naszej pomocy sobie poradzisz. A może mojego marka nasłać na kochanego tatusia on go przekona:lol2: i to jest pomysł stulecia !!!! Rezerwuje w kalendarzu mareczka, cały kolejny rok. Może mu starczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 i to jest pomysł stulecia !!!! Rezerwuje w kalendarzu mareczka, cały kolejny rok. Może mu starczy ? Kochana nie doceniasz mojego mężą raz wystarczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Gadajcie sobie i pijcie...Idę kłaść dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Do zrobienia ... DÓŁ : - zerwać wszystko - gładzie - w kilku pomieszczeniach do przerobienia ogrzewanie tzn. likwidacja grzejników i zrobienie podłogówki. W tej chwili, w kuchni na samym srodku ściany, wisi kaloryfer :bash: - przerobienie wiatrołapu tzn. powiększenie go o sąsiadujące z nim WC. - układanie podłóg i kafelków - wymiana kibli, wanny, umywalek - malowanie I to właśnie tak trzeba liczyć, najważniejsze rzeczy do zmiany. Meble, popierdólki, "przydasie", to wszystko da się później zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 05.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Gdybym czuła wsparcie Moniu, jakieś ciepłe plecy, okazano by mi choć trochę zaufania to bym sie porwała z tą motyką ale w A potem seria : a nie mówiłem ! i wyladuję w Tworkach lub na cmentarzu. Mało tu masz wsparcia? Kto nie ryzukuje, to wiesz co? : ) Tworki w sumie miłe miejsce w razie co. Jeść dadzą, wysłuchają no i towarzystwo nobliwe... Napoleony i inne takie Anka...ty się nie zachwycaj tylko...DZIAŁAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beti Anka bo takie są chłopy z natury wygodne i mało co im przeszkadza to MY jesteśmy tym motorem do zmian, i trzeba truć. podlizywać się , robić karczemne awantury aby osiągnąć swój cel. żeby na końcu usłyszeć jaki to ONI mieli świetny pomysł Aha... Haniu tak dobrze to nie ma. Potrzebny mi fachowiec od ociepleń dachów i zabudowy z KG z Wawy i okolic. Zna ktoś ? Ma być : tani, dokładny, sumienny, solidny, z bańką jak sklep...mission impossible Forumowy RonKom To będziesz kupować z tatusiem i to co się mu podoba, a na drugi dzień zwrot towaru do sklepu i wymiana na to co się tobie podoba zdrówko i za Anię Aha... Szatany Zgadzam się... z tego nerwa po czerwone półwytrawne polazłam a teraz muszę nadrabiać x stron. Anka weż się ogarnij... będzie dobrze, zobaczysz : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Romciu wiem,że tak ale bez mebli, raczej ciężko się mieszka.W obecnym mieszkaniu, nie mamy prawie nic bo większość to rzeczy na wymiar.Zabudowy, szafy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Moni nie jesteś sama ja już drugą lampkę piję , wasze zdrowie dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Moniu...RONKOM ? Cóż to za jeden ? Jakoś nie znam Aaaaa potrzebowałabym tez porady nie od parady, szanownego małzonka Mejki. ZBYNIO pilnie POSZUKIWANY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Anka, weź no nie marudź. Pamiętaj, że ja na wylewkach będę mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Romciu wiem,że tak ale bez mebli, raczej ciężko się mieszka. W obecnym mieszkaniu, nie mamy prawie nic bo większość to rzeczy na wymiar. Zabudowy, szafy itp. A mnie to czeka, bo na meble nie wystarczy i mam to gdzieś...... W Twoim przypadku trochę gorzej, ale jak będą łóżka z materacami, to może rzeczy w kartonach na początek wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ania, czy to znaczy, że właściciela nie było przy oględzinach? Czy agentka już prowadziła z nim jakieś rozmowy o cenie? No i działka. Czy to znaczy, że to, co widać na guglu, to jest działka PRZED PODZIAŁEM???? Na zdjęciach z agencji jest, jak rozumiem, cały ogród (piękny!), a jak oceniasz gabarytowo ten kawałek, co zostanie? (jeśli chcesz, żebym usunęła foto, to daj znać. Celowo zrobiłam takie powiększenie i bez nazwy ulicy, żeby raczej trudno było namierzyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 kurde.....ja się tu rozpiję....rozpracowuję drugą lampkę...na zdrówko....ale dobrze mi to zrobi...bo dzisiaj jakaś deprecha...jesienna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No i jeszcze jedno. Czy któraś z koleżanek budujących domy wie, czy przepisy określają jakąś minimalną odległość drogi od ściany domu? Bo jeśli jest tak, jak myślę, to droga biegłaby tuż przy ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja mieszkałam parę miesięcy bez ciepłej wody...bez drzwi do kibelka i jeszcze mogłabym dużoooo wymieniać!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts