Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do zrobienia ...

DÓŁ :

- zerwać wszystko

- gładzie

- w kilku pomieszczeniach do przerobienia ogrzewanie tzn. likwidacja grzejników i zrobienie podłogówki. W tej chwili, w kuchni na samym srodku ściany, wisi kaloryfer :bash::bash::bash:

- przerobienie wiatrołapu tzn. powiększenie go o sąsiadujące z nim WC.

- układanie podłóg i kafelków

- wymiana kibli, wanny, umywalek

- malowanie

ania niech kupi dom a z resztą przy naszej pomocy sobie poradzisz. A może mojego marka nasłać na kochanego tatusia on go przekona:lol2:

i to jest pomysł stulecia !!!!

Rezerwuje w kalendarzu mareczka, cały kolejny rok.

Może mu starczy ?

Do zrobienia ...

DÓŁ :

- zerwać wszystko

- gładzie

- w kilku pomieszczeniach do przerobienia ogrzewanie tzn. likwidacja grzejników i zrobienie podłogówki. W tej chwili, w kuchni na samym srodku ściany, wisi kaloryfer :bash::bash::bash:

- przerobienie wiatrołapu tzn. powiększenie go o sąsiadujące z nim WC.

- układanie podłóg i kafelków

- wymiana kibli, wanny, umywalek

- malowanie

I to właśnie tak trzeba liczyć, najważniejsze rzeczy do zmiany. Meble, popierdólki, "przydasie", to wszystko da się później zmienić.

Gdybym czuła wsparcie Moniu, jakieś ciepłe plecy, okazano by mi choć trochę zaufania to bym sie porwała z tą motyką ale w

A potem seria : a nie mówiłem ! i wyladuję w Tworkach lub na cmentarzu.

Mało tu masz wsparcia?

Kto nie ryzukuje, to wiesz co? : ) Tworki w sumie miłe miejsce w razie co. Jeść dadzą, wysłuchają no i towarzystwo nobliwe... Napoleony i inne takie :D

Anka...ty się nie zachwycaj tylko...DZIAŁAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beti :D

Anka bo takie są chłopy z natury wygodne i mało co im przeszkadza to MY jesteśmy tym motorem do zmian, i trzeba truć. podlizywać się , robić karczemne awantury aby osiągnąć swój cel. żeby na końcu usłyszeć jaki to ONI mieli świetny pomysł:rolleyes:

Aha...

Haniu tak dobrze to nie ma.

Potrzebny mi fachowiec od ociepleń dachów i zabudowy z KG z Wawy i okolic.

Zna ktoś ?

Ma być : tani, dokładny, sumienny, solidny, z bańką jak sklep...mission impossible :(

Forumowy RonKom

To będziesz kupować z tatusiem i to co się mu podoba,

a na drugi dzień zwrot towaru do sklepu i wymiana na

to co się tobie podoba:lol2:

zdrówko i za Anię

Aha...

Szatany :evil: :D

Zgadzam się... z tego nerwa po czerwone półwytrawne polazłam a teraz muszę nadrabiać x stron.

Anka weż się ogarnij... będzie dobrze, zobaczysz : ))

Romciu wiem,że tak ale bez mebli, raczej ciężko się mieszka.

W obecnym mieszkaniu, nie mamy prawie nic bo większość to rzeczy na wymiar.

Zabudowy, szafy itp.

A mnie to czeka, bo na meble nie wystarczy i mam to gdzieś...... :rotfl:

W Twoim przypadku trochę gorzej, ale jak będą łóżka z materacami, to może rzeczy w kartonach na początek wystarczą :confused:

Ania, czy to znaczy, że właściciela nie było przy oględzinach? Czy agentka już prowadziła z nim jakieś rozmowy o cenie?

No i działka. Czy to znaczy, że to, co widać na guglu, to jest działka PRZED PODZIAŁEM????

działka.jpg

Na zdjęciach z agencji jest, jak rozumiem, cały ogród (piękny!), a jak oceniasz gabarytowo ten kawałek, co zostanie?

(jeśli chcesz, żebym usunęła foto, to daj znać. Celowo zrobiłam takie powiększenie i bez nazwy ulicy, żeby raczej trudno było namierzyć)