bogumil 05.10.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Mój taras ma 40 m i wchodzi w działkę....kurde, dzisiaj nie robiłabym tak dużego, ale jest i hu......no i co?....działki mam i tak wystarczająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dobrej nocki Beatko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Znam Twój ogródek i widzę, ze jest spory.Widzę przestrzenie, mimo tak wielu nasadzeń.Becia, kurna ! mam oko.Tam naprawdę zostaje maniunio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Patrz żeby faktycznie starczyło na dom...i remont...przy takiej kwocie a nie rozwodzicie się nad takimi rzeczami.....ehhhh....ide do wyra! Do jutra dziewuszki Do jutra, ja też zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 http://img571.imageshack.us/img571/1200/2n27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dam chłopakom czas do przemysleń.Niech z tym spią, dumają, liczą ełrasy.... Jak sprawa przycichnie......zaatakuję.Teraz pora zacząć dusić trójcę!Biorą ? Nie biorą ? Gdy agentka zacznie się niecierpliwić....zapodam cenę, ze jej buty spadną.Wpadłam na pomysła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Każdą działkę da się fajnie zagospodarować,nawet malutką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No i dobrze myśl, kombinuj a ogrodem się nie martw ile taki duży ogród wymaga, czasu, pracy i pieniędzy to ja coś o tym wiem a tak naprawdę korzysta się z niewielkiej jego części:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dam chłopakom czas do przemysleń. Niech z tym spią, dumają, liczą ełrasy.... Jak sprawa przycichnie......zaatakuję. Teraz pora zacząć dusić trójcę! Biorą ? Nie biorą ? Gdy agentka zacznie się niecierpliwić....zapodam cenę, ze jej buty spadną. Wpadłam na pomysła.... i to jest prawidłowe podejście do tematu, BRRRAWOOOO Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No i dobrze myśl, kombinuj a ogrodem się nie martw ile taki duży ogród wymaga, czasu, pracy i pieniędzy to ja coś o tym wiem a tak naprawdę korzysta się z niewielkiej jego części:yes: Zwróć uwagę kto to mówi. Gdybys miała wybieg dla chomika też chciałabys więcej bo klaustrofobii ogrodowej dostajesz. A jak Twój M, by podszedł do sprawy ? Jaka taktyke przyjąć ? Prosze o korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 i to jest prawidłowe podejście do tematu, BRRRAWOOOO Ania Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aniu moja siostra ma dom na 600m działce i daję radę, mieszkałam u niej w lipcu opiekowałam się mamą. I uwierz mi nie dostawałam klaustrofobii, za to koszenie trwało nie 2 dni tylko 2 godziny. Pewnie musiałby mieć więcej danych i znać słabe punkty przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Tak mi to 250 chodzi po głowie.....jakby to odjąć od ceny domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aniu moja siostra ma dom na 600m działce i daję radę, mieszkałam u niej w lipcu opiekowałam się mamą. I uwierz mi nie dostawałam klaustrofobii, za to koszenie trwało nie 2 dni tylko 2 godziny. Pewnie musiałby mieć więcej danych i znać słabe punkty przeciwnika. Aż taki ostry zawodnik ? BIORĘ !!! Płacę w mielonych Tak mi to 250 chodzi po głowie..... jakby to odjąć od ceny domu? KOLEJNY pomysł stulecia !!!! Ta kosmiczna cena obejmuje dom do remontu i tę małą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aż taki ostry zawodnik ? BIORĘ !!! Płacę w mielonych KOLEJNY pomysł stulecia !!!! Ta kosmiczna cena obejmuje dom do remontu i tę małą działkę Chyba lepiej w schabowych bo mielonymi to ja już go 2 dzień karmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Może być i w klopsach...Mi to tam ryba, byle negocjator był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Może być i w klopsach...Mi to tam ryba, byle negocjator był zadowolony On zdecydowanie mięsożerny, jutro podpytam to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Podpytasz o to co mam mu ugotować czy o to jak dusić właściciela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To kosmiczną cenę na pół ,skoro ci zabrał połowę ogrodui trasę wz pod oknem chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Podpytasz o to co mam mu ugotować czy o to jak dusić właściciela ? Jak nie udusić właściciela (za to się siedzi) tylko jak negocjować cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts