Bastki 07.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 no podła ta czwórka :bash:bo mi też ta 70 by pasiła ale 54 też bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A co wy nic mi nie mówicie, że ja od dwóch postów już ELYTA jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ło, kochana!!! gratki ! chiński jamnik, to baaaardzo droga rasa! chcieli za niego odszkodowanie od hotelu, w którym zginął!!!!! czytam Młodemu książkę z serii " Biuro detektywistyczne Lassego i Mai" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Co to za jamnik ? Jabłkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 O KURNA ! WSZECHOBECNA BARBI, ZOSTAŁA ELITĄ. :wave::wave::wave: CZEMU TAK PÓŹNO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 bo ta rasa, to taka ściema ale nie będę tu zdradzać zakończenia kryminału! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Bo widocznie za mało kłapię paszczą Ale trudno i darmo - i ja dołączyłam do elitarnego klubu pleciug. A jak już dorobię się odcisków na języku, to wstąpię na forumowy OLIMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 pogoda mnie wnerwia, rodzina mnie wnerwia, ksiądz od dzieci komunijnych mnie wnerwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Barbe gratki dogoniłaś mnie a wiesz że ja myślałam że ty juz tu masz PIERWSZEGO SZPERACZA i SZUKACZA - wręcz góra samych gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 pogoda mnie wnerwia, rodzina mnie wnerwia, ksiądz od dzieci komunijnych mnie wnerwia. żono dasz radę znasz to : denerwowanie się to mszczenie się na własnym zdrowiu za głupotę innych wyłącz tylko z tego swoje dzieci hahahhaa no i chyba pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wy tu pitu, pitu a żonka nam z kozetka przyszla.Więcej zrozumienia dla koleżanki... No więc Asiu, połóż sie wygodnie i wyrzuć to z siebie.... Co ten ksiądz nabroił ?Co z rodziną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Pozwolę sobie wrócić do lusterek. Ariciu, Barabaro....a widziałyście gdzies lusterka na łańcuszku ?Ja jednak bardziej łańcuchowa niz paskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Anuś, każde może być na łańcuchu. właśnie, dzięki metodzie pokazanej w tutku od rere. czyli lustro wieszasz"normalnie" a doczepiasz z tyłu łańcuch jedynie dla picu i mocujesz go na jakimś gwoździku na górze, coby imitował, że z niego zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 albo, możesz zrobić, jak woja koleżanaka- anka, czyli że mła ) miałam kiedyś w oknie w sypialni zawieszone tak lustr ( jedyne chyba zdjęcie, które mam z bliska :/) to lustro ma z tyłu takie dwie dziurki, do powieszenia na śrubach wzięłam kawałek kantówki, po bokach przykręciłam łańcuch, a "z przodu" wkręciłam dwa odpowiednio rozstawione wkręty. na tym powiesiłam lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Bastki, DO BOJUUUUUU, DO BOJUUUUUU! Madziu, sama masz 4 więc sama wiesz jak jest. Gdybym nie miała dzieci, to bym chwili sie nie zastanawiała bo jakos to będzie. Możena mieszkac i robić. Dla dzieciaków chcę jak najlepiej i boję się, ze stanę w połowie drogii dopiero wtedy się zacznie : dogadywanie, a nie mówiłem itp.No nie możemy mieszkać w ciągłej prowizorce, budowie, pierdolniku. (...) Tak się cieszyłam, ze juz przynajmniej skończyłam poszukiwania, że nie będę musiała jeździć na te cholerne wycieczki, te umowy...mam ich srylion. ANKA!! Pieprz to!! Niech gadają, niech mówią cokolwiek... A Ty będziesz sobie mówić...fiufiufiu mam was gdzieś Jak z małżem miałam pod górkę z budową, jak się wkurzał, jak wkur...wiał mnie powtarzałam sobie jak mantrę, że to są "wysokie koszty uzyskania przychodu" !!! Gdzie przychodem jest TWÓJ DOM !!! A kosztem gadanie, które masz puszczać mimo uszu!!! PAMIEAJ!!! ammm..."wysokie koszty uzyskania przychodu" ammm..."wysokie koszty uzyskania przychodu" ammm..."wysokie koszty uzyskania przychodu" Przysięgam, że działa!!! Dasz radę!!! Będzie dobrze!!! Co do kupujących... u mnie ci co dużo gadali nie kupili, a przyszła taka cicha myszka z mamą i kupiła na pniu (z dużej chmury mały deszcz ) więc spotykaj się z każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja też mam 352 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Megiska dobrze gada. Nie daj sobie zatruć głowy, nie daj sobie wmówić, że się nie da. Lusterko przyniosłam, a jakże Ze sklepu zagramanicznego. Żeby uzyskać cenę ostateczną (przesyłka + cło), trzeba cenę pomnożyć razy dwa. http://ak1.ostkcdn.com/images/products/8229199/Urban-Trends-Collection-Hanging-Metal-Mirror-1034a220-1164-40ae-9429-cce4a273f8ce_1000.jpg tutaj Gdybyś chciała na rzemieniu: http://ak1.ostkcdn.com/images/products/8015454/Bloomington-Espresso-Brown-Round-Mirror-ff1ba7e1-4eb7-4e46-8ec1-5622049c6d3d_1000.jpg tutaj lub na trollowatym sznurku od krasuli: http://ak1.ostkcdn.com/images/products/7971778/Winslow-Decorative-Wall-Mirror-b807284a-9315-4f4c-9c12-ca4f4b73976c_1000.jpg tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dziękuję Megisce za opierdziel Basiuli też...no i za lustra tyż. Szukam raczej używanych bo takie własnie, mają w sobie trola. Ateno, ale żes pojechała. Normalnie jak z ambony. Żonka tak Cię nakręciła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Aricia, załóż razem z dziewczynami spółdzielnię DIY! Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Basiuli też...no i za lustra tyż. Szukam raczej używanych bo takie własnie, mają w sobie trola. To kup sobie takie jakieś najśliczniejsze i daj mi na przechowanie. Za jakiś czas będziesz miała używane, zatwierdzone przez trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts