Megiska 07.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Aniu moi też ślicznie niszczą jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.10.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ło, kochana!!! gratki ! chiński jamnik, to baaaardzo droga rasa! chcieli za niego odszkodowanie od hotelu, w którym zginął!!!!! czytam Młodemu książkę z serii " Biuro detektywistyczne Lassego i Mai" Fajne te książeczki, mamy całą serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cześć dziewczyny, ale nadrabiania mam Chorym zdrowia, świętującym wszystkiego naj.......................... Aniu, Megiska dobrze pisze, nie przejmuj się facetami - ten typ tak ma. U nas też, to ja podjęłam decyzję o zakupie działki, budowie, mój miał wszystko w d....... Ciągle słyszę, że na nic nas nie będzie stać, że się nie uda, że nie wystarczy, a przecież jakoś idzie. Nie starczy na meble, trudno, na razie zabieramy to co mamy, a później się uzbiera i kupi. Wolisz gdybać nad tym, co będzie, zastanawiać się nad tym co będą gadać, czy mieć dom i gdybać co do niego wstawisz. Zobaczysz, że ich podejście się zmieni, jak kupicie dom, to zaczną pomagać, bo teraz to po prostu się boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dziękuję Megisce za opierdziel Basiuli też...no i za lustra tyż. Szukam raczej używanych bo takie własnie, mają w sobie trola. Takie trolowate, z plamami, lusterko na łańcuszku leży u mnie w piwnicy - kupione za całe 10zł z lumpeksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dzisiaj kończą mi dach , a wieczorem jadę na koncert Fish-a, byłego wokalisty grupy Marillion Jeszcze tylko niech rzeczoznawca wpadnie na działkę, bank wypłaci drugą transzę i to będzie całkiem przyjemny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej laski Wczoraj znowu padłam przed kompem i spałam tak w opakowaniu do 6. Mąż juz nawet nie komentuje. Gdy zapytałam go rano, dlaczego nie przeniósł mnie to łózka...opluł się złośliwiec. Czyżby mi cos imputował ? Romciu, zyczę Ci miłego dnia, slicznego dachu i udanego koncertu. Bawcie sie dobrze. Czy to lustereczko co ci tak zagraca piwnicę...potrzebne Ci do czegos ? Wrzucisz fotkę ? Wrzuć ... Wiem, że chłopaki sie boją, ale Ja też. Niby poszczególne prace nie wychodzą drogo ale jak sie je zsumuje to włosy wypadają. Teraz i tak mam inne zmartwienie. Kupcy mi się ulatniają... Wiem, że jeszcze nie powiedzieli nie, ale...obawiam się. Bez kasy z mieszkania, nie mam nawet o czym marzyć. Nie mam po co dzwonic do agentki i muszę zarzucic pomysł z przeprowadzką. Wczoraj chodziłam jak struta. Dziś nie jest lepiej. Gdyby nie zapierdziel i ciągłe latanie na terapie i zajęcia, to bym pewnie, zaległa gdzieś w kącie zwinieta w kulkę i wyła do księżyca. Mam strasznego smuta w środku. Co tu duzo gadać - załamałam się. Lecę w gary i inne bo mam dziś 3 terapie. Ogłoszenia parafialne: Spodziewam się gościa. Przyjdzie do nas nowa koleżanka Marta. Mam nadzieję, że przyjmiecie ją po VIP- owskiemu...czyli chlebem, sola i denaturatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Heloł.......witam się...dobrze że pisemnie...bo nie gadam prawie wcale:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aniu...nie smutaj....trzymam kciukasy!!!! Romciu...za ciebie teżtrzymam kciuki... Zresztą, za wszystkie trzymam....a co mi tam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To ile masz kciuków Beciu ? Jak tam zdrówko ? Lepiej trochę ? Teraz panuje wirus, zapalenia krtani. Może i Ciebie dorwał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No właśnie rano nie mogłam wydobyć głosu....kuźwa....wszystkie plagi egipskie się mnie "dopadli"????? Kciuków ci u mnie dostatek....i u rąk i u nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beciula Zacznij łykać witaminę A+E. Nawilzy gardziel i chrypka zniknie. Sucho masz. Kaszlesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jeszcze jak i to właśnie krtaniowo....nigdy krtani nie miałam chorej...... Coś mi się zdaje, że ja się zaraz nawilże....ale czym innym i w końcu może stanę na nogi.....a nie się perdzielę z tym wszystkim:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Heloł.......witam się...dobrze że pisemnie...bo nie gadam prawie wcale:bash: Ha ,Beatko to zgrany z nas duet,bo mi rzuciło się na uszy:( Wczoraj wróciłam od pana doktora i mam jakieś powikłania po grypie:mad: Wścieknę się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.10.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Muszę nadrobić wszystkie zaległości-co tam u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam - to ja może się przedstawię jestem Marta - ta o której już "szefowa" wspomniała - tylko przeraził mnie ten denaturat no ale mimo to postanowiłam się odezwać jestem z Góry zielonej , a tak naprawdę z wiochy nie daleko męża mam od równych 4 miesięcy na karku 26 wiosenek połowę domu też mam - drugą część ma brat nie buduję, bo mnie nie stać i póki co nie zamierzam stara poniemiecka chata, więc wciąż coś trzeba robić - i tak szukając inspiracji kilka dni temu natrafiłam na pewną "historię", którą przetwarzałam aż 7 godzin !! i dlatego napisałam do Ani i otoo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No Heloł...dziecko drogie Boże ! Jaki szczypioreczek do nas przyszedł Marciu, bardzo ładnie sie przedstawiłaś, no ale tak bez wkupnego ??? Kochana! Stara chałupa i to poniemiecka ???!!! Gdzie foty Ja się ( na razie grzecznie ) pytam. Jest tu kilka ciotek które chętnie na to cudo popatrzą Szczęść Boże młodej parze A co porabiasz zawodowo ? Aluś, na uszy Ci padło ???? Chyba nie tylko ! Leń ogarnął koleżankę! No żeby JUZ TAK WOGÓLE nie zagladać? Szczyt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Alu....to faktycznie zgrany z nas duet:rotfl: Ale te powikłania pogrypowe są straszne....nie zaniedbaj tego.....uważaj na siebie Witaj Martusia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aniu....właśnie miałam napisać.....JAKA JA STARA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Po pierwsze-witaj Martusia w szalonym gronie:DPo drugie przebrnęłam przez zaległości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Brawo Ala ! Iiiiiii ? Co Ci się porobiło z uszami ? Becia, nic żrącego na tę Twoją krtań. Żadna cytrynka, żadne tabletki do ssania za wyjatkiem tymianku z podbiałem. Masz nawilżać a nie drażnić. Witamina A+E działa cuda. A i na urodę i zmarchy pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts