anev 08.10.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witajcie Dziewuszki, zdrówka wszystkim niedomagającym. Romana podziel się wrażeniami z koncertu witaj Martusia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cześć Anev Co tam ? Jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 08.10.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mieszam w garach,wzięło mnie na słoiki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Czy to lustereczko co ci tak zagraca piwnicę...potrzebne Ci do czegos ? Wrzucisz fotkę ? Wrzuć ... Specjalnie dla Ciebie je wytargałam Edit: jutro mogę pstryknąć lepsze foty, bo dziś tak na szybko i żadnego gwoździa w domu nie mam. Edytowane 8 Października 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I witam bardzo serdecznie nową koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cześć Dziewczynki! Serdecznie witam nową koleżankę cześć Marta!:bye: A czy szefowa już Ci zdradziła że to forum uzależnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ło matuniu ! Śliczności ! Romcia, nie bądź wiśnia ! Sprzedaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Specjalnie dla Ciebie je wytargałam [ATTACH=CONFIG]217298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217301[/ATTACH] Edit: jutro mogę pstryknąć lepsze foty, bo dziś tak na szybko i żadnego gwoździa w domu nie mam. O matulu, jakie piękne! A te uchwyty w kształcie muszelek zupełnie mnie rozczuliły... Gdyby szefowa uznała, że za mało wytargane i trollowate, to z największą rozkoszą mogę jeszcze bardziej je wytarmosić, np. w mojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Byłam PIERWSZA !!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ło matuniu ! Śliczności ! Romcia, nie bądź wiśnia ! Sprzedaj ! Mówisz, masz - będziesz miała lustro jedyne w swoim rodzaju i żadnego sprzedawania, po prostu je dostaniesz. Barbe przepraszam, ale szefowej trzeba poprawić humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dobra, zmykam na koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.10.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Byłam PIERWSZA !!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif To może umówmy się, że przechowam do czasu, aż będziesz miała nań piękną, trollowatą ścianę. Oczywiście życzę, aby nastąpiło to jak najszybciej, ale do tego czasu to rozumiesz, dzieciaki mogłyby zrobić z tego 48 malutkich lustereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mówisz, masz - będziesz miała lustro jedyne w swoim rodzaju i żadnego sprzedawania, po prostu je dostaniesz. Barbe przepraszam, ale szefowej trzeba poprawić humor. Ojejuńciu..... NAPRAWDĘ ?????? Ryli ? Ryli, ryli ????? http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif A Ty go nie potrzebujesz ? Nie chcę Ci zabierać O prezencie NAWET NIE MA MOWY! Krzyknij ile i już płacę. Poproszę numer konta i ile za przesyłkę !!!!! Basiulka, dziekuję Ci za troskę. Ale jakoś Ci nie wierzę Jak przyjdzie co do czego to zmienisz nicka, adres zamieszkania a nawet obywatelstwo :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 bierzcie się i dzielcie na wesele chciałam wina wiec jeszcze zostało chatka już trochę po remontach więc może nie wygląda na poniemiecką - postaram się coś tam wstawić niebawem że forum uzależnia to zdążyłam zauważyć dziękuję WAM za miłe przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej, Ale trafiłam... Witam i ja nową koleżankę. Młode dziewczę z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.10.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Basiulka, dziekuję Ci za troskę. Ale jakoś Ci nie wierzę Jak przyjdzie co do czego to zmienisz nicka, adres zamieszkania a nawet obywatelstwo :lol2: Niniejszym się gniewam. Żeby taka zniewaga mnie spotkała. I to z czyjej ręki??? http://i875.photobucket.com/albums/ab313/Burzuk2/Emoticons/Pucca/pucca_garu_10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej, Ale trafiłam... Witam i ja nową koleżankę. Młode dziewczę z Ciebie. oj no młode młode męża mam bliżej 30stki już u mnie w domu sezon weselny - właśnie bratowa próbny makijaż robiła - a ja troszkę od początku czytam co tam bazgrałyście tyle czasu bo chciałabym wiedzieć jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.10.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a ja troszkę od początku czytam co tam bazgrałyście tyle czasu bo chciałabym wiedzieć jak najwięcej No to masz zapewnioną lekturę na długie zimowe wieczory.:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No to masz zapewnioną lekturę na długie zimowe wieczory.:rotfl::rotfl::rotfl: kurcze no... chciałabym nie zadawać głupich pytań tylko sama się wywiedzieć. .. ale dopiero 54 strona przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Marciu, przed Tobą czy za Tobą ? Jesli przed to może i dasz radę przed zimą ( Olinku) :lol2: Dzieki za trunki. Miły gest. Widzę, że znajdzie się coś dobrego dla każdej z nas. Żal mi Beci Nie widzę nic fioletowego więc kobita nie użyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts