marimag 08.10.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Baśku, no nie fochaj się. Dziwie się, że jesteś zaskoczona. Na tym forum słynę z wredoty, jadu, złosliwości, nie wyparzonej gęby i .....( musze pomysleć o jakie inne plagi egipskie mnie oskarżano ) Podzielę się z Tobą Chcesz ? Wspaniałomyslnie dam Ci ........potrzymać łańcuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.10.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 czesc stare i mlode jak również najmłodsze:bye::bye: czekam na młodego , jest na korkach z matmy to mam chwilke , żeby po nadrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.10.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja na szczęście mam trochę mniej niż Marcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Asiulka Jestem pełna podziwu, ze Wy ( po to żeby byc na bierząco z VIP-em) jeździcie wszędzie z kompami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja na szczęście mam trochę mniej niż Marcia:D Jak tak dalej, będziesz sie opierniczać to pewnego dnia, moze się okazać, że jestes w takiej samej głębokiej jak Marcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej Lasencje Marcia, witam nową koleżankę i miłego nadrabiania życzę Mari, może jeszcze od kogoś i dom dostaniesz. Przydałby się do tego nowego/starego lusterka. Ja Ci go na przechowanie mogę wziąć, będę dbała jak o własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no miało być, że za mną dopiero tyle no już 67 ale latam do kuchni co by kaszy mężowi nie przypalić, bo zaraz wraca z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beatko, zdrówka życzę! Aaaaaaaaaaa i najważniejsze, mam super wieści od mamci . Wyniki wyszły bardzo dobre. Ależ się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej Lasencje Marcia, witam nową koleżankę i miłego nadrabiania życzę Mari, może jeszcze od kogoś i dom dostaniesz. Przydałby się do tego nowego/starego lusterka. Ja Ci go na przechowanie mogę wziąć, będę dbała jak o własne O kurna ! Ty to masz łeb kobieto ! Kto ma domek na zbyciu???? Może komuś zawala ogródek ? Przyjmę! A od lusterka to mi.......nie dam ! ROMCIU!!!!! Gdzie je kupiłaś ? Mają więcej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no miało być, że za mną dopiero tyle no już 67 ale latam do kuchni co by kaszy mężowi nie przypalić, bo zaraz wraca z pracy No kochana ! Są pewne priorytety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Rereu, no chyba wieści o mamie są NAJWAŻNIEJSZE!!! Co Ty nam tu tak z cicha TAKIE WIEŚCI SERWUJESZ !!!! :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No nie chce Wam tym zawracać głowy. Cieszę się jag gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja też się cieszę...gupia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nożesz....żeby mnie tak przed nową koleżanką taką reklamę robić???? jak przymaluję w ten .....to sama w tym nowym lustereczku fiolet zobaczysz!!!! reruś....super wieści....bardzo się cieszę I dziękuję za zdrówko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Reruś cudne wieści:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nożesz....żeby mnie tak przed nową koleżanką taką reklamę robić???? jak przymaluję w ten .....to sama w tym nowym lustereczku fiolet zobaczysz!!!! reruś....super wieści....bardzo się cieszę I dziękuję za zdrówko.... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Rere super wiadomości - nie dotyczą mnie bezpośrednio ale aż serducho się uradowało :hug::hug: Beciu czerwony nosie czy to na pewno z glutów ? a nie z jakiejś napitki :lol2:, oczywiście żartuję kochana - kuruj się i zdrowiej Mari widzisz jakie szczęście cię trafiło może to dopiero początek dobrej passy Bionda , gdzie ty się podziewasz hym..... No i witam nową koleżankę - wiek ma tu znaczenie ogrooooomne bo tu same stare dupy ;)więc trochę świerzyzny się przyda A mi nie wiem co dzisiaj walło na głowę, bo siedzę całe popołudnie w kuchni i piekę szarlotkę, kużwa chyba znalazłam najdłuższy przepis świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No i kto tam ma zapalenie ucha, Hania? - och bardzo współczuje bo pewnie boli cholernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts