Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Rere super wiadomości - nie dotyczą mnie bezpośrednio ale aż serducho się uradowało :hug::hug::hug::hug:

Beciu czerwony nosie :lol2: czy to na pewno z glutów ? a nie z jakiejś napitki :lol2::lol2:, oczywiście żartuję kochana - kuruj się i zdrowiej

Mari widzisz jakie szczęście cię trafiło może to dopiero początek dobrej passy :)

Bionda :bye:, gdzie ty się podziewasz hym.....

No i witam nową koleżankę - wiek ma tu znaczenie ogrooooomne bo tu same stare dupy :rolleyes:;)więc trochę świerzyzny się przyda

A mi nie wiem co dzisiaj walło na głowę, bo siedzę całe popołudnie w kuchni i piekę szarlotkę, kużwa chyba znalazłam najdłuższy przepis świata ;)

Może poszukaj takiego w którym nie trzeba samodzielnie wyhodować jabłek ;)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra ciasto się piecze, idę powiesić pranie (nie wiem czy kiedyś doczekam się suszarki :mad:) kurde chyba jestem gospodyni pełną gębą :lol2::lol2::lol2: no dobra jutro na obiad kluski na parze sklepowe :lol2::lol2::lol2:

A było tak miło ;) :rotfl:

kurde....nie nadążam....kto mistrz ciętej riposty???

"....To tak jest, jak ktos się oparów oleju nawciaga. (kto?)

Jakieś ucho, ktoś ma łańcuch, ktoś przyniósł procenty....."

Ide po pieluchę....:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Dzieci mi się dziwnie przyglądają a Michał pyta czemu płaczę :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

a ja idę się zmyć..... bo się ze mnie tu śmieją.......Ankaaaa....uspokój się bo ja naprawdę dzisiaj jestem mało kontaktowa...ładnie to tak się śmiać z koleżanki aż do posikania???? zakładaj tę pieluchę.....