marimag 08.10.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Rere super wiadomości - nie dotyczą mnie bezpośrednio ale aż serducho się uradowało :hug::hug: Beciu czerwony nosie czy to na pewno z glutów ? a nie z jakiejś napitki :lol2:, oczywiście żartuję kochana - kuruj się i zdrowiej Mari widzisz jakie szczęście cię trafiło może to dopiero początek dobrej passy Bionda , gdzie ty się podziewasz hym..... No i witam nową koleżankę - wiek ma tu znaczenie ogrooooomne bo tu same stare dupy ;)więc trochę świerzyzny się przyda A mi nie wiem co dzisiaj walło na głowę, bo siedzę całe popołudnie w kuchni i piekę szarlotkę, kużwa chyba znalazłam najdłuższy przepis świata Może poszukaj takiego w którym nie trzeba samodzielnie wyhodować jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I tu cię Bastusiu zaskoczę....nos czerwony od glutów....a ucho u Alicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mistrz ciętej riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 o kurcze poczytałam po łebkach;) Alu to ci współczuję nie Hani hahhahaaa.... Beciu chyba faktycznie trzeba tą łatkę od ciebie odpiąć hahhahaaaa.... bo nowi mogą sobie źle o tobie pomyśleć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mistrz ciętej riposty ? Beciu, widzisz kochana ? To tak jest, jak ktos się oparów oleju nawciaga. Jakieś ucho, ktoś ma łańcuch, ktoś przyniósł procenty..... No nie idzie tego spamiętać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dobra ciasto się piecze, idę powiesić pranie (nie wiem czy kiedyś doczekam się suszarki ) kurde chyba jestem gospodyni pełną gębą :lol2: no dobra jutro na obiad kluski na parze sklepowe :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Moje przemyslenia.... Albo odpuścimy sobie zlocik, albo rozdamy wszystkim po pampersie.Nie wyobrażam sobie spotkania z Wami, bez niekontrolowanych popuszczeń ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mari no nie mów że nie wiesz o co cho? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dobra ciasto się piecze, idę powiesić pranie (nie wiem czy kiedyś doczekam się suszarki ) kurde chyba jestem gospodyni pełną gębą :lol2: no dobra jutro na obiad kluski na parze sklepowe :lol2: A było tak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 kurde....nie nadążam....kto mistrz ciętej riposty??? "....To tak jest, jak ktos się oparów oleju nawciaga. (kto?) Jakieś ucho, ktoś ma łańcuch, ktoś przyniósł procenty....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Czasem nie wiem do kogo piszecie...Bastuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beciu no kto ? Anna Maria od łańcuchów i innych troliiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beciu chyba faktycznie trzeba tą łatkę od ciebie odpiąć hahhahaaaa.... bo nowi mogą sobie źle o tobie pomyśleć no chociaż jedna się zlitowała nade mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 kurde....nie nadążam....kto mistrz ciętej riposty??? "....To tak jest, jak ktos się oparów oleju nawciaga. (kto?) Jakieś ucho, ktoś ma łańcuch, ktoś przyniósł procenty....." Ide po pieluchę....:rotfl::rotfl::rotfl: Dzieci mi się dziwnie przyglądają a Michał pyta czemu płaczę :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No dobra to będę robiła cytaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.10.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dobra idę powiesić to pranie ja idę, Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dobra idę powiesić to pranie ja idę, Bastki Już jasniej sie nie da. Może Becia załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a ja idę się zmyć..... bo się ze mnie tu śmieją.......Ankaaaa....uspokój się bo ja naprawdę dzisiaj jestem mało kontaktowa...ładnie to tak się śmiać z koleżanki aż do posikania???? zakładaj tę pieluchę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Idę się myć! Becia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 szalone naprawdę jesteście my już po kolacyjce, od jutra mam 2 zmiany - a jeszcze w niedzielę mama przyjeżdża < bo mieszka na Śląsku > więc muszę ogarnąć chatę trochę co by nie marudziła bo za 3 tygodnie brat się żeni - zachciało mu się taką zimną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts