Bastki 08.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no to ja teraz spadam na siatę tzn siatkówkę - taka gra drużynowa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 i ja poproszę pampersa. Rechoczę cały czas. Moja siedmio latka patrzy na mnie dziwnie, podchodzi do kompa i stwierdza: Znowu kółko różańcowe czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 i ja poproszę pampersa. Rechoczę cały czas. Moja siedmio latka patrzy na mnie dziwnie, podchodzi do kompa i stwierdza: Znowu kółko różańcowe czytasz To i ja poproszę pampersa, a dzisiaj perfekcyjna pani domu to chyba zarażliwa okna umyte, obiad zrobiony i zjedzony a teraz babką piekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 elo wszystkim i starym i nowym !!!! rere, cudne wieści!!!!! mari, Ty to masz koleżanki, kobito!!!!! sie Ci trafiło, fiufiu!!!! ja dzisiaj znowu otrzymuję powiadomienia o wiadomościach widmo....szlag już by te geeki muratorowe mogły z tym uporać, bo nie wiem, o co kamman!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aricia, a ja u Ciebie nie mogę nic kupić . Cen mi nawet nie pokazuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Rere - super wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a ja idę się zmyć..... bo się ze mnie tu śmieją.......Ankaaaa....uspokój się bo ja naprawdę dzisiaj jestem mało kontaktowa...ładnie to tak się śmiać z koleżanki aż do posikania???? zakładaj tę pieluchę..... Juz pozyczyłam od Oli, tylko one jakies takie....małe Stringi mi sie zrobili :lol2: Idę się myć! Becia:) Myj się kochana, myj. Mydłem, gabeczka i wodą.... szalone naprawdę jesteście my już po kolacyjce, od jutra mam 2 zmiany - a jeszcze w niedzielę mama przyjeżdża < bo mieszka na Śląsku > więc muszę ogarnąć chatę trochę co by nie marudziła bo za 3 tygodnie brat się żeni - zachciało mu się taką zimną porą Z mojego duuuuużego doświadczenia wynika, ze sluby zimowe to sluby ciążowe. Czy przypadkiem, nie wzdęło ostatnio "bratowej" ? no to ja teraz spadam na siatę tzn siatkówkę - taka gra drużynowa :lol2: Rozumiemy....tzn. niektórzy i ja poproszę pampersa. Rechoczę cały czas. Moja siedmio latka patrzy na mnie dziwnie, podchodzi do kompa i stwierdza: Znowu kółko różańcowe czytasz To Ja się wypisuję ! JA ? Ja w kółku różańcowym ???? JA ???? Idę po drugiego pampersa :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aniu -nie u bratowej to nie ciąża po prostu nadszedł ich czas- bo to już nie żarty były - młodsi nie będą :P po naszym się zawzięli i niecałe 4 miesiące na załatwianie mieli ... czekali aż przetrzemy ścieżki - ułatwiliśmy im zadanie sala ta sama, orkiestra też, kucharki też itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ooo a to moje prawdziwe zdobycze weselne - tyle tego było mężuś nie zadowolony, bo on chciał słodycze - a że było gorąco to wiadomo że gościom łatwiej wziąć było butlę wina niż czekoladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 "Rozumiemy....tzn. niektórzy".....................................kurna....czy to do mnie????? o mnie?????? no ja się tak nie bawię.....jak byście były chore, zarobione i co chwilę z doskoku na VIPIE....to też byście nie wiedziały o co kaman......foch!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Marcia....ja ci mówię, ty uważaj z kim się zadajesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beciu, no nie fochaj się. Wprowadziłas dziś do VIP-a element humorystyczny Maluj jak najczęściej Marciu a masz foty slubne ? Pewnie, ze masz Wrzuć nam coś....plissssssssssss Niech sobie stare baby, przypomną ten ostatni, szczęśliwy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a można to potem skasować ? nie chcę dla wieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Reruś, jak to nie widać cen???ale że przez co wchodzisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No jak was rozbawiłam....to ok...tylko kurna dalej nie wiem czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Pewnie, ze tak. W okienku w którym widać napisany post...NAPISANY I WIDOCZNY NA FM, masz pod spodem słówko edytuj post i tam masz opcję usuń. I tyle Czekam zatem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No i znowu będą się ze mnie śmiały..........................ale co tam!!!!!!!!....aricio..... a co ty sprzedajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No jak was rozbawiłam....to ok...tylko kurna dalej nie wiem czym??? Słodka niewiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 OMG ! na co ja się godzę tak od razu kurcze wszystkie za duże rozmiarowo chwilę zajmie mi zmniejszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 O kurde...przeczytałam drugie zdanie Marci i już myślałam , zę to o nas:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts