Hanka126 08.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Znalazłam ale nerw mnie chyta !!! Dziewczynki, będziemy mieć dzidziusia !!! :wave::wave::wave: To znaczy?????:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No ! Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Kto z kim i kiedy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Znalazłam ale nerw mnie chyta !!! Dziewczynki, będziemy mieć dzidziusia !!! :wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jezu Chryste....Anka......czy mogę być matką chrzestną???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Szczególy.... Szybko, szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ania kolejne Wasze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Gadaj, co za psiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ania dozuje napięcie, uwaga zaraz wybuchnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No chyba nie podejrzewacie MNIE !!!! My tu zebrane, mamy blizej do geriatrii niż pediatrii.... Ale nasz Marcia i jej szczypioreczek....kumacie ? Pierwszy Vip-owski dzidziuś ! Marcia, kiedy to nastapi ? Chcę brać udział we wszystkim od samego poczatku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 08.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ale nasz Marcia i jej szczypioreczek....kumacie ? Pierwszy Vip-owski dzidziuś ! Chcę brać udział we wszystkim od samego poczatku :lol2: Anka, niemożliwa jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 yyyy.....czyżby jakieś wizje prorocze nie jestem w ciąży przecie.. choć mężuś chciałby już - ale ja mam póki co na wiosnę inny plan - remont kuchni itp hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No co ??? Każdy wątek ma jakiś poród, ciążę ( chocby urojona ale zawsze), bobasa, a u nas dom starców Klub AA. Koło różańcowe. Stowarzyszenie ryczących ( po katach) 30, 40, 50, 60 latek. Pora na świeżą krew. Marciu, damy jej na imie Marysia Co Ty na to ? A jak będzie chłopczyk to może Marian ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 yyyy.....czyżby jakieś wizje prorocze nie jestem w ciąży przecie.. choć mężuś chciałby już - ale ja mam póki co na wiosnę inny plan - remont kuchni itp hahaha Marcia, jestes miszczem. To Ja co wieczór, chodze po suficie, pieke ciasta, zawalam sie tonami prania, mam globusa, siedze na FM do momentu, gdy usłyszę miarowe chrapanie a Ty ???????? Tak poprostu ??? Spadaj szanowny i do zobaczenia po remoncie kuchni WIOSNĄ?????!!!! GURU Ty moje ! Wyjadę z tekstem o budowie domu. Z rozpaczy , chłop sobie amputuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 o ja pitolę nie mogę - Marek dziwnie spogląda, że zacieszam do komputera. już mi powiedział, że uśmiecham się do monitora a do niego nie do miszcza mi daleko - ale uczę się powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mari, Ty Mu lepiej powiedz, ze ma zakaz wstępu i używania, póki nie zamieszkacie w nowym lokum....może to polepszy Jego decyzyjność w sprawie wyboru domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Kurna...Anka....a ja już sobie pomyślałam....poszła szukać lekcji NA DWÓR....i przyniesła:rotfl::rotfl: a tu nici:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 o ja pitolę nie mogę - Marek dziwnie spogląda, że zacieszam do komputera. już mi powiedział, że uśmiecham się do monitora a do niego nie do miszcza mi daleko - ale uczę się powoli No to Mareczek też wstąpił do klubu porzuconych mężów. Zdrówko Maruś ! Cyk ! A może by zaproponować naszym chłopom założenie wątku : Porzuceni, wyposzczeni,sfrustrowani...... Aricia, on juz powoli wchodzi w ten program. Niestety, nie stwierdzono przyspieszenia decyzyjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mari, Ty Mu lepiej powiedz, ze ma zakaz wstępu i używania, póki nie zamieszkacie w nowym lokum....może to polepszy Jego decyzyjność w sprawie wyboru domu kurcze nie wiem czy to o czym pomyślałam ... no ale miałam nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Kurna...Anka....a ja już sobie pomyślałam....poszła szukać lekcji NA DWÓR....i przyniesła:rotfl::rotfl: a tu nici:lol2: Ale, ze co ???? Ze wyszłam z domu po lekcje a wróciłam z brzuchem ??? To bardzo możliwe. Jestem wiatropylna Co teraz pyli ??? Strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts