Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No z wami to ja oszaleję.Zostawiłam was na 704 stronie a wy już napaplałyście do 713:jawdrop:

Jutro biorę laptopika do łóżka. Dziś trochę gó....niano czułam się po lekach i dogorywałam w betach.Praktycznie przespałam cały dzień.Teraz mogę pełnić nocny dyżur na bramce VIP CLUBU ,bom wyspana:popcorn:

Reruś,super wiadomości:wiggle:

Beatko ,nic się nie martw, ja w tym klubie AA razem z tobą w pierwszym rzędzie zasiądę i dobre winko na miting przytargam.

Romana podziel się wrażeniami z koncertu :rolleyes:

Co tu dużo pisać, koncerty FISH-a są po prostu FANTASTYCZNE !!! To już 4 na jakim byłam i jestem zachwycona. Na żywo śpiewa rewelacyjnie, opowiada świetne anegdotki. Może dlatego atmosfera jest taka fajna, że nie ma takich mas ludzi, koncerty są kameralne. Chyba 2 lata temu byliśmy w Sopocie na koncercie unplugged - to dopiero była uczta :D

Wczoraj zagrał kilka kawałków z nowej płyty, parę kawałków z wcześniejszych solowych płyt i oczywiście parę kawałków Marillion. POLECAM !!! Jak lubicie, to nie ma się co zastanawiać - dopiero rozpoczął trasę w Polsce.

ROMCIU!!!!!

Gdzie je kupiłaś ? Mają więcej ????

Aniu pisałam, że kupiłam w sklepie typu "Tani Armani" ;), gdzie odzież na wagę sprzedają i kosztowałao mnie grosze. No nie mogłam go zostawić, znoszę takie różne rzeczy do domu, cała piwnica już nimi zawalona.

Z przyjemnością Ci je oddam, bo wiem, że Ty potrafisz docenić jego urok.

A w moich tanich Armanich, nie maja takiech cudeniek.

Co najwyżej sprute gacie babcie Heli, obrzempolone stare firanki i staniki z demobilu :(

Lustereczka ?

No nie widziałam :cry::cry::cry:

Romcia, ale naprawdę.....

Skoro kupiłaś dla siebie to nie mam sumienia Ci zabierać.

Pewnie planowałaś je gdzieś u siebie w chacie powiesić :)

No cudne jest, ale wystarczy mi pozachwycanie się.

Ja też mam lustro - antyk, po moim dziadku a po kim on to nie wiem.

Stara srebrna rama ze zdobieniami , kryształowe lustro z trolowatymi plamami, deska dębowa od spodu.

Ciężkie jak jasna cholera....

No cudne jest ale za grzeczne. Model pałacowy :rolleyes:

Fajnie, ze wyluzowałas poślady.

Boziu, kiedy Ja gdzieś byłam ? Gdziekolwiek ......:eek: