anev 08.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A ja napić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 08.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Karaluchy pod poduchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 08.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 muszę gdzieś na spokojnie znaleźć czas bo widzę 2godziny do tyłu - godziny postów dobranoc :* dziękuję za miłe przywitanie :D:D cieszy mnie to baaardzo :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 08.10.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No to i Ja sie pożegnam.Czas do wanny.Papapapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.10.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to ya tesz siem rzegnam...rzeby nie było, rze ostatnia wyhodze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.10.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No z wami to ja oszaleję.Zostawiłam was na 704 stronie a wy już napaplałyście do 713:jawdrop:Jutro biorę laptopika do łóżka. Dziś trochę gó....niano czułam się po lekach i dogorywałam w betach.Praktycznie przespałam cały dzień.Teraz mogę pełnić nocny dyżur na bramce VIP CLUBU ,bom wyspana:popcorn: Reruś,super wiadomości:wiggle:Beatko ,nic się nie martw, ja w tym klubie AA razem z tobą w pierwszym rzędzie zasiądę i dobre winko na miting przytargam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzień Dobry! Ja wczoraj też padłam ok 19.00 ,razem z Antkiem ofkors. Ściskam Was wszystkie mocno jak złapię oddech to posiedzę dłużej na forum a póki co staram się być na bieżąco:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.10.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzień dobry ! Ale z Was pleciugi 10 stron (wg. Anety 5) musiałam nadrobić Rere super, takie dobre wieści. Beatko kuruj się, polecam czosnek. Ja wszędzie go przemycam jak gotuję i może dlatego nie choruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.10.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Romana podziel się wrażeniami z koncertu Co tu dużo pisać, koncerty FISH-a są po prostu FANTASTYCZNE !!! To już 4 na jakim byłam i jestem zachwycona. Na żywo śpiewa rewelacyjnie, opowiada świetne anegdotki. Może dlatego atmosfera jest taka fajna, że nie ma takich mas ludzi, koncerty są kameralne. Chyba 2 lata temu byliśmy w Sopocie na koncercie unplugged - to dopiero była uczta Wczoraj zagrał kilka kawałków z nowej płyty, parę kawałków z wcześniejszych solowych płyt i oczywiście parę kawałków Marillion. POLECAM !!! Jak lubicie, to nie ma się co zastanawiać - dopiero rozpoczął trasę w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ROMCIU!!!!! Gdzie je kupiłaś ? Mają więcej ???? Aniu pisałam, że kupiłam w sklepie typu "Tani Armani" , gdzie odzież na wagę sprzedają i kosztowałao mnie grosze. No nie mogłam go zostawić, znoszę takie różne rzeczy do domu, cała piwnica już nimi zawalona. Z przyjemnością Ci je oddam, bo wiem, że Ty potrafisz docenić jego urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A w moich tanich Armanich, nie maja takiech cudeniek. Co najwyżej sprute gacie babcie Heli, obrzempolone stare firanki i staniki z demobilu Lustereczka ? No nie widziałam :cry: Romcia, ale naprawdę..... Skoro kupiłaś dla siebie to nie mam sumienia Ci zabierać. Pewnie planowałaś je gdzieś u siebie w chacie powiesić No cudne jest, ale wystarczy mi pozachwycanie się. Ja też mam lustro - antyk, po moim dziadku a po kim on to nie wiem. Stara srebrna rama ze zdobieniami , kryształowe lustro z trolowatymi plamami, deska dębowa od spodu. Ciężkie jak jasna cholera.... No cudne jest ale za grzeczne. Model pałacowy Fajnie, ze wyluzowałas poślady. Boziu, kiedy Ja gdzieś byłam ? Gdziekolwiek ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aniu,no co Ty ???Byłas na czerwonym kapturku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Faktycznie !!! Na kocie w butach...też czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aniu,zrób Romci przyjemnosć i zaopiekuj się lusterkiem:DDziewczyna tak prosi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mówisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 [ATTACH=CONFIG]217341[/ATTACH] ooo a to moje prawdziwe zdobycze weselne - tyle tego było W tym wątku nie pokazujemy takiego czegoś bo wiesz.... każda będzie chciała z tobą na zlot jechać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 cześć dziewuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mari o tej urojonej ciąży taż kuźwa wymyśliłaś :lol2: Beciu poczytała, wiem że ty z Hanią w pierwszym rzędzie już siedzisz ja jeden za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Czesc pracy! Jak tam Gosiu?Luzna szychta dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts