Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To szukaj, szukaj. Ja mam sporo koleżanek, spotykamy się na kawki, pilnujemy sobie dzieci, na babskie wieczory się umawiamy. Przyjmiemy kolejną fajną babkę do naszego grona ;) O okolice cudowne, zielone, pełno lasów. Poradnie dla dzieci i odpowiednie szkoły też z pewnością znajdziesz. No i ceny nieruchomości zdecydowanie inne niż w Wawie :yes:

To szukaj, szukaj. Ja mam sporo koleżanek, spotykamy się na kawki, pilnujemy sobie dzieci, na babskie wieczory się umawiamy. Przyjmiemy kolejną fajną babkę do naszego grona ;) O okolice cudowne, zielone, pełno lasów. Poradnie dla dzieci i odpowiednie szkoły też z pewnością znajdziesz. No i ceny nieruchomości zdecydowanie inne niż w Wawie :yes:

Kochana Ja to wszystko wiem ale zdaniem mojej rodziny to zadupie, za daleko no i co My tam zrobimy bez rodziny !!! Mój małż też nie chce wyjeżdżać z Wawy. Nie zmusze go ! Sama mam stąd wiać ? Trochę mi smutno by było :(

Ceny macie kosmicznie niskie...Za kasę z mieszkania to u was kilka domów bym kupiła. Mówię oczywiście o czyms starym do remontu...

A starocie to macie piekne !

Witam z kawką w łapce :)

Właśnie przypomniałyście mi, że ja jednak jakieś organy zajadam. Uwielbiam salceson ozorkowy. Mniam!

Ja tez popijam kawkę :) Organy ! :lol2:

Kochana Ja to wszystko wiem ale zdaniem mojej rodziny to zadupie, za daleko no i co My tam zrobimy bez rodziny !!!

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie Wawa to drugi koniec świata ;)

No mąż jest solidnym argumentem. Bez męża się nie przeprowadzaj :no: Ale może warto poszukać, pomyśleć. Nie wiem, co mąż robi, ale może fajną pracę też by znalazł...

Olinku, co się z Tobą dzieje ? Kiedyś tak często bywałaś a teraz..................

Aniu, straszliwie zarobiona jestem. Niestety, II semestr obfituje w przerózne konkursy, a więc ciągle przygotowuję jakieś zadania językowe, wymyslam tematy wypracowań itp. ...... no i sprawdzam, sprawdzam, sprawdzam...:bash:

Poza tym wkrótce sprawdzian VI klasy, więc znowu sprawdzam, sprawdzam......

Czasami mam dość!

A gdzie czas na zwykłą serdeczną rozmowę z uczniem?, wysłuchanie go? a nawet pośmianie się razem z nim? No gdzie? pytam się...

Taki jakiś bezsensowny wyścig szczurów dotarł do podstawówek. Ciągle jakieś porównania, rankingi? Gdzie w tym wszystkim miejsce dla dziecka???

Halo,witam:D

Dziś i pewnie w najbliższym czasie ,może tylko kilka dni,nie popiszę z wami. Mam taki ból barku ,że wsadzili mi łapę w usztywnienie:bash:

Z barkiem już mialam problemy, ale dało się jakoś funkcjonować. Ale ostatnio każdego dnia było gorzej. Dziś już ręką nie mogłam ruszyć,nie mówiąc ,że nawet gaci nie mogłam naciągnąć na tyłek.

Pierdyknęli mi blokadę w bark, dali mazidła,leki,prześwietlili,zrobili USG i wpierniczyli mą prawa w tzw,,Łuskę Adama"???????. Ki czort to ustrojstwo tak nazwał?? W poniedziałek idę do specjalisty ,będzie dumał co ze mną zrobić.

A dziś miałam wolny dzień:bash: planów milion pięćset :bash:

Piszę do was lewą ręką,i trwa to chyba ze 30 minut.Masakra:bash:

Ania , to znak ,że fryzjerki nie było:lol2: Wczoraj ci to załatwiłyśmy :rotfl:

łecę na kanapę ,bo mąż krzyczy ,że mnie do niej przywiąże.

Ale będę podglądać i na pewno coś postaram się wystukać,choć będzie to trwało wieki.

Ściskam,odpoczywajcie,bawcie sie dobrze,bo dziś piąteczek:stereo:

Edytowane przez alicja5

Współczuję Ci kochana. Wiem jaki to ból bo Ja stale w gipsach na obu łapach - zapalenie pochewek ścięgnistych. Blokuje place, nadgarstkiem ruszyć nie mozna i rwie. To najprawdopodobniej lekami przeciwzapalnymi rozwalilam sobie żołądek.

Zdrowiej :)

Gadać przez skypa chyba możesz ? ;)

Zadzwoń, utulę Cię do swej piersi :)