anna-maria3 22.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To Ciebie ze szpitala w jakies piździgruszki wywieźli ? Nie tak zaraz, bo troszkę sobie w tym szpitalu poleżałam, ale jak już wyszłam, to najpierw piździgruszki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To skąd teraz nadajesz Aniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Okolice Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tam też szukałam domów.Wybór !!! Ceny !!!Piękne tereny ! Domy najfajniejsze koło Legnicy i Zielonej góry..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To szukaj, szukaj. Ja mam sporo koleżanek, spotykamy się na kawki, pilnujemy sobie dzieci, na babskie wieczory się umawiamy. Przyjmiemy kolejną fajną babkę do naszego grona O okolice cudowne, zielone, pełno lasów. Poradnie dla dzieci i odpowiednie szkoły też z pewnością znajdziesz. No i ceny nieruchomości zdecydowanie inne niż w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam z kawką w łapce Właśnie przypomniałyście mi, że ja jednak jakieś organy zajadam. Uwielbiam salceson ozorkowy. Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To szukaj, szukaj. Ja mam sporo koleżanek, spotykamy się na kawki, pilnujemy sobie dzieci, na babskie wieczory się umawiamy. Przyjmiemy kolejną fajną babkę do naszego grona O okolice cudowne, zielone, pełno lasów. Poradnie dla dzieci i odpowiednie szkoły też z pewnością znajdziesz. No i ceny nieruchomości zdecydowanie inne niż w Wawie Kochana Ja to wszystko wiem ale zdaniem mojej rodziny to zadupie, za daleko no i co My tam zrobimy bez rodziny !!! Mój małż też nie chce wyjeżdżać z Wawy. Nie zmusze go ! Sama mam stąd wiać ? Trochę mi smutno by było Ceny macie kosmicznie niskie...Za kasę z mieszkania to u was kilka domów bym kupiła. Mówię oczywiście o czyms starym do remontu... A starocie to macie piekne ! Witam z kawką w łapce Właśnie przypomniałyście mi, że ja jednak jakieś organy zajadam. Uwielbiam salceson ozorkowy. Mniam! Ja tez popijam kawkę Organy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dobra, uciekam do roboty bo musze wszystko ogarnąc do wyjścia. Odezwę sie po fryzjerze Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kochana Ja to wszystko wiem ale zdaniem mojej rodziny to zadupie, za daleko no i co My tam zrobimy bez rodziny !!! Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie Wawa to drugi koniec świata No mąż jest solidnym argumentem. Bez męża się nie przeprowadzaj Ale może warto poszukać, pomyśleć. Nie wiem, co mąż robi, ale może fajną pracę też by znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A możeby zacząć od szukania pracy...mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No i wykrakałyście !!! Czarownice przebrzydłe !!! Dziś nie ma mojej fryzjerki ! Zapisałam sie na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A ja komputera nie wyłączałam, zeby fryzury nie przagapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Olinku, co się z Tobą dzieje ? Kiedyś tak często bywałaś a teraz.................. Martwię sie o ARICIĘ !!! Być może podgląda, ale czemu sie nie odezwie ???!!! Ania, żyjesz ? Jak tam dołek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A jednak fryz nie zmieniony dalej Ja jeszcze mam robotę i nie wiem kiedy do Was na dłużej zaglądnę. Pewnie późnym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Olinku, co się z Tobą dzieje ? Kiedyś tak często bywałaś a teraz.................. Aniu, straszliwie zarobiona jestem. Niestety, II semestr obfituje w przerózne konkursy, a więc ciągle przygotowuję jakieś zadania językowe, wymyslam tematy wypracowań itp. ...... no i sprawdzam, sprawdzam, sprawdzam... Poza tym wkrótce sprawdzian VI klasy, więc znowu sprawdzam, sprawdzam...... Czasami mam dość! A gdzie czas na zwykłą serdeczną rozmowę z uczniem?, wysłuchanie go? a nawet pośmianie się razem z nim? No gdzie? pytam się... Taki jakiś bezsensowny wyścig szczurów dotarł do podstawówek. Ciągle jakieś porównania, rankingi? Gdzie w tym wszystkim miejsce dla dziecka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Na liście w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No dobra Ja juz obrobiona, a gdzie Wy ? Pusto tu dziś a jest piątek !!! Ala miała na skypa sie odezwać i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Halo,witam:D Dziś i pewnie w najbliższym czasie ,może tylko kilka dni,nie popiszę z wami. Mam taki ból barku ,że wsadzili mi łapę w usztywnienie:bash: Z barkiem już mialam problemy, ale dało się jakoś funkcjonować. Ale ostatnio każdego dnia było gorzej. Dziś już ręką nie mogłam ruszyć,nie mówiąc ,że nawet gaci nie mogłam naciągnąć na tyłek. Pierdyknęli mi blokadę w bark, dali mazidła,leki,prześwietlili,zrobili USG i wpierniczyli mą prawa w tzw,,Łuskę Adama"???????. Ki czort to ustrojstwo tak nazwał?? W poniedziałek idę do specjalisty ,będzie dumał co ze mną zrobić. A dziś miałam wolny dzień planów milion pięćset Piszę do was lewą ręką,i trwa to chyba ze 30 minut.Masakra:bash: Ania , to znak ,że fryzjerki nie było:lol2: Wczoraj ci to załatwiłyśmy łecę na kanapę ,bo mąż krzyczy ,że mnie do niej przywiąże. Ale będę podglądać i na pewno coś postaram się wystukać,choć będzie to trwało wieki. Ściskam,odpoczywajcie,bawcie sie dobrze,bo dziś piąteczek:stereo: Edytowane 22 Lutego 2013 przez alicja5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Współczuję Ci kochana. Wiem jaki to ból bo Ja stale w gipsach na obu łapach - zapalenie pochewek ścięgnistych. Blokuje place, nadgarstkiem ruszyć nie mozna i rwie. To najprawdopodobniej lekami przeciwzapalnymi rozwalilam sobie żołądek. Zdrowiej Gadać przez skypa chyba możesz ? Zadzwoń, utulę Cię do swej piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 22.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 witam się! Aleśta na klepały aż żałuję, ze wczoraj mnie nie było!! Jak jestem, to tu jakos tak... niewyrywnie I fajeczki wczoraj były i ankohol ... o jedzeniu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts