bionda 09.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 uuu,kochana szefowej to się nie spodoba:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 09.10.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 uuu,kochana szefowej to się nie spodoba:no: chodzi mi o ten czas teraz - zostało niecałe 3 tyg. do wesela w domu, w niedzielę mama przyjeżdża przydałoby się "odgruzować" chatę z burdelu a mam 2 zmiany do niedzieli...więc teoretycznie do południa mogłabym .. a że lubię pospać to już nie jest tak wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wesele macie w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 09.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wesele macie w domu?? znaczy się nie dosłownie w domu - na sali mój brat się żeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 09.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 uciekam do pracy :* życzę miłego popołudnia zajrzę po 23 - bo tak wracam :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 U doktora była? Była:yes: garść leków dostała w ilości wskazującej na wiek geriatryczny:lol2: w wielkości wskazującej na pocisk do pancerfausta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.10.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hej! Daję znać, że żyję. Zarobiona dzisiaj jestem. Buziaki i troszkę słońca zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.10.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 doczytałam, ze rere napisała, u mamy dobre wyniki:wiggle:, nie znam osobiscie ale podzielam entuzjazm. Wiem jak to jest czekać na yniki i sie zamartwiać. Dalej nie dam rady, bo słoiki, dynia i papryka czeka. Dodam tylko, ze złość na księdza wstrzymałam na tydzień, prosił o tydzień czasu do namysłu to mu dam. A potem to pismo do Kurii Biskupiej wystosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.10.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Żonko,a co?a co?Bo nie doczytałam z tym księdzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Asia, a co ten Wasz lokalny batman, nawywijał ? Oj smierdzi mi grubsza aferą .... Asiu zono...tak sobie pomyślałam, że chyba juz pora zmienić avatar. Przypomina on, niezbyt fajny okres a po bliższym poznaniu ciebie, stwierdzam obiektywnie, że FAJNA Z CIEBIE BABKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 To ja się dzisiaj melduję....odpoczywam po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.10.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 I zapraszam do siebie na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Beciu już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziewczyny macie przepis na jakąś szybką i dobrą sałatkę typu, ser żółty, kukurydza, ryż i coś jeszcze ale bez mięsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.10.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Bastuś...moja córa robi taką sałatkę..... por cały skroić w talarki i sparzyć , dodać jajka na twardo pokrojone w kostkę , fasolka czerwona z puszki, kukurydza konserwowa plus majonez Nam smakuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.10.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 no mi też by smakowała tylko pora w domu nie mam no i chyba fasolki czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A prosze bardzo... Ser żółty w niedużą kosteczkę, dodajemy zblanszowane różyczki brokuła i majonez z wcisnietym w niego czosnkiem.Delikatnie acz, stanowczo, mieszamy i ew. doprawiamy. Mozna również dodac do majonezu, łyżeczkę musztardy i z tym sosem mieszamy.Całość posypujemy, uprazonymi na suchej patelni, płatkami migdałów - UWAGA NIE SPALIC BO GORZKIE. Wpieprza się równie szybko jak robi.PYCHOTA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A z ryba może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.10.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Albo uprażone pestki słonecznika....z brokułem super się komponuje i smakuje:D albo kalafiorek jeśli jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nawet pestki dyni moga być. Kalafiorek tez dobry ale zlewa sie kolorystycznie z serem i moim zdaniem troszkę brejowato to wyjdzie A do czego ta sałtka ? Mam jeszcze sałatę...fajna i pasuje do wszystkiego. Do grilla super. Podac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts