Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uuu,kochana szefowej to się nie spodoba:no:;)

chodzi mi o ten czas teraz - zostało niecałe 3 tyg. do wesela w domu, w niedzielę mama przyjeżdża przydałoby się "odgruzować" chatę z burdelu :D a mam 2 zmiany do niedzieli...więc teoretycznie do południa mogłabym ..

a że lubię pospać to już nie jest tak wesoło :p

doczytałam, ze rere napisała, u mamy dobre wyniki:wiggle:, nie znam osobiscie ale podzielam entuzjazm. Wiem jak to jest czekać na yniki i sie zamartwiać.

Dalej nie dam rady, bo słoiki, dynia i papryka czeka.

Dodam tylko, ze złość na księdza wstrzymałam na tydzień, prosił o tydzień czasu do namysłu to mu dam. A potem to pismo do Kurii Biskupiej wystosuję.

Asia, a co ten Wasz lokalny batman, nawywijał ?

Oj smierdzi mi grubsza aferą ....

Asiu zono...tak sobie pomyślałam, że chyba juz pora zmienić avatar.

Przypomina on, niezbyt fajny okres a po bliższym poznaniu ciebie, stwierdzam obiektywnie, że FAJNA Z CIEBIE BABKA !

:hug:

Bastuś...moja córa robi taką sałatkę.....

por cały skroić w talarki i sparzyć , dodać jajka na twardo pokrojone w kostkę , fasolka czerwona z puszki, kukurydza konserwowa plus majonez :D

Nam smakuje:D

A prosze bardzo...

Ser żółty w niedużą kosteczkę, dodajemy zblanszowane różyczki brokuła i majonez z wcisnietym w niego czosnkiem.

Delikatnie acz, stanowczo, mieszamy i ew. doprawiamy. Mozna również dodac do majonezu, łyżeczkę musztardy i z tym sosem mieszamy.

Całość posypujemy, uprazonymi na suchej patelni, płatkami migdałów - UWAGA NIE SPALIC BO GORZKIE.

Wpieprza się równie szybko jak robi.

PYCHOTA !

Nawet pestki dyni moga być.

Kalafiorek tez dobry ale zlewa sie kolorystycznie z serem i moim zdaniem troszkę brejowato to wyjdzie :rolleyes:

A do czego ta sałtka ?

Mam jeszcze sałatę...fajna i pasuje do wszystkiego. Do grilla super.

Podac ?