Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No właśnie, a wydawałoby się że to mądra odpowiedzialna kobieta wszystkimi i wszystkim się przejmuje tylko nie sobą. A jak jej coś się stanie to kto się zajmie jej dziećmi myślę że z pieśnią na ustach sławetna LZ i będzie miała wtedy satysfakcję. A z tego co Ania pisze o swoim zdrowiu żarty się już dawno skończyły:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz opowieści dziwnej treści.

Dzis było słonecznie więc, telefon za telefonem....w sprawie mieszkania of kors.

Zadzwoniła do mnie jakaś gwiazda.

Poinformowałamnie, że stoi pod moim oknem i jest gotowa teraz do mnie wejść.

Gdy jej powiedziałam, że umawiam się z wyprzedzeniem to zaczęła na mnie drzeć ryja, ze ona tu stoi i wchodzi w tej chwili.

Powiedziałam grzecznie, ze teraz to niemozliwe, zaczęła sapać, wzdychać i dopytywać....no ciekawa jestem, jaki to ma Pani wazny powód ?

:wtf::wtf::wtf:

Wyjrzałam przez okno i oczom mym, ukazał się widok, dwóch ledwo stojących moherów, co to przy środzie wybrały się na spacerek.

Nie zapytała o cenę, nic ja nie interesowało, nawet nie zaproponowała innego terminu. Cisnęła słuchawką i polazła.

Zadzwonił facet, co to znalazł ogłoszenie w necie. Już to, wydało mi sie podejrzane, bo jeszcze nikt do mnie stamtąd nie zadzwonił.

Gadam z nim, pyta o szczegóły, ilośc pomieszczeń oraz to na jaką stronę wychodza okna.

Pomyslałam sobie, że albo gość zna moje osiedle, albo chociaz okolicę.

Nadal grzecznie ale z pewną dozą podejrzliwości, zapytałam czy jest z agencji czy osoba prywatną.

Odpowiedzią było oburzenie, że ON NIE JEST Z AGENCJI TYLKO Z BIURA OBROTU...

Mówie mu, że dla mnie to to samo i nie jestem zainteresowana aten z pretensją w głosie....a czy może mi Pani wyjaśnić, dlaczego nie mogę się zająć Pani nieruchomością ? Mamy takie sukcesy ! Proszę wejść na nasza stronę.

Powiedziałam, że NIE ! DZIĘKUJĘ !, ale widocznie to było za mało bo gość dalej cisnął, że on już dzis do mnie przyjeżdżą, robimy zdjęcia i wstawiamy.

NIE DZIĘKUJĘ . Sprzedaję bezpośrednio...a ten dalej swoje.

Gdy usłyszał, kolejne nie, dziekuję i do widzenia, zaczął się nerwowo wciskac pomiędzy każde moje słwo.

Ale dlaczego, ale.....mam mu wyjasnić, wytłumaczyć, wysunąc argumenty itp.

Zadzwoniła babka i rozpoczęła rozmowe od dupy strony....

A ile kosztuje piekarnik ?

A czy droga zmywarka ?

A czy lodówke to zabieram czy zostaje ?

Ile szaf i po ile ?

Ile kosztuje mieszkanie z meblami a ile bez ?

Czego ta wizjonerka nie widziała !

Podobno na białołęce sa domy w cenie mojego mieszkania!

Poprosiłam o namiar na dewelopera, bo jak zyję, nie słyszałam, zeby garaż tyle tam kosztował a co dopiero dom no i juz lecę im wpłacać ratę bo to niesamowita okazja.

Babka zaczęła się mieszać w zeznaniach.

Potem stwierdziła, że tu u mnie to lokalizacja jest extra a ta Białołęka to jakieś zadupie.

Ręce mi opadli....

Było jeszcze kilka innych telefonów, ale w miare do przeżycia.

I tak to sobie własnie sprzedaję....

Z ludźmi sobie pogadam...

Zrelaksuję się.....

:evil::evil::evil:

Haniu, Ty sadystko !

Na onkologię ???

Po co ?

Juz byłam kiedyś z dzieckiem.

Gdy Julia miała 2,5 miesiąca, podejrzewali u niej nowotwór.

Naoglądałam się...uwierz mi....

Nie musisz mnie tak straszyć, wiesz !

Zdenerwuje się i znowu brzuchol będzie bolał.

Do mnie trzeba grzecznie i cicho :)

Teraz tak sobie skojarzyłam, że brzuch mnie nie boli od momenty, gdy pojawiła się trójca i rzuciła cenę.

Teraz, gdy czuję, że mi się wymykają, brzuch ćmi.

Siedzę i jem Rennie.

KOLONOSKOPIĘ ????? Sama sobie zrób...cwaniaczek ! W zyciu NIE NIE NIE !!!

Gastroskopię ????? Nie, może innym razem i raczej w innym zyciu !

USG ? Może być....pomyslimy :)

Ania kolonoskopie i gastroskopie można zrobić w znieczuleniu, i można to przeżyć uwierz. Dobra na dziś koniec a jutro od rana zacznę Ci znowu truć. Śpij dobrze kobieto i przemyśl to sobie ja Cię nie straszę ja ostrzegam. PA:bye:

Cześć laski !

Ale kulinarnie się zrobiło. Mięsko lubię, warzywa i owoce bardzo. Nie lubię słonych rzeczy, więc oliwki, anchois, kapary nie dla mnie. I jednej rzeczy wręcz nienawidzę - rukola. Lubię próbować nowych rzeczy, więc zakupiłam to......... i zwymiotowałam. Pomyślałam sobie, że może trafiłam na jakąś dziwną partię, więc w knajpie kiedyś wzięłam jeden listek i spróbowałam ponownie i odruch wymiotny - obrzydlistwo :sick::sick::sick::sick::sick:

I łączę się z żoną w depresji, bo mi wczoraj ciśnienie podniósł bank :mad::evil:, no żesz k...........@#%^$##^&*^%$#@@............

Zadzwoniła wczoraj pani, że wstrzymano mi wypłatę 2 transzy, bo UWAGA !!! zdjęcia, które dostarczył rzeczoznawca są niewyraźne. Oczywiście zadzwoniłam do pana, z którym byłam na działce jak te zdjęcia robił i pytam o co chodzi, a on, że jest w szoku, bo nigdy nie miał takiego przypadku i dostał potwierdzenie od biura, które go wynajęło, że wszystko jest OK. O co k..................@#&^%$#@@$%^%)(**&^%$##@.............. chodzi ???????

NIE BIERZCIE KREDYTU W BANKU MILLENNIUM !!!!!!!!!!

No to się wyżaliłam :bash:

Dzień doberek!

Romanko wdech,wydech,będzie dobrze:hug::hug:

Barbi nie chcę Cię martwić ale indyk pochodzący z hodowli jest tak samo zdrowy jak kurczaki:(niedawno dostałam indyka chodzonego,bożesz ty mój ,to zupełnie inne mięso jakby inny gatunek,czasem sama chciałabym wynieść się na wieś i zająć się hodowlą przydomowego drobiu i warzyw.

Jak ja się cieszę gdy w marchewce od tesciowej znajdę robaczka:lol2:znaczy zdrowa marchewka.

Miłego dnia kobietki!

dobry wieczór jeśli ktoś tu jest jeszcze :*

ja dopiero nadrobiłam ,

pogadałam z mężem po powrocie z pracy i dopiero siadłam :) i tak to bywa w dni kiedy mam takie zmiany,,,, dupa nie robota :p a Wy wszystkie pewnie już śpicie :)

ale poczytałam o pysznościach:D

A czy zawsze, pracujesz w takich godzinach ?

I łączę się z żoną w depresji, bo mi wczoraj ciśnienie podniósł bank :mad::evil:, no żesz k...........@#%^$##^&*^%$#@@............

Zadzwoniła wczoraj pani, że wstrzymano mi wypłatę 2 transzy, bo UWAGA !!! zdjęcia, które dostarczył rzeczoznawca są niewyraźne. Oczywiście zadzwoniłam do pana, z którym byłam na działce jak te zdjęcia robił i pytam o co chodzi, a on, że jest w szoku, bo nigdy nie miał takiego przypadku i dostał potwierdzenie od biura, które go wynajęło, że wszystko jest OK. O co k..................@#&^%$#@@$%^%)(**&^%$##@.............. chodzi ???????

NIE BIERZCIE KREDYTU W BANKU MILLENNIUM !!!!!!!!!!

No to się wyżaliłam :bash:

Wyżaliłaś i zrobiłaś darmową reklamę ;)

Romciu, walcz...

Zdjęcie nie ostre? To niech sobie kupia mocniejsze okulary ;)

Dzień doberek!

Romanko wdech,wydech,będzie dobrze:hug::hug:

Barbi nie chcę Cię martwić ale indyk pochodzący z hodowli jest tak samo zdrowy jak kurczaki:(niedawno dostałam indyka chodzonego,bożesz ty mój ,to zupełnie inne mięso jakby inny gatunek,czasem sama chciałabym wynieść się na wieś i zająć się hodowlą przydomowego drobiu i warzyw.

Jak ja się cieszę gdy w marchewce od tesciowej znajdę robaczka:lol2:znaczy zdrowa marchewka.

Miłego dnia kobietki!

No to zakładmy PGR !

Dla mnie też, to wszystko jakies plastikowe :(

Cześć dziewczyny ja się tylko witam i już spadam. Miłego dnia

A Tobie co ?

Wracaj i nawijaj jak sprawy ze stolarzem .

BULWKO< Ty wiecznie masz dużo roboty !

Kiedy przysiądziesz na dłużej ?

Czy w Twojej okolicy sa grzyby ?

Niestety kończą się:(

Byłam któregoś dnia w moim zadomowych lesie to tylko na 3 słoiczki zebrałam.

Za to dziki przeryły ostro! U nas tego zwierza dużo, co roku widzę ich działalność

No ale tak jak w tym roku ryją to nie widziałam jeszcze!

Czyżby zima stulecia szła????