Hanka126 09.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No właśnie, a wydawałoby się że to mądra odpowiedzialna kobieta wszystkimi i wszystkim się przejmuje tylko nie sobą. A jak jej coś się stanie to kto się zajmie jej dziećmi myślę że z pieśnią na ustach sławetna LZ i będzie miała wtedy satysfakcję. A z tego co Ania pisze o swoim zdrowiu żarty się już dawno skończyły:bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.10.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Chyba jej trzeba zafundować wycieczkę na Ursynów do Centrum Onkologi na VII piętro to może zmądrzeje:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A teraz opowieści dziwnej treści. Dzis było słonecznie więc, telefon za telefonem....w sprawie mieszkania of kors. Zadzwoniła do mnie jakaś gwiazda. Poinformowałamnie, że stoi pod moim oknem i jest gotowa teraz do mnie wejść. Gdy jej powiedziałam, że umawiam się z wyprzedzeniem to zaczęła na mnie drzeć ryja, ze ona tu stoi i wchodzi w tej chwili. Powiedziałam grzecznie, ze teraz to niemozliwe, zaczęła sapać, wzdychać i dopytywać....no ciekawa jestem, jaki to ma Pani wazny powód ? :wtf: Wyjrzałam przez okno i oczom mym, ukazał się widok, dwóch ledwo stojących moherów, co to przy środzie wybrały się na spacerek. Nie zapytała o cenę, nic ja nie interesowało, nawet nie zaproponowała innego terminu. Cisnęła słuchawką i polazła. Zadzwonił facet, co to znalazł ogłoszenie w necie. Już to, wydało mi sie podejrzane, bo jeszcze nikt do mnie stamtąd nie zadzwonił. Gadam z nim, pyta o szczegóły, ilośc pomieszczeń oraz to na jaką stronę wychodza okna. Pomyslałam sobie, że albo gość zna moje osiedle, albo chociaz okolicę. Nadal grzecznie ale z pewną dozą podejrzliwości, zapytałam czy jest z agencji czy osoba prywatną. Odpowiedzią było oburzenie, że ON NIE JEST Z AGENCJI TYLKO Z BIURA OBROTU... Mówie mu, że dla mnie to to samo i nie jestem zainteresowana aten z pretensją w głosie....a czy może mi Pani wyjaśnić, dlaczego nie mogę się zająć Pani nieruchomością ? Mamy takie sukcesy ! Proszę wejść na nasza stronę. Powiedziałam, że NIE ! DZIĘKUJĘ !, ale widocznie to było za mało bo gość dalej cisnął, że on już dzis do mnie przyjeżdżą, robimy zdjęcia i wstawiamy. NIE DZIĘKUJĘ . Sprzedaję bezpośrednio...a ten dalej swoje. Gdy usłyszał, kolejne nie, dziekuję i do widzenia, zaczął się nerwowo wciskac pomiędzy każde moje słwo. Ale dlaczego, ale.....mam mu wyjasnić, wytłumaczyć, wysunąc argumenty itp. :wtf: Zadzwoniła babka i rozpoczęła rozmowe od dupy strony.... A ile kosztuje piekarnik ? A czy droga zmywarka ? A czy lodówke to zabieram czy zostaje ? Ile szaf i po ile ? Ile kosztuje mieszkanie z meblami a ile bez ? :wtf: Czego ta wizjonerka nie widziała ! Podobno na białołęce sa domy w cenie mojego mieszkania! Poprosiłam o namiar na dewelopera, bo jak zyję, nie słyszałam, zeby garaż tyle tam kosztował a co dopiero dom no i juz lecę im wpłacać ratę bo to niesamowita okazja. Babka zaczęła się mieszać w zeznaniach. Potem stwierdziła, że tu u mnie to lokalizacja jest extra a ta Białołęka to jakieś zadupie. Ręce mi opadli.... Było jeszcze kilka innych telefonów, ale w miare do przeżycia. I tak to sobie własnie sprzedaję.... Z ludźmi sobie pogadam... Zrelaksuję się..... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.10.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ania nie zmieniaj tematu tylko pomyśl nad tym co Ci napisałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Haniu, Ty sadystko ! Na onkologię ??? Po co ? Juz byłam kiedyś z dzieckiem. Gdy Julia miała 2,5 miesiąca, podejrzewali u niej nowotwór. Naoglądałam się...uwierz mi.... Nie musisz mnie tak straszyć, wiesz ! Zdenerwuje się i znowu brzuchol będzie bolał. Do mnie trzeba grzecznie i cicho Teraz tak sobie skojarzyłam, że brzuch mnie nie boli od momenty, gdy pojawiła się trójca i rzuciła cenę. Teraz, gdy czuję, że mi się wymykają, brzuch ćmi. Siedzę i jem Rennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.10.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ania nie usprawiedliwiaj się kobieto idz do lekarz, zrób gastroskopie, kolonoskopię, usg i weż się za siebie, jeśli to nawet na tle nerwowym to i tak z tym coś trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dobra idę spać dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 KOLONOSKOPIĘ ????? Sama sobie zrób...cwaniaczek ! W zyciu NIE NIE NIE !!! Gastroskopię ????? Nie, może innym razem i raczej w innym zyciu ! USG ? Może być....pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dobrej nocki Haniu Ja tez już kończę nadawanie bo jutro cięzki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 KOLONOSKOPIĘ ????? Sama sobie zrób...cwaniaczek ! W zyciu NIE NIE NIE !!! Gastroskopię ????? Nie, może innym razem i raczej w innym zyciu ! USG ? Może być....pomyslimy Ania kolonoskopie i gastroskopie można zrobić w znieczuleniu, i można to przeżyć uwierz. Dobra na dziś koniec a jutro od rana zacznę Ci znowu truć. Śpij dobrze kobieto i przemyśl to sobie ja Cię nie straszę ja ostrzegam. PA:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Papapa i miej dla mnie litość Słodkich snów. Aaaa kotki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 09.10.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 dobry wieczór jeśli ktoś tu jest jeszcze :* ja dopiero nadrobiłam , pogadałam z mężem po powrocie z pracy i dopiero siadłam i tak to bywa w dni kiedy mam takie zmiany,,,, dupa nie robota a Wy wszystkie pewnie już śpicie ale poczytałam o pysznościach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.10.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć laski ! Ale kulinarnie się zrobiło. Mięsko lubię, warzywa i owoce bardzo. Nie lubię słonych rzeczy, więc oliwki, anchois, kapary nie dla mnie. I jednej rzeczy wręcz nienawidzę - rukola. Lubię próbować nowych rzeczy, więc zakupiłam to......... i zwymiotowałam. Pomyślałam sobie, że może trafiłam na jakąś dziwną partię, więc w knajpie kiedyś wzięłam jeden listek i spróbowałam ponownie i odruch wymiotny - obrzydlistwo :sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.10.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 I łączę się z żoną w depresji, bo mi wczoraj ciśnienie podniósł bank , no żesz k...........@#%^$##^&*^%$#@@............ Zadzwoniła wczoraj pani, że wstrzymano mi wypłatę 2 transzy, bo UWAGA !!! zdjęcia, które dostarczył rzeczoznawca są niewyraźne. Oczywiście zadzwoniłam do pana, z którym byłam na działce jak te zdjęcia robił i pytam o co chodzi, a on, że jest w szoku, bo nigdy nie miał takiego przypadku i dostał potwierdzenie od biura, które go wynajęło, że wszystko jest OK. O co k..................@#&^%$#@@$%^%)(**&^%$##@.............. chodzi ??????? NIE BIERZCIE KREDYTU W BANKU MILLENNIUM !!!!!!!!!! No to się wyżaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.10.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dzień doberek! Romanko wdech,wydech,będzie dobrze:hug: Barbi nie chcę Cię martwić ale indyk pochodzący z hodowli jest tak samo zdrowy jak kurczaki:(niedawno dostałam indyka chodzonego,bożesz ty mój ,to zupełnie inne mięso jakby inny gatunek,czasem sama chciałabym wynieść się na wieś i zająć się hodowlą przydomowego drobiu i warzyw. Jak ja się cieszę gdy w marchewce od tesciowej znajdę robaczka:lol2:znaczy zdrowa marchewka. Miłego dnia kobietki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć dziewczyny ja się tylko witam i już spadam. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.10.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć kobitki, ja też się witam i uciekam - mam ostatnio dużo pracy.Oczywiście w międzyczasie czytam, czytam, czytam;) Jestem więc absolutnie na bieżąco z tym co u Was. Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dobry wieczór jeśli ktoś tu jest jeszcze :* ja dopiero nadrobiłam , pogadałam z mężem po powrocie z pracy i dopiero siadłam i tak to bywa w dni kiedy mam takie zmiany,,,, dupa nie robota a Wy wszystkie pewnie już śpicie ale poczytałam o pysznościach:D A czy zawsze, pracujesz w takich godzinach ? I łączę się z żoną w depresji, bo mi wczoraj ciśnienie podniósł bank , no żesz k...........@#%^$##^&*^%$#@@............ Zadzwoniła wczoraj pani, że wstrzymano mi wypłatę 2 transzy, bo UWAGA !!! zdjęcia, które dostarczył rzeczoznawca są niewyraźne. Oczywiście zadzwoniłam do pana, z którym byłam na działce jak te zdjęcia robił i pytam o co chodzi, a on, że jest w szoku, bo nigdy nie miał takiego przypadku i dostał potwierdzenie od biura, które go wynajęło, że wszystko jest OK. O co k..................@#&^%$#@@$%^%)(**&^%$##@.............. chodzi ??????? NIE BIERZCIE KREDYTU W BANKU MILLENNIUM !!!!!!!!!! No to się wyżaliłam Wyżaliłaś i zrobiłaś darmową reklamę Romciu, walcz... Zdjęcie nie ostre? To niech sobie kupia mocniejsze okulary Dzień doberek! Romanko wdech,wydech,będzie dobrze:hug: Barbi nie chcę Cię martwić ale indyk pochodzący z hodowli jest tak samo zdrowy jak kurczaki:(niedawno dostałam indyka chodzonego,bożesz ty mój ,to zupełnie inne mięso jakby inny gatunek,czasem sama chciałabym wynieść się na wieś i zająć się hodowlą przydomowego drobiu i warzyw. Jak ja się cieszę gdy w marchewce od tesciowej znajdę robaczka:lol2:znaczy zdrowa marchewka. Miłego dnia kobietki! No to zakładmy PGR ! Dla mnie też, to wszystko jakies plastikowe Cześć dziewczyny ja się tylko witam i już spadam. Miłego dnia A Tobie co ? Wracaj i nawijaj jak sprawy ze stolarzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 BULWKO< Ty wiecznie masz dużo roboty !Kiedy przysiądziesz na dłużej ?Czy w Twojej okolicy sa grzyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 BULWKO< Ty wiecznie masz dużo roboty ! Kiedy przysiądziesz na dłużej ? Czy w Twojej okolicy sa grzyby ? Niestety kończą się Byłam któregoś dnia w moim zadomowych lesie to tylko na 3 słoiczki zebrałam. Za to dziki przeryły ostro! U nas tego zwierza dużo, co roku widzę ich działalność No ale tak jak w tym roku ryją to nie widziałam jeszcze! Czyżby zima stulecia szła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts