marimag 10.10.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wkleiłaś dwa bardzo oczywiste zdjęcia... Nie wiem czemu się tak dziwisz. Pierwsza Pani, stoi na zewnatrz...druga jest w środku... Mała podpowiedź... Znajdź różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ania ,d....pa zorana jak nic:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A Ja się takich gróźb nie bojam. Żybyś Ty posłuchała, czym mój mąż mnie straszy, czym grozi... Co prawda, dotyczy to innej kwestii , no ale groźba to groźba :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ala, no i co tym razem wymyslił lekarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 kurde...Bastki......jak zobaczyłam tę maszynę to automatycznie ....dupcia mi się zacisnęła:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: przesadziłaś....Anka...bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mari bo na fotce nr 1 pokazany jest ogrom tego narządu i te noże kombajnowe a na fotce nr 2 pani tak ładnie się prezentuje i zastanowiło mnie to jak on tam na tej grubie tak ładnie wygląda, czysta i może jeszcze ma szpilki czy jednak onuce i gumofilce. Zresztą na dole musisz być w arbaju. :lol2::lol2::lol2::lol2: skąd ona tam i kto dał na to zgodę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 kurde...Bastki......jak zobaczyłam tę maszynę to automatycznie ....dupcia mi się zacisnęła:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: przesadziłaś....Anka...bój się Beciu i to jest dobra reakcja :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: posikałam się :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bastuś, jestem pewna, ze ta druga Pani, nawet nie musiała prosic o zgode na wejście.Stanęła w drzwiach a chopy, pomdleli...Wsiadła do windy i zjechała...tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No patrz....Ania się schowała..nie dziwię się.......na samą myśl....zamknęła się w sobie....i cośmy najlepszego zrobiły???:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 o jest....nie boi się znaczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Beciu, a teraz zupełnie na powaznie... Od kiedy, pojawiły się watpliwości co do trójcy....mam doła. Strasznego doła Nic mi się nie chce, na niczym nie zależy, przestałam mieć jakąkolwiek nadzieję.... To juz nie pierwsza taka akcja... Czuję się jak w dniu świstaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ok ale arbaj jest musowo i nie ma zmiłuj się, inne tkaniny są łatwopalne więc ktoś ryzykował a dodatkowo upubliczniono takie zdjęcie. No nie wiem ale ja bym tej pani zgody nie dała http://emotikona.pl/emotikony/pic/0fool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Aniu....kurde...nie martw się tak i nie dołuj..... A dziadek... ten starszy pan się umówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ateno....co znaczy jedno dziecko nam wystarczy???????? a potem nie ma komu na nasze emerytury pracować!!!! Ja normę wyrobiłam .....TROJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bastki coś sie przypieprzyła do miss chodnika.. A niech se łazi... Jak jej sie kieca zajmie no to juz jej problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mari a ty nie odpisujesz http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gifpytałam wcześniej czy dziadek był oglądać mieszkanie? i weź ty przestań się dołować, brzuchol cie boli i pewnie wszystko masz w swoich czterech literach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Z dziadkiem, jestesmy umówieni na telefon a później dopiero na spotkanie. Taka jestem nijaka, że siedzę przy kompie i walę adwokata z gwinta.Mąż się ślini a że nie może nawet tego to mnie podsumował : Patologia kuźwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dobra odpieprzam się od niej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jakbys wiedziała...Od wczoraj brzuch mnie boli ZNOWU...Nerwy Panie, nerwy..... Walnęłabym setę, gdybym jakos się zmusiła ale kurna no ni hu...nie dam rady. Paw jak malowany ...gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Kuźwa Mari ale masz alkohol :lol2:, Becia by cie podratowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts