marimag 10.10.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wcale się nie dziwię Wiem, że wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A może jak z siebie wyrzucisz to ci będzie lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 W Adwokacie najbardziej mnie odrzuca poziom cukru.Kurna, ale ulepek ....No ale skoro powiedziałam A to walę dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dobra ja chyba mam za dobry humor na dzisiejszy wieczór, więc od teraz będę grzeczniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A może jak z siebie wyrzucisz to ci będzie lżej na duszy Mi może tak, ale otoczenie ....przezyje traumę. Jak miałam rota i pikowałam do sedesu, to dzieciaki stały za mna w przedpokoju i płakały, ze mama umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mari jak ja kuźwa uwielbiam twoje hasła daj znać jak ci się odbije BEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dobra ja chyba mam za dobry humor na dzisiejszy wieczór, więc od teraz będę grzeczniutka Ale bądź se jaka chcesz. Czy Ja kogoś usadzam ? Spoko Bastuś...wal smiało. To nie pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mari jak ja kuźwa uwielbiam twoje hasła daj znać jak ci się odbije BEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol2: Jakie hasła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jak wóda to i fajek. Idę zapalić i zaraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No i widzisz....... znowu Becia..... Anka...ty i z gwinta???? nożesz.....toż kuźwa patologia jak nic....i do tego jeszcze adwokata? ???? adwokata to KURTURARNIE z kieliszka trza!!!!! Chyba na przeszkolenie cię wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 idę zakurzyć ostatniego dzisiaj Mari a co ty taka poważna weź wyluzuj, będzie ok. Może teraz dla odmiany nie będziesz się użalać tylko myśleć pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 no i zanim ja ulepię zdanie to wy już pół strony....znowu nie "nadanżam":rotfl: A narobiłaś mi chętki tym adwokatem aż śliny nie nadążam łykać....ale ja nie mogę antybiotyk biere.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dlaczego Ja poważna ? A sliń się...sliń ! Masz przymusowu odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 bo zawsze jest tak że jak się bardzo czegoś chce to nie przychodzi, a jak odpuścisz to spadnie nagle jak grom z jasnego nieba - tzn ja tak mam:yes: może i ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bastki dobrze prawi.....tak jest przeważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A ja dzisiaj nawet siły nie mam wina wypić, Aniu,nie ma siły,żebyś mieszkania nie sprzedała,wierz mi.I tak jak ktoś wcześniej napisał ci co dużo mówią,mało robią,przyjdzie jakaś cicha myszka i kupi,zobaczysz. A mama Marsiji to może w sanepidzie pracuje,skąd wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mi zawsze na wszystkim zależy.No bo jak inaczej ?Chcieć czegos i mieć to w dupie ????To się kwalifikuje do psychiatryka. To nasze marzenia, pragnienia i potrzeby sa motorem wszelkich starań, działań, aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ooooo Asiula. Jak to nie masz siły flachy przechylić ???? Powaznie ?????? Toż to KONIEC ŚWIATA !!! Miałam i myszki i lwy... Asiu, a kto powiedział, ze sprzedam ? Przecież mogę NIGDY nie trafic chętnego. Jest taka konkurencja, ze głowa mała. Nawet na moim osiedlu, sprzedaje się kilka mieszkań. Niby mam jeszcze sporo czasu na sprzedaż ( przyszły wrzesień) ale na sprzedaż i ewentualny remont juz coraz mniej. Zima wypadnie a wiosna trza by ostro ruszyć z tematem...tylko, że w zimie nic się nie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A my się wybieramy w przyszłą sobotę do spodka na Kult:wiggle: Najlepsze jest to,że jeszce niedawno bawiłam się na Kulcie na Juwenalich a teraz idę z synem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Chcieć czegos i mieć to w dupie ???? To się kwalifikuje do psychiatryka. . chyba za ostra ta diagnoza. Wiadomo że chcieć ale nie dołować się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts