bionda 10.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 To nieprawda ,że w zimie NIC się nie sprzedaje,nie wiesz kiedy sprzedasz,może być różnie.W życiu nie ma prostych reguł,w handlu nieruchomościami tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja też wybywam w przyszły weekend, jadę z przyjaciółką do Budapesztu będziemy pić Tokaja i jeść langosze. Biondziu jak ja uwielbiam Kult i Kazika - zazdraszczam ci przeokrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A my się wybieramy w przyszłą sobotę do spodka na Kult:wiggle: Najlepsze jest to,że jeszce niedawno bawiłam się na Kulcie na Juwenalich a teraz idę z synem:jawdrop: Niedawno ??? Ahaaaaaaaaaaaaaa Weź i się nie dołuj. Jestem tym strasznie zmęczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Fakt...czas tak szybko ucieka, że nie ogarniam,....dopiero z dziećmi chodziłam do przedszkola..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 no..... przed chwilą lato było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 O matko....zaraz będę płakać :cry:tak smutno się zrobiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 W sumie to i dinozaury, całkiem niedawno brykały po Waszych ogródkach....Jak ten czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 właśnie wczoraj mój Oli mi powiedział, że kocha ten świat bo nie ma już dinozaurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A moje wyją żebym im kupiła po jednym :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Powiedzcie mi moje drogie, jak Wy to robicie, ze Wam się chce wychodzić z domu... Ja jakoś nie mogę... Nie chce mi się..... Problemem zasadniczym jest to, ze nie mam z kim zostawić dzieci. Kto u Was będzie pilnował ? Czemu Budapeszt ??? Co to są langosze ??? Langusty po węgiersku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dobra ja spadam lulu , pobudka 5.30 a wy się dopiero na drugi boczek obracacie. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 O nieprawda !!!O tej porze, nadal siedzę w fotelu i czekam na wschód słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Budapeszt bo dobre wino . Żartuję oczywiście jadę służbowo na szkolenie i w sumie to te http://prota.extra.hu/turystyka/images/langosz.jpg langosze mnie tam tak skusiły no i wino Muskotaly. Tak bym nie pojechała bo a nóż - widelec stolarz w tym czasie przyjdzie a ja nie będę widziała frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 o matko...a tak się trzymałam z dietą...i narobiłaś na noc....do lodówki teraz ciągnie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wyglada to jak suflet ptysiowy ze smietana i żółtym serem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Aniu....i ja się pożegnam....padnięci dzisiaj jesteśmy, a że jutro muszę mieć siły....to muszę dreptać w stronę łózka:D:D:D I nie martw sie....jutro będzie lepszy dzień....a nuż ................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 To trzba mamę zreformować a nie chałupe ogarniać. Jak przyjdzie i zacznie Ci zrzędzić to ja zapytaj : Mamusia z wizyta czy wizytacją ? Boskie!!! Ukradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mari to ja ten kombajn przywiozę albo na nim przyjadę, ty wiesz do czego on służy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif wiesz o czym mowa ? nie znam pani z tej fotki ale za nią to właśnie to monstrum co ci do du...py wjedzie :lol2::lol2::lol2: http://www.gornicza.com.pl/images/image/puchala570.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 10.10.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 bry wieczór ogarniam się po pracy by zabić głoda piję jogurcik - choć nie wiem czy to mi wystarczy dziś był taki zapieprz, że ledwo ogarniam już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 O kurka, odpisywałam w nowym oknie z cytatem i trafiłam akurat po poście Ateny!! Kochana!! Myślę sobie, że wiele z nas matek myśli, że są zbyt słabymi matkami, że mogły by robić więcej, lepiej, częściej!! Kiedyś zaczynałam i kończyłam dzień wyrzutami sumienia... Nie miej wyrzutów sumienia, że mogłaś zrobić coś inaczej...widocznie nie mogłaś! Nie zadręczaj się!! Tulam Cię z całych sił!! :hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts