Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my się wybieramy w przyszłą sobotę do spodka na Kult:wiggle:

Najlepsze jest to,że jeszce niedawno bawiłam się na Kulcie na Juwenalich a teraz idę z synem:jawdrop:

Niedawno ???

Ahaaaaaaaaaaaaaa

Weź i się nie dołuj.

Jestem tym strasznie zmęczona.

Powiedzcie mi moje drogie, jak Wy to robicie, ze Wam się chce wychodzić z domu...

Ja jakoś nie mogę...

Nie chce mi się.....

Problemem zasadniczym jest to, ze nie mam z kim zostawić dzieci.

Kto u Was będzie pilnował ?

Czemu Budapeszt ???

Co to są langosze ???

Langusty po węgiersku ? ;)

Budapeszt bo dobre wino ;). Żartuję oczywiście jadę służbowo na szkolenie i w sumie to te http://prota.extra.hu/turystyka/images/langosz.jpg langosze mnie tam tak skusiły no i wino Muskotaly. Tak bym nie pojechała bo a nóż - widelec stolarz w tym czasie przyjdzie a ja nie będę widziała frontów.

Aniu....i ja się pożegnam....padnięci dzisiaj jesteśmy, a że jutro muszę mieć siły....to muszę dreptać w stronę łózka:D:D:D

I nie martw sie....jutro będzie lepszy dzień....a nuż .................................:hug:

Mari to ja ten kombajn przywiozę albo na nim przyjadę, ty wiesz do czego on służy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif

wiesz o czym mowa ?

nie znam pani z tej fotki :) ale za nią to właśnie to monstrum co ci do du...py wjedzie :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

http://www.gornicza.com.pl/images/image/puchala570.jpg

:lol2::rotfl::lol2::rotfl:

O kurka, odpisywałam w nowym oknie z cytatem i trafiłam akurat po poście Ateny!!

Kochana!! Myślę sobie, że wiele z nas matek myśli, że są zbyt słabymi matkami, że mogły by robić więcej, lepiej, częściej!!

Kiedyś zaczynałam i kończyłam dzień wyrzutami sumienia...

Nie miej wyrzutów sumienia, że mogłaś zrobić coś inaczej...widocznie nie mogłaś!

Nie zadręczaj się!!

Tulam Cię z całych sił!! :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: